Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witanko cioteczki :loveu:

Alicjo modelka zawsze tam stoi jak kołek i czeka na spacer :) jak jej zakładam kaganiec to dodatkowo opuszcza głowę w dół i jest taka bieeeedna :roll: :evil_lol:

Maciaszkowa chyba nie kumam o co chodzi z mieszkaniem :evil_lol: na razie mieszkamy u TZ-ta w maciupkiej kawalerce ale jakos się mieścimy :)
W związku z tym, że chcemy powiększyć rodzinę, szukamy większego mieszkanka ale na razie nic na choryzoncie nie widać...

Z tego co wiem Gusia juz ma kennel :)

Agnieszka śliczny kubraczek wybrałaś! :loveu: obawiam się (tfu, tfu), że będzie ciut za krótki no ale moze się mylę ;)

a fotki...mam cichą nadzieję, że skoro w weekend ma być słonecznie, to cuś cykniemy tylko musimy razem z TZ-tem iść na spacera :p

Posted

[quote name='rufusowa']Witanko cioteczki :loveu:

Alicjo modelka zawsze tam stoi jak kołek i czeka na spacer :) jak jej zakładam kaganiec to dodatkowo opuszcza głowę w dół i jest taka bieeeedna :roll: :evil_lol:

dziwisz się :roll: ....taki ciężki kaganiec :roflt:

Maciaszkowa chyba nie kumam o co chodzi z mieszkaniem :evil_lol: na razie mieszkamy u TZ-ta w maciupkiej kawalerce ale jakos się mieścimy :)
W związku z tym, że chcemy powiększyć rodzinę, szukamy większego mieszkanka ale na razie nic na choryzoncie nie widać...

Z tego co wiem Gusia juz ma kennel :)

Agnieszka śliczny kubraczek wybrałaś! :loveu: obawiam się (tfu, tfu), że będzie ciut za krótki no ale moze się mylę ;)

bowskie ubranko ... Ozzyemu TZ szył z mojego ubranka sportowego

a fotki...mam cichą nadzieję, że skoro w weekend ma być słonecznie, to cuś cykniemy tylko musimy razem z TZ-tem iść na spacera :p

no to zabieraj TZta ;)

Posted

Marlena gratuluje podjecia decyzji o powiekszeniu rodziny :) Zastanawiam sie tylko czy bedziecie ja powiekszac o dzidziusia, czy o kolejnego psa :diabloti:

A jesli chodzi o kubraczki to http://www.qbrak.com.pl/ ;) Dziewczyny ze szkolenia od Bułki i Korby zalozyly firme szyjaca kubraczki na zamowienie :)

Posted

Ala masz zdolnego TZ-ta :loveu:

Olu! myślałam, ze mi się fora pomyliły! :evil_lol: miło, że zaglądasz do nas na dogo :loveu:
i zeby była jasność - na razie decyzja jest w sferze planów :lol: a jesli chodzi o powiekszenie rodziny o kolejnego psa, to...trójeczka bylaby idealna...nie sądzicie? ;) tylko ciii żeby TZ sie nie dowiedział :evil_lol:

Posted

[quote name='rufusowa']
Olu! myślałam, ze mi się fora pomyliły! :evil_lol: miło, że zaglądasz do nas na dogo :loveu: [/QUOTE]

No zagladam na dogo ostatnio coraz czesciej ;) a to glownie dlatego, ze zaczelo mi wreszcie normalnie dzialac... No a poza tym to musze stale uzupelniac watek Kaja o nowe fotki :)

Posted

[quote name='rufusowa']Maciaszkowa chyba nie kumam o co chodzi z mieszkaniem :evil_lol: na razie mieszkamy u TZ-ta w maciupkiej kawalerce ale jakos się mieścimy :)
W związku z tym, że chcemy powiększyć rodzinę, szukamy większego mieszkanka ale na razie nic na choryzoncie nie widać...Toż właśnie o to mi chodziło, gdym pisała "zmiana mieszkania" :).

Posted

[quote name='fioneczka']nie ma na świecie słodszego widoku niż szczęśliwy, radosny pies ... noooo może dwa psy ;)[/QUOTE]

hihi :) a one szczęśliwe, bo Rufus ma śnieg i może wsadzać łepetynę w zaspy a Hercia szczęśliwa, bo może gryźć patyczek i biegać za śnieżkami :loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']a Rufus nie mówił, że za mną tęskni czy coś?;)[/QUOTE]

mówił, mówił :) powiedział, że jak nie przyjedziesz w najbliższych dniach, to się na śmierć obrazi :) i w dodatku musisz mieć fajny sweterek do gryzienia :evil_lol:

[quote name='gusia0106']Super zdjęcia![/QUOTE]

a dziękuję - przekażę :eviltong:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Rufus robi śmieszne minki :evil_lol:
Świetne zdjęcia, a to z Herą przy lustrze - genialne :lol:

śmieszne ale też groźne :) gdybym go nie znała, to bym się przestraszyła :evil_lol:

maciaszek napisał(a):
http://images47.fotosik.pl/258/9a9ce7c9d73eb3a9med.jpg - "aaaaa, coś mi się do pyska przykleiło" ;)..

:evil_lol:

maciaszek napisał(a):
Zdjęcia bombowe. Rufusowe miny takie, że hej! Lepiej się nie zbliżać ;). A susząca się Herka urocza :).

do Rufusa można się zbliżać :p pod warunkiem, że nikt nie chce go podnosić, pochylać się nad nim czy łapać go załapy...no i najlepiej jesli podchodzi kobieta...co do facetów, to zależy ;)

Posted

rufusowa napisał(a):

Cioteczka Rufusowa tu fotka na zachęte ;-)