rufusowa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Witanko cioteczki :loveu: Alicjo modelka zawsze tam stoi jak kołek i czeka na spacer :) jak jej zakładam kaganiec to dodatkowo opuszcza głowę w dół i jest taka bieeeedna :roll: :evil_lol: Maciaszkowa chyba nie kumam o co chodzi z mieszkaniem :evil_lol: na razie mieszkamy u TZ-ta w maciupkiej kawalerce ale jakos się mieścimy :) W związku z tym, że chcemy powiększyć rodzinę, szukamy większego mieszkanka ale na razie nic na choryzoncie nie widać... Z tego co wiem Gusia juz ma kennel :) Agnieszka śliczny kubraczek wybrałaś! :loveu: obawiam się (tfu, tfu), że będzie ciut za krótki no ale moze się mylę ;) a fotki...mam cichą nadzieję, że skoro w weekend ma być słonecznie, to cuś cykniemy tylko musimy razem z TZ-tem iść na spacera :p Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='rufusowa']Witanko cioteczki :loveu: Alicjo modelka zawsze tam stoi jak kołek i czeka na spacer :) jak jej zakładam kaganiec to dodatkowo opuszcza głowę w dół i jest taka bieeeedna :roll: :evil_lol: dziwisz się :roll: ....taki ciężki kaganiec :roflt: Maciaszkowa chyba nie kumam o co chodzi z mieszkaniem :evil_lol: na razie mieszkamy u TZ-ta w maciupkiej kawalerce ale jakos się mieścimy :) W związku z tym, że chcemy powiększyć rodzinę, szukamy większego mieszkanka ale na razie nic na choryzoncie nie widać... Z tego co wiem Gusia juz ma kennel :) Agnieszka śliczny kubraczek wybrałaś! :loveu: obawiam się (tfu, tfu), że będzie ciut za krótki no ale moze się mylę ;) bowskie ubranko ... Ozzyemu TZ szył z mojego ubranka sportowego a fotki...mam cichą nadzieję, że skoro w weekend ma być słonecznie, to cuś cykniemy tylko musimy razem z TZ-tem iść na spacera :p no to zabieraj TZta ;) Quote
redcat Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Marlena gratuluje podjecia decyzji o powiekszeniu rodziny :) Zastanawiam sie tylko czy bedziecie ja powiekszac o dzidziusia, czy o kolejnego psa :diabloti: A jesli chodzi o kubraczki to http://www.qbrak.com.pl/ ;) Dziewczyny ze szkolenia od Bułki i Korby zalozyly firme szyjaca kubraczki na zamowienie :) Quote
rufusowa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ala masz zdolnego TZ-ta :loveu: Olu! myślałam, ze mi się fora pomyliły! :evil_lol: miło, że zaglądasz do nas na dogo :loveu: i zeby była jasność - na razie decyzja jest w sferze planów :lol: a jesli chodzi o powiekszenie rodziny o kolejnego psa, to...trójeczka bylaby idealna...nie sądzicie? ;) tylko ciii żeby TZ sie nie dowiedział :evil_lol: Quote
rufusowa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='redcat']A jesli chodzi o kubraczki to http://www.qbrak.com.pl/ ;) Dziewczyny ze szkolenia od Bułki i Korby zalozyly firme szyjaca kubraczki na zamowienie :) ooo no prosze! ktos nareszcie zapełni niszę rynkową :) oby im chęci nie zabrakło :) i weny! Quote
redcat Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='rufusowa'] Olu! myślałam, ze mi się fora pomyliły! :evil_lol: miło, że zaglądasz do nas na dogo :loveu: [/QUOTE] No zagladam na dogo ostatnio coraz czesciej ;) a to glownie dlatego, ze zaczelo mi wreszcie normalnie dzialac... No a poza tym to musze stale uzupelniac watek Kaja o nowe fotki :) Quote
maciaszek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='rufusowa']Maciaszkowa chyba nie kumam o co chodzi z mieszkaniem :evil_lol: na razie mieszkamy u TZ-ta w maciupkiej kawalerce ale jakos się mieścimy :) W związku z tym, że chcemy powiększyć rodzinę, szukamy większego mieszkanka ale na razie nic na choryzoncie nie widać...Toż właśnie o to mi chodziło, gdym pisała "zmiana mieszkania" :). Quote
rufusowa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 aaa no teraz rozumiem :) już bym z chęcią pożegnała kochaną sąsiadkę, która umila nam życie :) Quote
rufusowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 obiecane fotki z niedzielnego spacerku :) zdjęcia robił TZ :) ja leżałam w łóżeczku i czytałam ksiązeczkę ;) Quote
fioneczka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 nie ma na świecie słodszego widoku niż szczęśliwy, radosny pies ... noooo może dwa psy ;) Quote
rufusowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='fioneczka']nie ma na świecie słodszego widoku niż szczęśliwy, radosny pies ... noooo może dwa psy ;)[/QUOTE] hihi :) a one szczęśliwe, bo Rufus ma śnieg i może wsadzać łepetynę w zaspy a Hercia szczęśliwa, bo może gryźć patyczek i biegać za śnieżkami :loveu: Quote
rufusowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 a po spacerku księżniczka się suszyła na słonku :) Quote
gusia0106 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 a Rufus nie mówił, że za mną tęskni czy coś?;) Super zdjęcia! Quote
rufusowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='gusia0106']a Rufus nie mówił, że za mną tęskni czy coś?;)[/QUOTE] mówił, mówił :) powiedział, że jak nie przyjedziesz w najbliższych dniach, to się na śmierć obrazi :) i w dodatku musisz mieć fajny sweterek do gryzienia :evil_lol: [quote name='gusia0106']Super zdjęcia![/QUOTE] a dziękuję - przekażę :eviltong: Quote
agnieszka32 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Rufus robi śmieszne minki :evil_lol: Świetne zdjęcia, a to z Herą przy lustrze - genialne :lol: Quote
maciaszek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 http://images47.fotosik.pl/258/9a9ce7c9d73eb3a9med.jpg - "aaaaa, coś mi się do pyska przykleiło" ;). Zdjęcia bombowe. Rufusowe miny takie, że hej! Lepiej się nie zbliżać ;). A susząca się Herka urocza :). Quote
rufusowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 agnieszka32 napisał(a):Rufus robi śmieszne minki :evil_lol: Świetne zdjęcia, a to z Herą przy lustrze - genialne :lol: śmieszne ale też groźne :) gdybym go nie znała, to bym się przestraszyła :evil_lol: maciaszek napisał(a):http://images47.fotosik.pl/258/9a9ce7c9d73eb3a9med.jpg - "aaaaa, coś mi się do pyska przykleiło" ;).. :evil_lol: maciaszek napisał(a):Zdjęcia bombowe. Rufusowe miny takie, że hej! Lepiej się nie zbliżać ;). A susząca się Herka urocza :). do Rufusa można się zbliżać :p pod warunkiem, że nikt nie chce go podnosić, pochylać się nad nim czy łapać go załapy...no i najlepiej jesli podchodzi kobieta...co do facetów, to zależy ;) Quote
mala_czarna Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ciotka, zajrzyj tutaj, co? :oops: http://www.dogomania.pl/threads/179607-Nie-dla-miAE-sniakA-w-3-mixy-amstaffa-przytulisko-w-Klembowie Quote
kika22 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 rufusowa napisał(a):Maciaszkowa chyba nie kumam o co chodzi z mieszkaniem :evil_lol: na razie mieszkamy u TZ-ta w maciupkiej kawalerce ale jakos się mieścimy :) W związku z tym, że chcemy powiększyć rodzinę, szukamy większego mieszkanka ale na razie nic na choryzoncie nie widać... Cioteczka Rufusowa tu fotka na zachęte ;-) Quote
rufusowa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 dziękuję Sylwuniu :loveu: oboje wyglądają super :loveu: czekałam na fotki maluszka :p a masz jakieś z teraz? pewnie maluszek już dużo większy :p Quote
Tengusia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 sliczniaste te fotasy :loveu: ja jak robilam ostatnio foty to strasznie ciemne mi powychodzily ale fakt ze bylo wtedy dosc pochmurno na dworze :hmmmm: Quote
Recommended Posts