gusia0106 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 rufusowa napisał(a):to teraz moja próba :) (nie mogę też edytować postów ani wstawiać buziek :( nie wiem czy to nie kwestia przeglądarki :( To dokładnie kwestia przeglądarki - W Mozilli działa prawie wszystko, w IE nic Quote
rufusowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 zakopański kuń http://images44.fotosik.pl/233/3770e728135b7998med.jpg" class="ipsImage" alt=""> Kościelisko i tak powolutku będę Wam dziergać :) Quote
gusia0106 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A na tym pierwszym zdjęciu to cud jakiś :crazyeye: Zazwyczaj wygląda to odwrotnie :evil_lol: Quote
rufusowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 no i niestety tak jak Gusia napisała mamy w pracy problemy :( a przez chwilę na nowej dogomanii mi działało..moze jeszcze dostosują do naszych przeglądarek... Quote
rufusowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Gusia to niemozliwe, bo Herze się Rufusowa głowa do pyska nie mieści ;) :D Quote
rufusowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 jeszcze raz trzy ostatnie fotki w większym formacie Quote
gusia0106 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 rufusowa napisał(a):Gusia to niemozliwe, bo Herze się Rufusowa głowa do pyska nie mieści ;) :D Ale szyja już tak ;) Przed każdym zdjęciem wpisuję 10 znakowy tekst - wtedy wszystkie zdjęcia powinny się wyświetlać;) Quote
rufusowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 no to próbuję znowu...powinno byc większe http://i586.photobucket.com/albums/ss302/hexadog/DSC01772.jpg Quote
rufusowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 no i nie wiem o co kaman z dziesięcioma znakami :) widac u mnie tez nie działa normalnie az się chce wstawiać fotki Quote
Tengusia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 kunik sliczny :loveu: reszta foci tez :grins: Quote
rufusowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Witajcie Cioteczki! dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy przed Świętami i w związku z tym przesyłam Wam najserdeczniejsze życzenia świąteczne i noworoczne a tu szczegóły http://www.dancingsantacard.com/pl/?santa=2212021 :loveu: Quote
maciaszek Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 No bardzo za życzenia dziękujemy i również życzymy wszystkiego dobrego :)! A przede wszystkim zdrówka i uśmiechu! Quote
agnieszka32 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dziękujemy za życie i również życzymy spokojnych Świąt i wszystkiego dobrego - buziaki dla Rufusa i Herci do cioci Agi :loveu::evil_lol: Quote
fioneczka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [SIZE="2"][SIZE="2"][SIZE="3"]...Jest taki dzien tylko jeden raz do roku, dzień, zwykły dzień który liczy się od zmroku... Życzymy Wam zdrowia i wielu powodów do uśmiechu, bo wiemy że bez nich życie traci sens. Wesołych Świąt Fionka z rodziną Quote
kika22 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Cioteczki z Warszawy i okolic zajrzyjcie na nasz watekkielecki moze kojarzycie ta biała astowata sunie? http://www.dogomania.pl/threads/112282-ALARM-Kielce-A-wiAE-tokrzyskie-prosimy-o-POMOC-FINANSOWAE-OGA-OSZENIA-aktualiz-str-1?p=13916957 Quote
rufusowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 dawno nas nie było.... ale jakos sie nie martwicie :hmmmm: no w każdym razie mam kilka fot :p opalającej sie księżniczki dwa potwory i Herosława w nowym kubraczku :loveu: jak widać zachwycona :diabloti: a tu widac gumeczki podtrzymujące kubrak..nie wiem czy sa niezbędne...zobaczymy :) Gusiu nie martw się :) kubraczek po Variu żyje tylko mama mi go przerabia :) w międzyczasie kupiłam przez internet kubrak firmy chaba :roll: może dla małych piesków są dobre ale nie dla mojej diablicy dzień w dzień latającej po działkach...ortalionik zaraz by poszedł...taki cieniuteńki jest...poza tym długość dobra ale w klacie za mały :shake: Quote
mala_czarna Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Rufusowa :evil_lol: Ja zamówiłam kubrak z tej samej firmy dla Frotki. Zapięcie identyczne (gumki pod łapkami), trzeba było przerobić. Gumki obcięte, bo Frotka łaziła jak paralityk. Trzeba było pod brzuchem zrobić takie zapięcie na rzepy. Quote
rufusowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 hihi było filmik nakręcić i na youtuba :evil_lol: ja tez myslalam, ze on będzie do skrócenia i ze zrobimy go tak na półokrągło ale dzisiaj poszłam z dwiema bestyjami do sklepu i pani jakos założyła ten kubrak ruchliwej Zołsie i okazał się w sam raz! jakież wielkie było moje szczęście :multi: ostatnio byłam juz bardzo sfrustrowana brakiem wyboru kubraków :shake: Swoją drogą ten(Trixie) nie dość, że jest porządniejszy, to jeszcze tańszy od chaby :multi: Quote
andzia69 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 no jakaż piekna :) i dumna:):) a jaki ma śliczny kubraczek! boski!:) Ostatnio jak dla zgredosława zamówiłam u Arjunki to jak przyszedł to sie okazało, ze cholewka za chudy - kubraczek oczywiście:evil_lol: no i dałam go Bubolinie - no to dla odmiany dla niej był za obszerny - bo to typ wyścigowego psa:p ech:diabloti: Quote
rufusowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 o cholerka...widać Zgredosławowi sie przybrało ździebko :cool3: co do kubraczków od arjuny, to moja mama w zeszłym roku uszyła coś w tym stylu i na guziki...no i Hera biegając po działkach zostawiła na siatce guzik razem z kawałkiem materiału...po czym wytarzała się w kupie :roll: kubraczka nie reanimowaliśmy :shake::evil_lol: Quote
rufusowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 aaa Andziu polecam ten kubraczek dla Zgredzia :) jest bardzo ciepły i porządny i duży w obwodzie! Hera mierzy 50-51 cm długości a w klacie 70 cm i na nią "pięcdziesiątka" z tej firmy jest dobra...moze nawet troche przytyć Quote
Alicja Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 elegantka ...przeglada się w lusterku ;) http://images43.fotosik.pl/256/28885e1f254ccea0med.jpg Quote
gusia0106 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [SIZE=2]Ja z offem.... Na gwałt, na natychmiast, potrzebna jest klatka kennelowa w Katowicach. Czy ma ktoś z Katowic taką pożyczyć? Albo ma informację gdzie można ją kupić w okolicach? Quote
agnieszka32 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ale ślicznie niunia wygląda w tym kubraczku, miodzio :loveu: Ja też długo szukałam w internecie kubraczka dla swojej niuni, szkoda, że tego nigdzie nie widziałam. Kupiłam ten, mam nadzieję, że będzie dobry http://www.futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=2623 A tak w ogóle, to cieszę się, rufusowa, że wróciłaś i czekam na foteczki ;) Quote
Recommended Posts