Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstawiaj foteczki, wstawiaj :loveu: :loveu:
Ładne imię dla kociaczka ;) W zaprzyjaźnionym sklepie zoologicznym był biało rudy króliczek i było postanowione, że jeśli będzie chłopczykiem to będzie Kubusiem, gdy dziewczynką to Marcelinką ;)

Posted

Witajcie Cioteczki :loveu:

Selkecikowa, Marcelina, to piękne imię :loveu:

co do foteczek, to proszę o cierpliwość - jutro powinny być :p

zachęcam Was do adopcji, czy może podesłania osobom chętnym do adopcji kotków, aukcji katowickich kotków, które wystawiła Eliza z Jędrzejowa
tam jest tyle nietypowo umaszczonych i pieknych kotów, ze szok

łaciatki
URATUJ jedną z 70 KOTEK z Kielc-SLICZNE łaciatki (707006194) - Aukcje internetowe Allegro

czarule
URATUJ jedną z 70 KOTEK z Kielc-SLICZNE czarnule (707019785) - Aukcje internetowe Allegro

buraski
URATUJ jedną z 70 KOTEK z Kielc-SLICZNE buraski (707032084) - Aukcje internetowe Allegro

czarne kocurki
URATUJ jednego z 70 KOTÓW z Kielc-ŚLICZNE czarne (707231167) - Aukcje internetowe Allegro

kocurki w łatki
URATUJ jednego z 70 KOTÓW z Kielc-ŚLICZNE łatki (707239087) - Aukcje internetowe Allegro

burasy
URATUJ jednego z 70 KOTÓW z Kielc-ŚLICZNE burasy (707243893) - Aukcje internetowe Allegro

kociaki
URATUJ jednego z 70 KOCIAKÓW z Kielc-cudne SZARE (707251570) - Aukcje internetowe Allegro
tu dwie kociczki dymne są po prostu nieziemskie! aż jestem w szoku ile na tych aukcjach pięknych kotów...ja bym wzięła kilka :shake:

typowe buraski
URATUJ jednego z 70 KOCIAKÓW z Kielc-cudne BURASY (707257347) - Aukcje internetowe Allegro

czarnulki i szylkretka
URATUJ jednego z 70 KOCIAKÓW z Kielc-cudne CZARNE (707266193) - Aukcje internetowe Allegro

po prostu bowskie :mdleje:

dodaję jeszcze kociaki łaciatki
http://www.allegro.pl/item707275859_uratuj_jednego_z_70_kociakow_z_kielc_cudne_latki.html
na pierwszym miejscu szylkretka tricolorka chyba albo szylkretka z białym

Posted

ja to bym wzięła normalnie z 5 Waszych kotków..są przepiękne i jestem w szoku, że one się po ulicy plątały....u nas nie ma takich unikatów na ulicach

a teraz obiecane foteczki

Posted

[quote name='maciaszek']http://i586.photobucket.com/albums/ss302/hexadog/DSC06276.jpg?t=1250071570 - no ładnie psa wychowałaś ;) Żeby tak bezczelnie jęzor pokazywać :nono:.
:evil_lol:

:evil_lol: ale to wyjątkowo z dedykacją dla cioci Gusi :lol:

[quote name='maciaszek']A jak psiska się dogadują z kotem? Kagańców już nie widzę, więc chyba jest ok.

a dziękuję jest całkiem całkiem :p Marcel czasem nawet zaczepia Rufusa do zabawy łapą i Rufus albo burczy ze mały jest bezczelny albo jest zdziwiony i nie wie jak zareagować ;)

Herka jest w stosunku do Marcela grzeczna :) stara się go nie zauważać i za to ją nagradzamy :) oczywiście ostatnio chciała mu zabrać zabawkę jak to ona ale dopiero jak odszedł daleko (miedzy nami mówiąc chyba czuje przed nim respekt :evil_lol:)

Ostatnio jak karmiłam rano psy, to nie zauważyłam, ze ten mały srajtek jest na wolności (rano zazwyczaj umiera z głodu ;)) i przybiegł do miski Rufusa, z której ten jadł i go dawaj łapą :evil_lol: kamikadze normalnie :evil_lol: na szczęście Rufus zgłupiał i na wszelki wypadek szybciej jadł a ja się zajęłam kotem ;) nie wiem czy to by przeszło z Herą, więc na razie pilnujemy jak są razem.

Posted

[quote name='Alicja']pewnie przemarznięta po nocy :diabloti:

:evil_lol:

z pewnością i stwierdziła, ze nareszcie ma całą kołdrę dla siebie, tylko niedobra pani złożyła kołderkę w kosteczkę:placz::lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
:evil_lol: ale to wyjątkowo z dedykacją dla cioci Gusi :lol:

Ha! Chcesz sobie tymczas na czas wyjazdu do Olsztyna załatwić :evil_lol:

Noooo dobraaaaaaaaaaaa ;)

Posted

:loveu:

rozpusciłabys mi psy i tyle :eviltong: plan jest taki że zabieramy je ze sobą a jak będzie to się zobaczy...do czerwca jeszcze kawałek czasu :p

ale w odwiedziny, to mogłabys przyjechać :obrazic:

:eviltong:

Posted

Witaj Rufusowa!:eviltong:
Jak byliście na mojej wsi;), to Herkę miałam okazję poznać, ale dopiero teraz, jak się na dogo ogarnęłam (i z Trampem:cool3:), mogłam sobie do woli Rufusa obejrzeć. Śliczności i cuda:loveu::loveu::loveu: Ale raczej Cię, skarbie nie będę odwiedzać:razz: Przy mojej posturze te Twoje śliczności i cuda mogłbyby pomyśleć, że pańcia worek kości na przekąskę skombinowała:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Powodzenia w lizakowaniu!:loveu:

Posted

cześć Ciotka :multi::multi::loveu::loveu:

Ciotki przedstawiam Wam moją koleżankę ze szkolnej ławki :evil_lol:

juz wiem, o który wątek Ci chodziło :loveu:

a co do odwiedzin, to luz....moja mama jest tylko trochę tęższa od Ciebie, więc się z kościmi opatrzyły :evil_lol::eviltong::eviltong:

zapraszam serdecznie i Rufus na pewno będzie zachwycony :loveu: