rufusowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 an1a napisał(a):Leci na łeb :shake: :diabloti: Mi tam się utrzymuje na wysokim poziomie, przynajmniej tu oszczędzam na kawie :evil_lol: szczęściara ;) ja też jednak dałam rade ale po południu tak spuchłam jakbym była w 9 miesiacu ciazy :roll: to pewnie brak kawy :diabloti: an1a napisał(a):O weselach nie wspominaj :roll: Idę w lipcu :cool1: i nie mam nic... staaaraaa...ja to mam jeszcze w sierpniu wesele i dwa śluby, we wrześniu swoje a potem w pazdzierniku jak na razie jedno...kolejny rok równie imprezowy :razz: ale co tam... od tego kasa jest żeby ją wydawać :lol: gusia0106 napisał(a):Ja też chcę murzyna i drinki!! Może być bez tych piór :evil_lol: bez piór byle z wężem :roll: :oops: :lol: gusia0106 napisał(a):Rufus - Ty mi proponujesz sesję w pościeli ? :icon_roc: oj byś owinęła w bawełne a nie tak na forum publicznym piszesz o naszych łóżkowych sprawach :roll: :eviltong: kika22 napisał(a):Murzyna moge odpuscic, ale drinki to za mna chodza juz tak długo ze szok, ale jak narazie to dla mnie tylko takie dla kierowców;) eeee.....cosik mnie się wydaje, ze Sylwunia coś przed nami ukrywa :diabloti: Tengusia napisał(a):sliczna Hercia :loveu::loveu::loveu: a jaka słodka :loveu: Quote
rufusowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 cześć Ciotki! :p mam do Was pytanko...do warszawskich ciotek w szczególności czy znacie jakąś hurtownię z artykułami dla zwierząt? najlepiej w okolicy Bielan, Żoliborza ale jesli w innym miejscu to też ujdzie ;) Quote
Alicja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 :loveu::evil_lol: http://images48.fotosik.pl/155/8e233ea49a646ae0med.jpg ale sie laska rozanieliła :evil_lol: Quote
kika22 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 rufusowa napisał(a): eeee.....cosik mnie się wydaje, ze Sylwunia coś przed nami ukrywa :diabloti: Nie ukrywam, tylko nie mam czasu sie pochwalic:evil_lol: Ale juz pisze, nowy dogomaniak przybyl na ten swiat 17 czerwca 2009r, ma na imie Oliwierek:p W dniu urodzin mierzyl 55 cm i wazyl 3520;) A fotki wstawie jak tylko sie troszke obrobie. Pozdrawiam serdecznie wszystkie cioteczki:loveu: Quote
maciaszek Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 kika22 napisał(a):Ale juz pisze, nowy dogomaniak przybyl na ten swiat 17 czerwca 2009r, ma na imie Oliwierek:p Szczęściara :multi: :loveu:. Gratulujemy !!!!!!!! :multi: Niech rośnie silny i zdrowy! :loveu: :loveu: Quote
rufusowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 kika22 napisał(a):Nie ukrywam, tylko nie mam czasu sie pochwalic:evil_lol: Ale juz pisze, nowy dogomaniak przybyl na ten swiat 17 czerwca 2009r, ma na imie Oliwierek:p W dniu urodzin mierzyl 55 cm i wazyl 3520;) A fotki wstawie jak tylko sie troszke obrobie. Pozdrawiam serdecznie wszystkie cioteczki:loveu: jeeeee :multi::multi: :loveu::loveu: kawał chłopa! :loveu: wszystkiego najlepszego dla mamusi i żeby synuś się dobrze i zdrowo chował :) fotki wstawiaj koniecznie :) właśnie dostałam mms-a z Krzysiem od koleżanki, ktora urodziła 6 czerwca :loveu: Quote
rufusowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 wklejam fotki ze szkolenia robione przez redcat :loveu: moje zostały w domu ale z czasem będą przybywać :p Quote
gusia0106 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Mi się najbardziej podobają te jak leży jakoś tak do góry nogami, a raczej zębami :evil_lol: Quote
kika22 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 gusia0106 napisał(a):Mi się najbardziej podobają te jak leży jakoś tak do góry nogami, a raczej zębami :evil_lol: Ta fota jest super:evil_lol: Hercia fajnie sie na niej usmiecha:lol: Ciocia mówisz i masz. Oto Oliwierek;) Quote
rufusowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Oliwierek jest cudny :loveu::loveu::loveu: jeszcze raz gratuluję :loveu: a co do Herci, to ja też ją lubie jak takie smieszne miny robi moja maskotka :loveu: Quote
Tengusia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hercia piekna jest :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 nie mogę się powstrzymać :loveu: fot. Fiona :) Quote
rufusowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 na tym szkoleniu mnie olśniło..... ona jest tak zapatrzona w TZ-ta... nie wiem czy wcześniej byłam przyślepa, czy teraz jej coś przeskoczyło... za mną na pewno tak nie wodzi wzrokiem jak za nim :placz: :lol: na szczęście Rufus jak na razie wpatrzony najbardziej we mnie :loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
gusia0106 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 rufusowa napisał(a):na szczęście Rufus jak na razie wpatrzony najbardziej we mnie :loveu: :evil_lol::evil_lol: To on potrafi skupić wzrok w jednym miejscu????:eviltong::evil_lol::lol: Quote
rufusowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 gusia0106 napisał(a):To on potrafi skupić wzrok w jednym miejscu????:eviltong::evil_lol::lol: tak rozmawialismy z TZ-tem gdzie by psy zostawić jak mój brat będzie sie za rok hajtał....w Olsztynie... no i zgadnij o kim pomyslelismy? :loveu: Mogłabyś się przekonać jak Rufus ładnie skupia wzrok i patrzy się prościutko w oczy...i to dłuuugo :diabloti: Quote
gusia0106 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 rufusowa napisał(a):tak rozmawialismy z TZ-tem gdzie by psy zostawić jak mój brat będzie sie za rok hajtał....w Olsztynie... no i zgadnij o kim pomyslelismy? :loveu: Mogłabyś się przekonać jak Rufus ładnie skupia wzrok i patrzy się prościutko w oczy...i to dłuuugo :diabloti: Zakochałam się w szkoleniach klikerowych (byś poszła na praktykę to też byś się zakochała ;) ) - dawaj mi tu go, Ci normalnie z tego adhd anioła zrobię :evil_lol: Quote
rufusowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 gusia0106 napisał(a):Zakochałam się w szkoleniach klikerowych (byś poszła na praktykę to też byś się zakochała ;) ) - dawaj mi tu go, Ci normalnie z tego adhd anioła zrobię :evil_lol: no właśnie musimy pogadać :) Monia mi uświadomiła, ze byłaś i że nic nie wiemy :) Rufus też pójdzie na szkolenie Rudkowe a jak to nie pomoże to pójdzie na szkolenie do Cioci Gusi :loveu: ale tak w ogole, to przecież on jest grzeczny... dla niego tylko nowe sytuacje są stresujące no i jak go tego oduczysz klikerem? :razz::eviltong: Quote
an1a Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 rufusowa napisał(a): ale tak w ogole, to przecież on jest grzeczny... dla niego tylko nowe sytuacje są stresujące no i jak go tego oduczysz klikerem? :razz::eviltong: Klikerem się nie oducza :evil_lol: Ale sposoby są ;) Quote
rufusowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 an1a napisał(a):Klikerem się nie oducza :evil_lol: Ale sposoby są ;) wiem :diabloti: przeczytałam "najpierw wytresuj kurczaka" - polecam :razz: tylko trzeba troche czasu a ja mam teraz inne priorytety :mdleje: ale zaraz zaraz.....na to szkolenie wysle go do Ciebie :loveu: a jak Twoje egzaminy? Quote
an1a Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 rufusowa napisał(a): ale zaraz zaraz.....na to szkolenie wysle go do Ciebie :loveu: :siara: daj go, daj, kocham piesecki :diabloti: rufusowa napisał(a): a jak Twoje egzaminy? :niewiem: wyników jeszcze nie ma, ale już się nastawiam na wrzesień. Mi tak zawsze jakoś wtedy się sesja zaczyna po wakacjach :evil_lol: Quote
Recommended Posts