Alicja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:one tam szykują wykop pod fundamenty ;) Quote
agnieszka32 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Cioteczko rufusowa, a czy możesz zdradzić, gdzie kupiłaś takie super-szelki, które Hercia ma na sobie? Są świetne, ja nigdzie takich nie widziałam. Kupiłam Fiodorkowi z Rogz'a, ale swojej ceny nie są warte :shake: Quote
agnieszka32 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:one tam szykują wykop pod fundamenty ;) darmowa siła robocza :diabloti: Quote
rufusowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:one tam szykują wykop pod fundamenty ;) ciekawe co tam postawią....moze domek jednorodzinny?...rozmarzyłam się :lol: agnieszka32 napisał(a):Cioteczko rufusowa, a czy możesz zdradzić, gdzie kupiłaś takie super-szelki, które Hercia ma na sobie? Są świetne, ja nigdzie takich nie widziałam. Kupiłam Fiodorkowi z Rogz'a, ale swojej ceny nie są warte :shake: oczywista :p też miałam upatrzone Rogza ale mysle sobie...zginą na moich psach.. no i gdzies tam na którejś stronie ciocia Alicja :loveu: wspomniała o pitmanie (www.pitman.pl) z tych dostępnych w Polsce chyba są najlepsze dla bullowatych. W Czechach można dostać szelki firmy Hofero.... i nie wiem skąd się sprowadza ale jest jeszcze firma MAG. Pitman robi niby "podróbki" artykułów tych firm ale nie jest zły no i jakby....nie mamy wybóru ;) większość z tych szeleczek nich jest szerokości 5 cm i z tych jest wiekszy wybór kolorystyczny (np. dla Fiodorka ze złotym paskiem Szelki "GOLD" w SZELKI pitman.pl power dog acessories (w rzeczywistości są szersze niż by się wydawało ze zdjęcia) rozm. prawie na pewno L dla Hery wzięłam węższe, czyli 4 cm szerokości bo ona jest filigranowa ;) są tu: Szelki "BAD DOG JUNIOR" w SZELKI pitman.pl power dog acessories mozna w uwagach do zamówienia wpisać kolor czerwony, niebieski, zielony i chyba jeszcze jakiś ale nie pamiętam - najlepiej zadzwonić i zapytać Hera ma rozm. M Quote
an1a Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ciotka za czym one tak głupie zasuwają? :roll: spocić się chcą...? :diabloti: Quote
rufusowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 andzia69 napisał(a):cud, miód i orzeszki:loveu: :loveu::loveu: an1a napisał(a):Ciotka za czym one tak głupie zasuwają? :roll: spocić się chcą...? :diabloti: raz w roku mają okazję się wybiegać, to zasuwają :razz: Quote
rufusowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 gusia0106 napisał(a):Rufus się nie zna!!! Mi tam się spodobał ;) w Twoim typie, co? :loveu: młody był i dzieki temu żyje ;) ale aż się zdziwiłam jak szybko Hera od niego odbiegła... widać ma zapędy do rządzenia :razz: Quote
rufusowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ekstazy brak - Hera odbiera to, co się jej należy :lol: Quote
gusia0106 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 rufusowa napisał(a):ON-ek się nie spodobał Rufus się nie zna!!! Mi tam się spodobał ;) Quote
rufusowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Selket napisał(a):Jaka Hercia jest śliczna :loveu: :loveu: dziękujemy za komplementa :loveu: i ciąg dalszy trochę nie wykadrowane bo w pracy nie mam żadnego programu do obróbki ekstaza Rufusa :loveu: Quote
rufusowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 kuna...dlaczego zawsze jak wklejam foty, to posty tak paskudnie skaczą :angryy: i jak tu historie opowiadać? :placz: guziec to tyle ze spacerku....jeszcze ze szkolenia zostały ale to już nie dziś Quote
Tengusia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 sliczne :loveu: http://i586.photobucket.com/albums/ss302/hexadog/DSC01830.jpg?t=1242042927 rozkoszne :loveu: http://i586.photobucket.com/albums/ss302/hexadog/DSC01880.jpg?t=1242045236 Quote
Alicja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 http://i586.photobucket.com/albums/ss302/hexadog/DSC01773.jpg a on leti i letiiiiii:evil_lol: Quote
maciaszek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Melduję, że byłam, widziałam, podziwiałam :). Najbardziej podoba mi się latający Rufus :evil_lol:. Quote
rufusowa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 a ja się zdziwiłam jak zobaczyłam to zdjęcie :evil_lol: bo jak one biegną, to z przodu widać taką "kulę" czarną lubi białą, w zależności na ktore sie patrzy :lol: Quote
rufusowa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Witajcie Cioteczki :loveu: świerzych fot brak ale mam kilka z poprzedniego weekendu z Tarnowa i okolic :razz: Quote
Alicja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [FONT=Arial]:loveu: jakie cudne okolice i fotaski oczywiście też ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts