rufusowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 przedstawiam Wam Zuzanne :loveu: w sumie nie wiadomo czy to facet czy babka ale imie mowi samo za siebie :lol: Poza tym to urodzona modelka :loveu: bazyliożerca Quote
maciaszek Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Zuzanna jest super! I zdjęcia Zuzanny też. Mają bardzo fajny klimacik :)! Quote
agnieszka32 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Cioteczko Rufusowa, robisz piękne zdjęcia :loveu: Quote
fioneczka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 cioteczki prosbę mam - zerknijcie Zinfo.pl: Artykuły - Komunikat znacie kogoś od owczarków na forum ... może jakiś schroniskowy psiak by się załapał ? Quote
Tengusia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 widze szalejesz z aparacikiem :grins: fajnie fajnie czekamy na wiecej :evil_lol: Quote
rufusowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Witajcie Cioteczki :loveu: dziekuje za miłe słowa :p i musze powiedzieć, ze ten aparat sam robi takie fotki...polecam :razz: mam nadzieje, ze dzisiaj zamieszcze jakies fotencje zaległe, bo po weekendzie będą ze szkolenia rudkowego :p miłego długiego weekendziku :loveu: Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='rufusowa']to cho do Rudki :razz::razz: :loveu: kurde dla Mnie troche daleko ...a i wstyd z jełopkiem upartym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja mam jeszcze zaległe fotki ze spacerku i z wizyty u cioci Gusi :loveu: najsampierw wkleje z wizyty - wlasnie sie zrzucają Zuzanna jest bowska :loveu::loveu: Quote
kika22 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Rufusowa zdjecia super fajne:multi::multi::multi: I ślicznotka z Zuzanny:lol: Czekam na fotki ze szkolenia, sama bym sie z chcecia na takie wybrała tylko ciagle czasu brak:roll:Chcociaz ja jestem dobrze wyszkolona, gorzej z Haidi:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='kika22']Chcociaz ja jestem dobrze wyszkolona, gorzej z Haidi:evil_lol: to tak jak u nas ...ja wyszkolona ...gorzej z psem :evil_lol: Quote
rufusowa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Witajcie Cioteczki :p szkolonko super! juz pracuję nad fotkami ;) psy były różne...niektore bardzo problemowe ale dzieki temu zobaczyłam, ze jak sie dobrze psa skupi na sobie czy na zabawce/nagrodzie, to wszystko mozna z nim zrobić :p Szkolenie, to najbardziej mnie było potrzebne, bo nigdy nie byłam ;) ale Hercia dobrze sobie radziła i jestem z niej dumna ;) tylko siadać za bardzo nie chciała nie mówiąc o warowaniu :cool1: Sylwio! juz dawno Cie nie było :cool3: az się martwiłam, ze o nas zapomniałaś ;) Miło Cię czytać :loveu: Quote
rufusowa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 o kurde..nie wiem co te skróty znaczą ale widze ze I miejsce :multi::multi: :lol::lol: Sylwia wez mnie oświeć :lol: aa no i wstawiaj nam tu szybko fotke jak teraz wygląda Miss America :loveu: Quote
kika22 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 rufusowa napisał(a): Sylwio! juz dawno Cie nie było :cool3: az się martwiłam, ze o nas zapomniałaś ;) Miło Cię czytać :loveu: Nie zapomniałam:oops: Czytam Was systematycznie, ale nie zawsze pisze.;) Pochwale sie cioteczki, ze moja Haiduska ukonczyla Ch. PL w Łodzi.:multi: I troszke poszalała na ringu -:evil_lol: Herida MISS AMERICA-lok.I,CWC,CACIB,NDSwR:multi: Quote
kika22 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 CWC - Certyfikat Wystawowego Championa CACIB - Międzynarodowy Certyfikat Wystawowego Czempiona Piękności NDSwR - Najlepsza Dorosła Suka w Rasie Nowych fotek narazie brak;) Ostatnie fotki z wystawy sa tu ..:: Forum Amstaff-civ ::.. :: Zaloguj Zapraszam:lol: Ja sie jakos nie moge zebrac by jej zrobic:oops: Quote
rufusowa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 :crazyeye: masz taką doceniona piękność i nie robisz jej fot? :roll: jak mozesz? :placz: ;) wstaw prosze na wątek jakies fotki (na ten wątek) bo tam trzeba sie zarejestrować ;) gratuluje tytułów! Heidi zasłuzyla na prezenty :loveu: Quote
kika22 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Rufusowa specjalnie dla Ciebie:loveu: Fotki z sobotniego spacerku:lol: Quote
rufusowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 dziekuje Sylwia :) Twoja sunia jest prześliczna :loveu: podobają mi się takie płowe z czarną maską, bo w taka sunia z mojego osiedla rozkochała mnie w tej rasie :loveu: Quote
an1a Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 rufusowa napisał(a): podobają mi się takie płowe z czarną maską, bo w taka sunia z mojego osiedla rozkochała mnie w tej rasie :loveu: Hera Ci tego nie wybaczy :evil_lol: Quote
rufusowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 to jedyna suka z osiedla, ktorej nie znosi :diabloti: Quote
rufusowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 gdzieś się zagubiło część zdjęc ze spacerku wiec wklejam ponownie :roll: Quote
kika22 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 rufusowa napisał(a):podobają mi się takie płowe z czarną maską, bo w taka sunia z mojego osiedla rozkochała mnie w tej rasie :loveu: Mnie w tej rasie rozkochała matka mojej suki:loveu: A osobiscie podobaja mi sie czarnulki, a szczegolnie taki jeden Capus;) Ogromy jak na asta i o anielskim charakterku, a przy tym calusny :lol: Ja zazdrosze tego, ze Hera nie lubi tylko jednej suni:crazyeye: Moja nie cierpi zadnej innej suczki:diabloti: Moze dlatego, ze u nas taka specyfika osiedla i kazdy puszcza psy w samo pas:mad:I jak byla mlodsza to dwa razy została ugryziona i teraz wychodzi z zalozenia, ze lepiej ugrysc pierszej:roll: Quote
rufusowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 kika22 napisał(a):Mnie w tej rasie rozkochała matka mojej suki:loveu: A osobiscie podobaja mi sie czarnulki, a szczegolnie taki jeden Capus;) Ogromy jak na asta i o anielskim charakterku, a przy tym calusny :lol: Ja zazdrosze tego, ze Hera nie lubi tylko jednej suni:crazyeye: Moja nie cierpi zadnej innej suczki:diabloti: Moze dlatego, ze u nas taka specyfika osiedla i kazdy puszcza psy w samo pas:mad:I jak byla mlodsza to dwa razy została ugryziona i teraz wychodzi z zalozenia, ze lepiej ugrysc pierszej:roll: mają jakiś urok w sobie :) chociaż akurat z bullowatych niejedna maść mi sie podoba.... ostatnio chyba najbardziej błękitno płowe...mam na mysli ze jest płowy a błękit przebija od spodu, szególnie przy oczkach :loveu: co do Herosławy, to ona jest dość wyluzowana dopoki jakas suka nie chce jej zjeść albo nie podchodzi do jej jedzenia, zabawki, legowiska itp... z tym mamy problem i zanim się pojawią dzieci, trzeba będzie to wyeliminować Najbardziej lubię jak się bawią we trójkę, czyli Hera, Rufus i adoptowana przez koleżankę Xenka (mix bulla, biała z łatką na oku) Na prawdę miło na nie popatrzeć jak się bawią :loveu: zrobimy im fotki tylko musimy się zgrać z Moniką no i żeby pogoda dopisała :p Współczuję bo wiem jak to wygląda kiedy pies/suczka rzucają się na (do wyboru) suki, psy, wszystko co się rusza...nie jest to łatwe z tym, ze Ty masz piękne tereny spacerowe do dyspozycji :loveu: Quote
Recommended Posts