rufusowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='an1a']Bierz rozpinane... Wsiąknąć i tak wsiąknie, ale chyba łatwiej wyczyścić. Ja nie mogę włożyć posłania Nera do pralki. Nie wiem jak je wypiorę, chyba pobawię się w szorowanie w brodziku :roll: Ale jeśli lubi rozgryzać... Moi rodzice pochwalili się fajnym pontonem kupionym dla suki. Fajny był :diabloti: juz podjęłam decyzję :multi: biore to co wkleiłam na początku a potem będę eksperymentować z innymi, w miedzyczasie informując Was o tym co jest kiepskie a co moze być :evil_lol: Podejrzewam, ze meduza o tych rozmiarach tez nie wejdzie do pralki ale juz sie pogodzilam z tym, ze czesc rzeczy piorę recznie...niech będzie i posłanie :roll: dla Rufusa będzie rozpinane...najwyzej będziemy wietrzyc :evil_lol: A co do niszczenia, to jakos (odpukać) przestał od kiedy jest Herosława :razz: Chyba mniej mu sie nudzi :loveu: Za to Hera lubi czasem cos pogryzc :mad: ostatnio szalik, ktory dostałam w prezencie :roll: od kiedy ma kołnierz cieżko jej gryźć... moze będę go jej zakładac cały czas :hmmmm: :evilbat: Quote
rufusowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ciotki zachęcam do kupna pięknego kubeczka, projektu blueberry :loveu: ja już taki zamówiłam u TZ-ta :loveu: kosztuje 30 zł + przesyłka 14 (chyba ze w Warszawie, to mozna sie umówic na odbiór osobisty) Kubeczki mozna zamawiać u doddy a dochód ma się rozumieć na Fundację AST :loveu: Quote
rufusowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 a dziękuję, dobrze :loveu: jutro zdejmiemy szwy chociaż juz dzisiaj mnie kusiło, bo ona taka biedna w kołnierzu :placz: ;) dosć długo wraca do swojej wagi chociaż ma apetyt no i z Rufusem sie nie bawi, bo on nie chce zeby go dotykała kołnierzem :evil_lol: Quote
an1a Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='rufusowa'] no i z Rufusem sie nie bawi, bo on nie chce zeby go dotykała kołnierzem :evil_lol:[/quote] No tak, przecież może go zarazić :evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='an1a']No tak, przecież może go zarazić :evil_lol::evil_lol:[/quote] :lol::lol: na szczęście wszystko powoli wraca do normy...znowu się uczą zabawy :evil_lol: szwy zdjęłam, ranka ładnie się zrasta :loveu: Quote
rufusowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='maciaszek']Sama zdjęłaś :crazyeye:?[/quote] tak :multi: zagadałam ją, troche pomiziałam po brzuszku i lezała spokojnie... bo ona w ogole jest bardzo grzeczna przy wszelkich badaniach :loveu:... nie to co Rufus - trzy osoby mu zdejmowały szwy :evil_lol: Quote
maciaszek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='rufusowa']szwy zdjęłam [/quote]Sama zdjęłaś :crazyeye:? Quote
rufusowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 odpisałam Ci na górze...zeby nudno nie było :p Quote
maciaszek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='rufusowa']odpisałam Ci na górze...zeby nudno nie było :p[/quote]Przeczytałam i odpisuję pod spodem ;). Dzielne kobity z Was! Quote
rufusowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 to Herosława dzielna :loveu: a przy okazji muszę Wam polecić fajny wątek [Gdynia] STAXA amstaffka zamieszkała pod Elblągiem! • Już w domu/In new home • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. Sylwia - nowa właścicielka Maszy tak fajnie pisze i wstawia śmiechowe foty...jestem tam codziennie :lol: Quote
kika22 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='rufusowa']:lol::lol: na szczęście wszystko powoli wraca do normy...znowu się uczą zabawy :evil_lol: szwy zdjęłam, ranka ładnie się zrasta :loveu:[/quote] Super wiesci:loveu: Takie mizianie i zagadanie to najlepsze działanie na uspokojenie psa. Kiedys próbowałam siła i nie dałam rady, wiec trzeba bylo inny soposob wymyslec. A tak ja sie uspokajam, a pies sie relaksuje:evil_lol: I mozna z nim wszystko zrobic:diabloti: Quote
rufusowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='kika22']Super wiesci:loveu: Takie mizianie i zagadanie to najlepsze działanie na uspokojenie psa. Kiedys próbowałam siła i nie dałam rady, wiec trzeba bylo inny soposob wymyslec. A tak ja sie uspokajam, a pies sie relaksuje:evil_lol: I mozna z nim wszystko zrobic:diabloti:[/quote] właśnie :loveu::loveu::loveu: ale taka sztuczka to u bullowatych najlepiej działa, bo one w ogole takie grzeczne u weta np. :loveu: buziaki rozdają :loveu: moja to nawet na kolanka wetowi wchodzi :evil_lol: Rufusa też najlepiej zagadac ale ile sie trzeba namęczyć :roll:...i tak bez siły by nie poszło :evil_lol: Quote
kika22 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja poprosze o pomoc dla Barego:-( U nas wszyscy zapsieni, kolejka psów do adopcji, kilka w hoteliku a z nim nie ma co zrobic:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-mamy-2-3-dni-co-dalej-mix-kaukaza-leonbergera-131158/#post11759102 Quote
rufusowa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 a zobaczcie to [url=http://www.smog.pl/wideo/23896/nie_otworzysz_tej_szuflady_maly_czlowieczku/]Smog.pl - "Nie otworzysz tej szuflady, ma Quote
maciaszek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Hehe, dobre. Ciekawie kiedy im się znudziło... ;). Quote
maciaszek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='doddy']Umowa podpisana - Hera sprzedana. :p[/quote]No to teraz w pełni może świętować :multi: :multi: :multi:. Quote
doddy Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Umowa podpisana - Hera sprzedana. :p Quote
kika22 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='doddy']Umowa podpisana - Hera sprzedana. :p[/quote] Chyba ciotka Rufusowa swietuje:multi::multi::multi: Jak ja sie ucieszyłam ta zmiana tematu:evil_lol: Quote
rufusowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: czeeeeść :loveu: Nadejszła długo oczekiwana chwila i jeeeest Herosława ma dom i kolegę do zabawy coby nie stracić kondycji :multi: uuu...jakieś pępkowe trza by zrobić :evil_lol: Quote
rufusowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 no nie wiem...jak tyle ciotek nie przyszło na pępkowe, to chyba nici z imprezy :placz: :eviltong: Quote
maciaszek Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ale jak tu robić porządne wirtualne pępkowe, kiedy dogo szwankuje? :( Quote
gusia0106 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Nie przyszliśmy pisać wierszy więc wypijmy po raz pierwszy :diabloti: :drinking: Quote
rufusowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 no to zaczynajmy :p Gusia to juz pewnie niezle ululana...cho...leczyc kaca :evil_lol: Quote
maciaszek Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 No dobra... Mimo tego, że jestem w pracy to siup w ten mój głupi dziób :evil_lol: :drinking::drinking::drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Zdrowie Hery i jej nowej ;) rodzinki! Quote
Recommended Posts