agnieszka32 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 rufusowa napisał(a):dziekuje Andziu :loveu: moze jutro sie wybierzemy, bo szkoda mi jej i boje sie ze nie wyjdzie z tego przed sterylką :roll: no i chudziutka jest :roll: nie wiem tez co z tymi szczeniorami...co moja sis wymysli...moze jeden bedzie musiał u nas wylądowac ale pogadam z wetem czy to nie byloby zagrozone powrotem urojonej Rufusowa, moja Sara też dostała urojonej ciąży dwa dni przed zaplanowaną sterylką, cycuchy wielkie, mleko zaczęło lecieć, a ruchu miała dużo i nic prawie nie jadła. Wet dał od razu lek (nie pamiętam jaki, ale jutro mogę go zapytać) i po kilku dniach jak ręką odjął. Natomiast sterylkę trzeba było przełożyć o 2 miesiące – najpierw mu nie wierzyłam, że tak trzeba, ale poczytałam trochę literatury i konsultowałam się z innymi wetami – potwierdzili, że po urojonej ciąży, niestety nie wolno sterylizować. Ale popytaj jeszcze swojego ... Hera jest cudowna, mam do niej ogromny sentyment ...;) Moja wirtualna psinka kochana :loveu::loveu::loveu: Ależ ma u Ciebie dobrze, no no ...:cool3: Quote
an1a Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :lying: :eek::eek::eek: Zdecydowanie słodziutki był :evil_lol::evil_lol: Jak się dogadują? Żadnych spięć nie ma? Quote
rufusowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 doddy napisał(a):Jaki brzydal, nie nie mogę z tego szczeniaczka Rufusa :lol::lol::lol: na tych fotach to juz był niezły :cool3: :evil_lol: nad takim brzydactwem nawet moja mama sie ulitowała :loveu: to była mała hiena... nie mogłam mu dać ładnego imienia....miał być albo Mirek albo Rufus :roflt: Quote
rufusowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 agnieszka32 napisał(a):Rufusowa, moja Sara też dostała urojonej ciąży dwa dni przed zaplanowaną sterylką, cycuchy wielkie, mleko zaczęło lecieć, a ruchu miała dużo i nic prawie nie jadła. Wet dał od razu lek (nie pamiętam jaki, ale jutro mogę go zapytać) i po kilku dniach jak ręką odjął. Natomiast sterylkę trzeba było przełożyć o 2 miesiące – najpierw mu nie wierzyłam, że tak trzeba, ale poczytałam trochę literatury i konsultowałam się z innymi wetami – potwierdzili, że po urojonej ciąży, niestety nie wolno sterylizować. Ale popytaj jeszcze swojego ... aż tyle :roll: a ja myslalam ze będę miała prezent na Świeta :sadCyber: no ale zrobimy tak zeby dla Hery było dobrze - pogadam z wetem jak pojdziemy po ten lek :cool3: agnieszka32 napisał(a):Hera jest cudowna, mam do niej ogromny sentyment ...;) Moja wirtualna psinka kochana :loveu::loveu::loveu: Ależ ma u Ciebie dobrze, no no ...:cool3: :loveu::loveu::loveu: kochana jesteś :loveu: Herka chyba na mnie nie narzeka (tylko by spróbowała:mad::evil_lol:) ale nie rozpieszczam jej tak jak Ty swoją niunie :evil_lol: Z Herą trzeba ostroznie, bo ona bezbłędnie wyczuwa momenty kiedy moze wejsc na głowe i nie ma skrupułów :mad:...na szczescie miałam niezły trening z Rufusem i mojej małej księżniczce też nie popuszczam...dla jej i naszego wspólnego dobra :loveu: bardzo ją kocham mimo ze jest u nas krócej niż Rufus, to jest dla mnie równie ważna :loveu: poza tym ona lubi sie przytulać a Rufus nie :evil_lol: Quote
rufusowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 an1a napisał(a)::lying: :eek::eek::eek: Zdecydowanie słodziutki był :evil_lol::evil_lol: Jak się dogadują? Żadnych spięć nie ma? ciotka co Ty taka zszokowana? :cool3: żadnych spjęć....to za duzo powiedziane :evil_lol: czasem jest tak ze przez kilka dni awantury nie ma a potem jest....najczesciej jak przychodzi ktos do nas albo jak ktos z nas je i zapomni o tym zeby im powtarzac stanowczo że nic nie dostaną... Hera jest bardzo zazdrosna o jedzenie, zabawki i uwagę ludzi wiec w tych momentach trzeba uwazac... Jak jest awantura, to sa odsyłane na miejsca ale czasem zachowują sie jakby nie wiedzialy o co tej pani chodzi....o co całe zamieszanie...patrzą sie zaskoczone i za chwile podchodzą do siebie i sie wąchają albo solidarnie stoją przy drzwiach jak wyjde z pokoju :evil_lol: Quote
rufusowa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cześć cioteczki! melduje, ze Hera dostaje lek Galastop czy jakos tak :evil_lol: ten na B podobno jest słabszy/gorszy...no i tańszy ;) ale za ten Galastop zapłaciłam osiem dyszek i juz nie musiałam (:evil_lol:) płacić za wizyte :roll: to ta lecznica, którą mniej lubie i czesto podejrzeam ich o branie kasy za byle co no ale są blizej i czasem tam chodze...po recepte, czy na szczepienie ;) mam kilka fot :cool3: Co on tam robi :hmmmm: czyli pozorny dialog z Rufusem :evil_lol: narracja: zorientował sie ze jest szpiegowany R: czego? :cool1: ja: Ruficzku... nie rób groźnych min :roll: wiesz, ze one na mnie nie działają... R: serio? nie wyglądam wystarczająco groźnie? ja: obawiam się, ze nie :shake: porobie jeszcze troche fotek zeby sie ciotki nie nudziły na wątku Hery :evil_lol: R: no dobra ale robie to tylko dla Ciebie (nie dla Hery:evil_lol:) c.d.n. Quote
rufusowa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ciąg dalszy męczenia butelki (już bez dialogu :evil_lol:) język w kropeczki :loveu: Rufus daje głos pani zbyt wolno robi zdjęcia i zwleka z daniem psu nagrody wiec głos trzeba dawać cały czas Quote
rufusowa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 dla odmiany można poprosić :cool3: a w tym czasie Herka i jeszcze dwa wspolne z układania się do snu i kuniec :p ja chyba jestem zbyt łaskawa z tymi fotami....tyle na raz..rozpusta :shake: Quote
an1a Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nie działa mi szybka odpowiedź :angryy: [SIZE=2]Foka :diabloti: http://images26.fotosik.pl/299/467d35425d024f21.jpg ja chyba jestem zbyt łaskawa z tymi fotami....tyle na raz..rozpusta :shake: Dobrze, dobrze :evil_lol::evil_lol: Przynajmniej jest co oglądać i podziwiać. Widać, że Rufus taki sam męczyciel butelek jak Nero. Ja mu daję zawsze do gniecenia, mniej miejsca w śmieciach zajmują jak są sprasowane :diabloti: http://images45.fotosik.pl/34/2a0ccd25ba731370.jpg Widać, że prawdziwa kobieta... Facet poszedł spać, a ta jeszcze duma :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ciotka, te fotki są BOSKIE:loveu: A jak Rufus pięknie prosi .... A Hercia jaka słodka .... I jak pięknie razem leżą ... Nic tylko schrupać :loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Język w kropki i proszenie są najfajniejsze :loveu:. No i ten moment kiedy Rufus zorientował się, że jest obserwowany :evil_lol:. Dobrze ujęte! Quote
rufusowa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [SIZE=2]dlaczego mi się w Panelu nie wyświetliło, że mi odpisałyście :placz: myslałam ze nikt nie oglądał fotek :shake: a tu miła niespodzianka :loveu: [quote name='an1a']Nie działa mi szybka odpowiedź :angryy: nie płakaj ;) [SIZE=2][quote name='an1a']Foka :diabloti: http://images26.fotosik.pl/299/467d35425d024f21.jpg :evil_lol: [quote name='an1a']Dobrze, dobrze :evil_lol::evil_lol: Przynajmniej jest co oglądać i podziwiać. Widać, że Rufus taki sam męczyciel butelek jak Nero. Ja mu daję zawsze do gniecenia, mniej miejsca w śmieciach zajmują jak są sprasowane :diabloti: każda zabawka predzej czy pozniej sie niszczy, nudzi, gubi...butelki są najlepsze i nigdy ich nie brakuje :diabloti: ja wyrzucam w małych kawałeczkach, bo Rufus jest bardzo ambitny :diabloti: [quote name='an1a']http://images45.fotosik.pl/34/2a0ccd25ba731370.jpg Widać, że prawdziwa kobieta... Facet poszedł spać, a ta jeszcze duma :evil_lol: Bo ona śpi cały dzień a Rufus jak musi czuwać to potem szybko odpada :evil_lol: oczywiscie gdyby ktos do mnie przyszedł to by sie rozkręcił chwila moment :roll: :evil_lol: Hera pewnie sie zastanawiała w jakiej obrozy wystąpi nazajutrz :loveu: Quote
rufusowa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 agnieszka32 napisał(a):Ciotka, te fotki są BOSKIE:loveu: A jak Rufus pięknie prosi .... A Hercia jaka słodka .... I jak pięknie razem leżą ... Nic tylko schrupać :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: ale sie słodko zrobiło :loveu: ciesze sie Cioteczko, ze Ci sie podobują :multi: Quote
rufusowa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 maciaszek napisał(a):Język w kropki i proszenie są najfajniejsze :loveu:. No i ten moment kiedy Rufus zorientował się, że jest obserwowany :evil_lol:. Dobrze ujęte! :evil_lol: on generalnie nie jest łatwym obiektem, bo nie lubi aparatu i szybko sie rusza :evil_lol: tak naprawdę to cykałam jedno za drugim a potem odtworzyłam historyjke jak juz je miałam na kompie :loveu: Quote
maciaszek Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 rufusowa napisał(a):tak naprawdę to cykałam jedno za drugim a potem odtworzyłam historyjke jak juz je miałam na kompie :loveu:Takich tajemnic tworzenia historyjek się nie zdradza :diabloti:. Quote
kika22 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Zajrzyjcie i przeklejcie gdzie się da potrzebujemy pomocy http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/ Quote
kika22 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Zapraszam na bazarek. Pomózmy psom Erki Erka z Kielc miała wypadek-pomóżmy jej psom grozi uśpienie!Świąteczne kartki Quote
rufusowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 to ja moze jakies foty wkleje :grins: sjesta Rufus nie wytrzymał ciśnienia i musiał podejść do pani Herka jak zwykle spokojna - została :loveu: a tu troche zabawy :multi: wstawaj mała :cool1: Quote
rufusowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mowie ci mała, to ja tu rządze :diabloti: zrozumiałaś? :mad: poddaje sie! to nie zapominaj gdzie twoje miejsce urazona duma Quote
rufusowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 wiskanie Rufusa :evil_lol: mordowanie Hery Quote
rufusowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 nacykałam jak goopia, wiec oglądajcie a co :diabloti: Quote
Tengusia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 skoro tyle nacykalas to siedze i ogladam :loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Tengusia napisał(a):skoro tyle nacykalas to siedze i ogladam :loveu::loveu::loveu:Ja też. Widzę, że poszłaś w "raz a dobrze" :evil_lol:. Fajnie sobie pooglądać te Twoje piesy. Takie szczęśliwe, takie kochane, takie :loveu:. Quote
Recommended Posts