Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rufusowa napisał(a):
dziekuje Andziu :loveu:

moze jutro sie wybierzemy, bo szkoda mi jej i boje sie ze nie wyjdzie z tego przed sterylką :roll:

no i chudziutka jest :roll:

nie wiem tez co z tymi szczeniorami...co moja sis wymysli...moze jeden bedzie musiał u nas wylądowac ale pogadam z wetem czy to nie byloby zagrozone powrotem urojonej

Rufusowa, moja Sara też dostała urojonej ciąży dwa dni przed zaplanowaną sterylką, cycuchy wielkie, mleko zaczęło lecieć, a ruchu miała dużo i nic prawie nie jadła. Wet dał od razu lek (nie pamiętam jaki, ale jutro mogę go zapytać) i po kilku dniach jak ręką odjął. Natomiast sterylkę trzeba było przełożyć o 2 miesiące – najpierw mu nie wierzyłam, że tak trzeba, ale poczytałam trochę literatury i konsultowałam się z innymi wetami – potwierdzili, że po urojonej ciąży, niestety nie wolno sterylizować. Ale popytaj jeszcze swojego ...
Hera jest cudowna, mam do niej ogromny sentyment ...;) Moja wirtualna psinka kochana :loveu::loveu::loveu:
Ależ ma u Ciebie dobrze, no no ...:cool3:

Posted

doddy napisał(a):
Jaki brzydal, nie nie mogę z tego szczeniaczka Rufusa :lol::lol::lol:

na tych fotach to juz był niezły :cool3: :evil_lol:
nad takim brzydactwem nawet moja mama sie ulitowała :loveu:

to była mała hiena... nie mogłam mu dać ładnego imienia....miał być albo Mirek albo Rufus :roflt:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Rufusowa, moja Sara też dostała urojonej ciąży dwa dni przed zaplanowaną sterylką, cycuchy wielkie, mleko zaczęło lecieć, a ruchu miała dużo i nic prawie nie jadła. Wet dał od razu lek (nie pamiętam jaki, ale jutro mogę go zapytać) i po kilku dniach jak ręką odjął. Natomiast sterylkę trzeba było przełożyć o 2 miesiące – najpierw mu nie wierzyłam, że tak trzeba, ale poczytałam trochę literatury i konsultowałam się z innymi wetami – potwierdzili, że po urojonej ciąży, niestety nie wolno sterylizować. Ale popytaj jeszcze swojego ...

aż tyle :roll: a ja myslalam ze będę miała prezent na Świeta :sadCyber:
no ale zrobimy tak zeby dla Hery było dobrze - pogadam z wetem jak pojdziemy po ten lek :cool3:

agnieszka32 napisał(a):
Hera jest cudowna, mam do niej ogromny sentyment ...;) Moja wirtualna psinka kochana :loveu::loveu::loveu:
Ależ ma u Ciebie dobrze, no no ...:cool3:

:loveu::loveu::loveu:
kochana jesteś :loveu:

Herka chyba na mnie nie narzeka (tylko by spróbowała:mad::evil_lol:) ale nie rozpieszczam jej tak jak Ty swoją niunie :evil_lol:
Z Herą trzeba ostroznie, bo ona bezbłędnie wyczuwa momenty kiedy moze wejsc na głowe i nie ma skrupułów :mad:...na szczescie miałam niezły trening z Rufusem i mojej małej księżniczce też nie popuszczam...dla jej i naszego wspólnego dobra :loveu:

bardzo ją kocham mimo ze jest u nas krócej niż Rufus, to jest dla mnie równie ważna :loveu: poza tym ona lubi sie przytulać a Rufus nie :evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
:lying:

:eek::eek::eek:
Zdecydowanie słodziutki był :evil_lol::evil_lol:
Jak się dogadują? Żadnych spięć nie ma?

ciotka co Ty taka zszokowana? :cool3:

żadnych spjęć....to za duzo powiedziane :evil_lol: czasem jest tak ze przez kilka dni awantury nie ma a potem jest....najczesciej jak przychodzi ktos do nas albo jak ktos z nas je i zapomni o tym zeby im powtarzac stanowczo że nic nie dostaną...
Hera jest bardzo zazdrosna o jedzenie, zabawki i uwagę ludzi wiec w tych momentach trzeba uwazac...
Jak jest awantura, to sa odsyłane na miejsca ale czasem zachowują sie jakby nie wiedzialy o co tej pani chodzi....o co całe zamieszanie...patrzą sie zaskoczone i za chwile podchodzą do siebie i sie wąchają albo solidarnie stoją przy drzwiach jak wyjde z pokoju :evil_lol:

Posted

Cześć cioteczki!

melduje, ze Hera dostaje lek Galastop czy jakos tak :evil_lol:

ten na B podobno jest słabszy/gorszy...no i tańszy ;) ale za ten Galastop zapłaciłam osiem dyszek i juz nie musiałam (:evil_lol:) płacić za wizyte :roll:

to ta lecznica, którą mniej lubie i czesto podejrzeam ich o branie kasy za byle co no ale są blizej i czasem tam chodze...po recepte, czy na szczepienie ;)

mam kilka fot :cool3:

Co on tam robi :hmmmm: czyli pozorny dialog z Rufusem :evil_lol:

narracja: zorientował sie ze jest szpiegowany

R: czego? :cool1:

ja: Ruficzku... nie rób groźnych min :roll: wiesz, ze one na mnie nie działają...

R: serio? nie wyglądam wystarczająco groźnie?

ja: obawiam się, ze nie :shake:

porobie jeszcze troche fotek zeby sie ciotki nie nudziły na wątku Hery :evil_lol:

R: no dobra ale robie to tylko dla Ciebie (nie dla Hery:evil_lol:)

c.d.n.

Posted

ciąg dalszy męczenia butelki (już bez dialogu :evil_lol:)

język w kropeczki :loveu:

Rufus daje głos

pani zbyt wolno robi zdjęcia i zwleka z daniem psu nagrody wiec głos trzeba dawać cały czas

Posted

dla odmiany można poprosić :cool3:

a w tym czasie Herka

i jeszcze dwa wspolne z układania się do snu

i kuniec :p

ja chyba jestem zbyt łaskawa z tymi fotami....tyle na raz..rozpusta :shake:

Posted

Nie działa mi szybka odpowiedź :angryy:

[SIZE=2]Foka :diabloti:
http://images26.fotosik.pl/299/467d35425d024f21.jpg

ja chyba jestem zbyt łaskawa z tymi fotami....tyle na raz..rozpusta :shake:

Dobrze, dobrze :evil_lol::evil_lol: Przynajmniej jest co oglądać i podziwiać.

Widać, że Rufus taki sam męczyciel butelek jak Nero. Ja mu daję zawsze do gniecenia, mniej miejsca w śmieciach zajmują jak są sprasowane :diabloti:

http://images45.fotosik.pl/34/2a0ccd25ba731370.jpg
Widać, że prawdziwa kobieta... Facet poszedł spać, a ta jeszcze duma :evil_lol:

Posted

[SIZE=2]dlaczego mi się w Panelu nie wyświetliło, że mi odpisałyście :placz:
myslałam ze nikt nie oglądał fotek :shake:
a tu miła niespodzianka :loveu:

[quote name='an1a']Nie działa mi szybka odpowiedź :angryy:

nie płakaj ;)

[SIZE=2][quote name='an1a']Foka :diabloti:
http://images26.fotosik.pl/299/467d35425d024f21.jpg

:evil_lol:

[quote name='an1a']Dobrze, dobrze :evil_lol::evil_lol: Przynajmniej jest co oglądać i podziwiać.
Widać, że Rufus taki sam męczyciel butelek jak Nero. Ja mu daję zawsze do gniecenia, mniej miejsca w śmieciach zajmują jak są sprasowane :diabloti:

każda zabawka predzej czy pozniej sie niszczy, nudzi, gubi...butelki są najlepsze i nigdy ich nie brakuje :diabloti:
ja wyrzucam w małych kawałeczkach, bo Rufus jest bardzo ambitny :diabloti:

[quote name='an1a']http://images45.fotosik.pl/34/2a0ccd25ba731370.jpg
Widać, że prawdziwa kobieta... Facet poszedł spać, a ta jeszcze duma :evil_lol:

Bo ona śpi cały dzień a Rufus jak musi czuwać to potem szybko odpada :evil_lol:
oczywiscie gdyby ktos do mnie przyszedł to by sie rozkręcił chwila moment :roll: :evil_lol:

Hera pewnie sie zastanawiała w jakiej obrozy wystąpi nazajutrz :loveu:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ciotka, te fotki są BOSKIE:loveu:

A jak Rufus pięknie prosi ....
A Hercia jaka słodka ....
I jak pięknie razem leżą ...

Nic tylko schrupać :loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu: ale sie słodko zrobiło :loveu:
ciesze sie Cioteczko, ze Ci sie podobują :multi:

Posted

maciaszek napisał(a):
Język w kropki i proszenie są najfajniejsze :loveu:.
No i ten moment kiedy Rufus zorientował się, że jest obserwowany :evil_lol:. Dobrze ujęte!

:evil_lol:

on generalnie nie jest łatwym obiektem, bo nie lubi aparatu i szybko sie rusza :evil_lol:

tak naprawdę to cykałam jedno za drugim a potem odtworzyłam historyjke jak juz je miałam na kompie :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
tak naprawdę to cykałam jedno za drugim a potem odtworzyłam historyjke jak juz je miałam na kompie :loveu:
Takich tajemnic tworzenia historyjek się nie zdradza :diabloti:.

Posted

to ja moze jakies foty wkleje :grins:

sjesta

Rufus nie wytrzymał ciśnienia i musiał podejść do pani
Herka jak zwykle spokojna - została :loveu:

a tu troche zabawy :multi:

wstawaj mała :cool1:

Posted

Tengusia napisał(a):
skoro tyle nacykalas to siedze i ogladam :loveu::loveu::loveu:
Ja też.
Widzę, że poszłaś w "raz a dobrze" :evil_lol:.
Fajnie sobie pooglądać te Twoje piesy. Takie szczęśliwe, takie kochane, takie :loveu:.