Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gusia0106 napisał(a):
No do dentysty to ona chodzić nie musi Do metamorfoz z nią!!!!

no nie musi :diabloti:
moze ciocia Kasia zrobi jakies lepsiejsze foty kiedys to ją wrzucimy do tych metamorfoz :roll: :evil_lol:

gusia0106 napisał(a):
Ale ADHD jaki biedny. Usiadł nawet

:mad:przecież tłumaczyłam nie raz ze on siedzi i leży i spi :mad: tylko u Ciebie latał jak goopi :evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
http://images34.fotosik.pl/367/cfa18b53e21d7712.jpg - prawie z krzesła spadłam :) :) :).

:evil_lol: ona to potrafi tak całusa komus z nienacka sprzedać :evil_lol:

maciaszek napisał(a):
http://images31.fotosik.pl/367/df9cd5bc8b68544f.jpg - ale białe ząbki :) I jakie straszne... A Wam się zdarza zastanawiać dlaczego ludzie boją się bulowatych ;).

ona tylko ziewnęła :roll: :evil_lol:

Posted

kika22 napisał(a):
Super foty :loveu:
A majtasy ma takie jak moja Haiduska:oops:

troche sie odparzają pachwinki od gumy :oops: dobrze ze juz niedlugo i ze to jej ostatnia cieczka :multi:

Posted

andzia69 napisał(a):
Panna majteczkowa i Satelita bezjajeczny:evil_lol: dlaczego moje tak nie skaczą:placz:
chyba za ciężką maja dupę:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

:hmmmm: bo ich pani jest leniwa i rączki nie podnosi :hmmmm: :diabloti:

jaki pan taki kram :eviltong:

Posted

już tam byłam...dobrze ze takie ładne to mają szansę na domek....chociaz mam nadzieje ze ludzie zostaną porządnie przemaglowani....dzisiaj dowiedziałam sie o suce shar-pei ktorą właściciele zostawiają samopas na klatce bez obrozy i adresowki, bez miski z wodą i bez jedzenia na kilkanaście godzin! wychodzą do pracy a suka za drzwi! sąsiedzi ją wypuszczają jak potrzebuje sie załatwić :angryy:....jak wyjechali na wakacje to sunia tez została na klatce niby pod czyjąś opieką :angryy: piesek był oczywiscie dla dziecka.

To jeszcze nie wszystko....spotkałam znajomą, co ma suczke mix amstaffa i ona chce ją oddać, bo oni juz nie mają siły....sunia jest złośliwa...sika złosliwie i niszczy złośliwie...ma 5 miesięcy! :angryy: i z miski nie je..tylko z ręki :roll:
poza tym usłyszałam kilka powodów oddania suki: kolezanka jest w ciązy a słyszała ze amstaff nie zaakceptuje dziecka, niszczy, warczy na dzieci, sika na złość, gryzie buty, nie umie zostawac w domu :mdleje:

potem weszłam na shar-pei w potrzebie i znalazłam linki do ogłoszeń:

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1697015_shar_pei_suka_2_5_roczna_rodowod.html i http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1697018_shar_pei_suka.html

załamka...nei rozumiem co to za powod ze rodzina sie powieksza....nie wiedzieli ze pies zyje wiecej niz rok, dwa?

ja juz mam dosc :placz:

Posted

Herka mówi dobranoc ;) pomyka już bez gatek i pewnie w niedziele powróci do wujka Rufusa :diabloti: fotka z wczoraj :loveu:

a tu jeszcze z poprzedniego weekendu (to nie ja tam leze;) )

Posted

Czasem to mi się wydaje, ze na psa powinno być wydawane pozwolenie - po testach psychologicznych. Naprawdę,
Tiaaa pies złośliwie sika, gryzie, szczeka......

Wiecie mnie raz jedna pani przekonywała ze musi psa oddać......bo ( sorki za dosadność ) bąki puszcza. Ona nie miała pojęcia ze psy tak robią!!
Na pytanie czym go karmi i czy zgłaszała problem u weta........no czym karmi - bardzo dobre jedzenie dostaje - zupkę z obiadu, a to jak z drugiego coś zostanie.....

A do weta? Proszę pani - a kto by takie rzeczy opowiadał, przecież to wstyd...

Ja sie przestałam pytać o resztę..............ja mam czasami wrażenie, że poziom umysłowy ludzi w ogóle spada każdego roku o jakieś 10 %.:roll:

Posted

Neigh napisał(a):
Czasem to mi się wydaje, ze na psa powinno być wydawane pozwolenie - po testach psychologicznych. Naprawdę,
Tiaaa pies złośliwie sika, gryzie, szczeka......

Wiecie mnie raz jedna pani przekonywała ze musi psa oddać......bo ( sorki za dosadność ) bąki puszcza. Ona nie miała pojęcia ze psy tak robią!!
Na pytanie czym go karmi i czy zgłaszała problem u weta........no czym karmi - bardzo dobre jedzenie dostaje - zupkę z obiadu, a to jak z drugiego coś zostanie.....

A do weta? Proszę pani - a kto by takie rzeczy opowiadał, przecież to wstyd...

Ja sie przestałam pytać o resztę..............ja mam czasami wrażenie, że poziom umysłowy ludzi w ogóle spada każdego roku o jakieś 10 %.:roll:

:placz: a ja do tej pory żyłam w nieświadomości :placz: myślałam, że większość ludzi jest normalnych :-(

dwa dni temu raptem jeden pan mi tłumaczył, ze wszystko jest w porządku jak się za dużo surowego mięsa nie daje :cool3: pan oczywiście nie miał nigdy psa ale zna się na wszystkim :mdleje:

Posted

A ja mam jamnika. Jasna żesz cholera, ja nie mogę go mieć. Ja w ogóle nic nie mogę mieć. Mam 2 nadprogramowe koty, na które poszła oszałamiająca kasa......mam wsciekłego Tz który stwierdził, ze nie będzie finansował........i mam lekuchno dość.

Sorki taki mały dołek wieczorny.......

Posted

a ja nie mogę byc tymczasem:placz: nie nadaję się, ani ja, ani moje dziecko, ani moja mama (co raczej ciut dziwne):placz::placz::placz: dzisiaj zawoziłam moje 3 maniunie tymczasy na inne tymczasy i rozpacz była przeokrutna:-( starzeję się...