Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i co nie lizał sie tam? :cool3:

Nie :diabloti: a jeśli próbował moje czułe słówko go powstrzymywało :mad::evil_lol: Ale ogólnie się nie interesował ;)
:diabloti: no....od razu wiedziałam ze Nero i Rufus mają wiele wspolnego :evil_lol:

No pewnie :evil_lol: Jak nie ma rozpuszczalnych szwów do poczekaj na zdejmowanie :diabloti:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dobra, my tu gadu gadu a Ty lepiej powiedz ciotka czy Hera to już Twoja czy dalej udajesz, że domu szuka?;)

:evil_lol::evil_lol: no co Ty? już od dawna nie udaje, ze szuka domu :evil_lol:

ale jeszcze i nie moja, bo bez sterylki i bez umowy :placz:

Posted

rufusowa napisał(a):
no co Ty? już od dawna nie udaje, ze szuka domu

ale jeszcze i nie moja, bo bez sterylki i bez umowy

HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!:D:D:D To trzeba tytuł wątku i dział zmienić!!!:)

Posted

an1a napisał(a):
Nie :diabloti: a jeśli próbował moje czułe słówko go powstrzymywało :mad::evil_lol: Ale ogólnie się nie interesował ;)

:loveu::loveu: jakie to posłuszne psiaki :loveu:

:diabloti:

an1a napisał(a):
No pewnie :evil_lol: Jak nie ma rozpuszczalnych szwów do poczekaj na zdejmowanie :diabloti:

no co Ty....taka głupia nie jestem :diabloti:....już raz mu trzy osoby w domu zdejmowały szwy z łapy i udało sie dopiero za drugim podejściem :evil_lol:

teraz ma rozpuszczalne i oby sie rozpusciły bo jak nie to ja nie wiem :evil_lol:

Posted

gusia0106 napisał(a):
HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!:D:D:D To trzeba tytuł wątku i dział zmienić!!!:)

no mowilam ze mi tu głupio w tym dziale bloga prowadzić ale Ciotka Kasia chyba nie chce zapeszać :evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: no co Ty? już od dawna nie udaje, ze szuka domu :evil_lol:
:multi: :multi: :multi: Juhuuu :multi: :multi: :multi: Hurrrrraaaaa :multi: :multi: :multi:
:loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: Kochana Rufusowa :loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu:

andzia69 napisał(a):
no dobra - majteczkowa hercia jest a gdzie jest bezjajeczny w pancerzu?:mad:

jak blog to blog:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No właśnie! :mad:

Bazyl raczej się nie interesował swoimi ranami (a miał ich trochę). Co prawda na wszelki wypadek chodził w abażurze (i wszystko nim demolował :evil_lol:). Ale tylko przez pierwsze 2 dni. Potem zakładaliśmy abażur tylko jak wychodziliśmy z domu (gdyby jednak coś głupiego przyszło białasowi do głowy...). Jak byliśmy chodził bez i nie było problemu.

Posted

andzia69 napisał(a):
no dobra - majteczkowa hercia jest a gdzie jest bezjajeczny w pancerzu?:mad:

jak blog to blog:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Rufik nie spał całą noc...dopiero nad ranem wiec szkoda mi go było....nie chciałam sie dzisiaj z niego wyśmiewać :roll: z mojego najkochańszego pieska :oops:

może jutro cykne jakies fotki :evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
:multi: :multi: :multi: Juhuuu :multi: :multi: :multi: Hurrrrraaaaa :multi: :multi: :multi:
:loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: Kochana Rufusowa :loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu:

no co Ty ciotka? myslalam ze nikogo nie zaskoczy taka deklaracja :evil_lol:

maciaszek napisał(a):
Bazyl raczej się nie interesował swoimi ranami (a miał ich trochę). Co prawda na wszelki wypadek chodził w abażurze (i wszystko nim demolował :evil_lol:). Ale tylko przez pierwsze 2 dni. Potem zakładaliśmy abażur tylko jak wychodziliśmy z domu (gdyby jednak coś głupiego przyszło białasowi do głowy...). Jak byliśmy chodził bez i nie było problemu.

Rufus to wali we wszystko i non stop...łącznie z moimi nogami wiec będą siniaki :roll:
na spacer to od jutra będę ten abazur zdejmowac bo to dopiero cyrk jest :evil_lol: a poza tym on na spacerze ma tylko jeden cel - zaznaczyc teren :diabloti:

Raczej w domu jest zagrozenie ze wyniucha krew co mu skapnęła w nocy na łapencje :shake:
zobaczymy....na razie obstaje przy tym ze ma chodzic w abażurze 10 dni :diabloti:

Posted

myslalam ze nikogo nie zaskoczy taka deklaracja :evil_lol:
Zaskoczyć może nie, ale na pewno cieszy :)

na razie obstaje przy tym ze ma chodzic w abażurze 10 dni :diabloti:
To podchodzi pod jawny sadyzm :shake: Chociaż jak się przyzwyczai możecie później podmienić na talerz i będzie robił za satelitę :diabloti:

Posted

an1a napisał(a):
To podchodzi pod jawny sadyzm :shake: Chociaż jak się przyzwyczai możecie później podmienić na talerz i będzie robił za satelitę :diabloti:

:megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::ylsuper::ylsuper:

Posted

O żesz kurde..........tak długo mnie tu nie było, że przestałam się w tej powieści orientowac..

Nie wiem ani kto ani kogo.......Ratujemy kogoś? Wszyscy uratowni? Nas ratują?

Ja postuluję, zeby tak co 20 stron robić krótkie streszczenie :diabloti:

Posted

Neigh napisał(a):
O żesz kurde..........tak długo mnie tu nie było, że przestałam się w tej powieści orientowac..

Nie wiem ani kto ani kogo.......Ratujemy kogoś? Wszyscy uratowni? Nas ratują?

Ja postuluję, zeby tak co 20 stron robić krótkie streszczenie :diabloti:

Ja Ci streszczę;) Rufusowa ma dwa psy już - Rufusa z ADHD ale za to bez jajek i tymczasowiczkę dotychczasową - Herę - aktualnie z cieczką. Swojego drugiego tymczasa chwilowo upchnęła bratu i kituje go, że niby na chwilę:cool3: I do szcześcia pewnie jej tylko kota brakuje:diabloti: Takiego jak Cleo np:diabloti:

Posted

Hihihi doooobre, naprawdę:-) Rufusowa witaj w klubie. Jednym słowem Hera już jest na stałe, a ona sobie kolejnego tymczasa wymyśliła......tiaaa

Uważaj Słońce ja mam w ten prosty sposób 3 psy.......jakoś tak się 2 zasiedziały....

Kota KONIECZNIE. Ten nie zna zycia kto nie ma psów i kota......

Posted

rufusowa napisał(a):
no co Ty ciotka? myslalam ze nikogo nie zaskoczy taka deklaracja :evil_lol:
To nie było zaskoczenie, tylko radość z jawnego oświadczenia tego, o czym my wszyscy wiemy już od dawna :eviltong: :diabloti:.

Posted

an1a napisał(a):
Zaskoczyć może nie, ale na pewno cieszy :)

:loveu:

an1a napisał(a):

już ja mu jakies zadanie wymysle :evilbat:

Posted

Neigh napisał(a):
Hihihi doooobre, naprawdę:-) Rufusowa witaj w klubie. Jednym słowem Hera już jest na stałe, a ona sobie kolejnego tymczasa wymyśliła......tiaaa

Uważaj Słońce ja mam w ten prosty sposób 3 psy.......jakoś tak się 2 zasiedziały....

Kota KONIECZNIE. Ten nie zna zycia kto nie ma psów i kota......

no to Gusia mnie wyreczyła :evil_lol:

witaj Neigh! :multi: w klubie znaczy sie :evil_lol: znaczy ja witam w Twoim klubie :evil_lol:

a nie myslisz ze Gusia to jakos dziwnie z jednym sie ostała?
jak to mozliwe?
i w dodatku nie lubi kotow :mad:

ja kotecki kocham i Rufik tez...gorzej z Herką ale wczoraj powiedziałam TZ-owi ze sie bede martwic jak sie cos przybłąka :evil_lol:

drugiego tymczasa nie wymysliłam :( tak troche głupio wyszło ale szczylek fajny - looknij kilka stron wczesniej :cool3:

Posted

andzia69 napisał(a):
a ja wolę psy:diabloti: kota uratuję jak potrzeba, ale w domu nie kcem:eviltong:

to już mam nie wchodzić na wątki kotolubnych?:razz:

moze jeszcze nie miałaś? :cool3:

Posted

andzia69 napisał(a):
a ja wolę psy:diabloti: kota uratuję jak potrzeba, ale w domu nie kcem:eviltong:

Zgadzam się z Andzią psy są super. Koty też ale nie dla mnie;)

Posted

:crazyeye: ale macie piekne okazy! nei wiedzialabym ktorego wybrać....dlatego ja nigdy nie szukam....po prostu mnie sie zwierzaki trafiają i przewaznie zostają :evil_lol:

te kocurki braciszkowie widac ze z rasowcami zmieszane i pieknie umaszczone ale jeszcze wiele kotkow mi sie podobało! dziwie sie ze tyle czekają na domki :shake: