an1a Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 i co nie lizał sie tam? :cool3: Nie :diabloti: a jeśli próbował moje czułe słówko go powstrzymywało :mad::evil_lol: Ale ogólnie się nie interesował ;) :diabloti: no....od razu wiedziałam ze Nero i Rufus mają wiele wspolnego :evil_lol: No pewnie :evil_lol: Jak nie ma rozpuszczalnych szwów do poczekaj na zdejmowanie :diabloti: Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 gusia0106 napisał(a):Dobra, my tu gadu gadu a Ty lepiej powiedz ciotka czy Hera to już Twoja czy dalej udajesz, że domu szuka?;) :evil_lol::evil_lol: no co Ty? już od dawna nie udaje, ze szuka domu :evil_lol: ale jeszcze i nie moja, bo bez sterylki i bez umowy :placz: Quote
gusia0106 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 rufusowa napisał(a): no co Ty? już od dawna nie udaje, ze szuka domu ale jeszcze i nie moja, bo bez sterylki i bez umowy HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!:D:D:D To trzeba tytuł wątku i dział zmienić!!!:) Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 an1a napisał(a):Nie :diabloti: a jeśli próbował moje czułe słówko go powstrzymywało :mad::evil_lol: Ale ogólnie się nie interesował ;) :loveu::loveu: jakie to posłuszne psiaki :loveu: :diabloti: an1a napisał(a):No pewnie :evil_lol: Jak nie ma rozpuszczalnych szwów do poczekaj na zdejmowanie :diabloti: no co Ty....taka głupia nie jestem :diabloti:....już raz mu trzy osoby w domu zdejmowały szwy z łapy i udało sie dopiero za drugim podejściem :evil_lol: teraz ma rozpuszczalne i oby sie rozpusciły bo jak nie to ja nie wiem :evil_lol: Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 gusia0106 napisał(a):HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!:D:D:D To trzeba tytuł wątku i dział zmienić!!!:) no mowilam ze mi tu głupio w tym dziale bloga prowadzić ale Ciotka Kasia chyba nie chce zapeszać :evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 no dobra - majteczkowa hercia jest a gdzie jest bezjajeczny w pancerzu?:mad: jak blog to blog:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 rufusowa napisał(a)::evil_lol::evil_lol: no co Ty? już od dawna nie udaje, ze szuka domu :evil_lol::multi: :multi: :multi: Juhuuu :multi: :multi: :multi: Hurrrrraaaaa :multi: :multi: :multi: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: Kochana Rufusowa :loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu: andzia69 napisał(a):no dobra - majteczkowa hercia jest a gdzie jest bezjajeczny w pancerzu?:mad: jak blog to blog:evil_lol::evil_lol::evil_lol:No właśnie! :mad: Bazyl raczej się nie interesował swoimi ranami (a miał ich trochę). Co prawda na wszelki wypadek chodził w abażurze (i wszystko nim demolował :evil_lol:). Ale tylko przez pierwsze 2 dni. Potem zakładaliśmy abażur tylko jak wychodziliśmy z domu (gdyby jednak coś głupiego przyszło białasowi do głowy...). Jak byliśmy chodził bez i nie było problemu. Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 andzia69 napisał(a):no dobra - majteczkowa hercia jest a gdzie jest bezjajeczny w pancerzu?:mad: jak blog to blog:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rufik nie spał całą noc...dopiero nad ranem wiec szkoda mi go było....nie chciałam sie dzisiaj z niego wyśmiewać :roll: z mojego najkochańszego pieska :oops: może jutro cykne jakies fotki :evil_lol: Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 maciaszek napisał(a)::multi: :multi: :multi: Juhuuu :multi: :multi: :multi: Hurrrrraaaaa :multi: :multi: :multi: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: Kochana Rufusowa :loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu: no co Ty ciotka? myslalam ze nikogo nie zaskoczy taka deklaracja :evil_lol: maciaszek napisał(a):Bazyl raczej się nie interesował swoimi ranami (a miał ich trochę). Co prawda na wszelki wypadek chodził w abażurze (i wszystko nim demolował :evil_lol:). Ale tylko przez pierwsze 2 dni. Potem zakładaliśmy abażur tylko jak wychodziliśmy z domu (gdyby jednak coś głupiego przyszło białasowi do głowy...). Jak byliśmy chodził bez i nie było problemu. Rufus to wali we wszystko i non stop...łącznie z moimi nogami wiec będą siniaki :roll: na spacer to od jutra będę ten abazur zdejmowac bo to dopiero cyrk jest :evil_lol: a poza tym on na spacerze ma tylko jeden cel - zaznaczyc teren :diabloti: Raczej w domu jest zagrozenie ze wyniucha krew co mu skapnęła w nocy na łapencje :shake: zobaczymy....na razie obstaje przy tym ze ma chodzic w abażurze 10 dni :diabloti: Quote
an1a Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 myslalam ze nikogo nie zaskoczy taka deklaracja :evil_lol:Zaskoczyć może nie, ale na pewno cieszy :) na razie obstaje przy tym ze ma chodzic w abażurze 10 dni :diabloti:To podchodzi pod jawny sadyzm :shake: Chociaż jak się przyzwyczai możecie później podmienić na talerz i będzie robił za satelitę :diabloti: Quote
gusia0106 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 an1a napisał(a):To podchodzi pod jawny sadyzm :shake: Chociaż jak się przyzwyczai możecie później podmienić na talerz i będzie robił za satelitę :diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::ylsuper::ylsuper: Quote
Neigh Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 O żesz kurde..........tak długo mnie tu nie było, że przestałam się w tej powieści orientowac.. Nie wiem ani kto ani kogo.......Ratujemy kogoś? Wszyscy uratowni? Nas ratują? Ja postuluję, zeby tak co 20 stron robić krótkie streszczenie :diabloti: Quote
gusia0106 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Neigh napisał(a):O żesz kurde..........tak długo mnie tu nie było, że przestałam się w tej powieści orientowac.. Nie wiem ani kto ani kogo.......Ratujemy kogoś? Wszyscy uratowni? Nas ratują? Ja postuluję, zeby tak co 20 stron robić krótkie streszczenie :diabloti: Ja Ci streszczę;) Rufusowa ma dwa psy już - Rufusa z ADHD ale za to bez jajek i tymczasowiczkę dotychczasową - Herę - aktualnie z cieczką. Swojego drugiego tymczasa chwilowo upchnęła bratu i kituje go, że niby na chwilę:cool3: I do szcześcia pewnie jej tylko kota brakuje:diabloti: Takiego jak Cleo np:diabloti: Quote
Neigh Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Hihihi doooobre, naprawdę:-) Rufusowa witaj w klubie. Jednym słowem Hera już jest na stałe, a ona sobie kolejnego tymczasa wymyśliła......tiaaa Uważaj Słońce ja mam w ten prosty sposób 3 psy.......jakoś tak się 2 zasiedziały.... Kota KONIECZNIE. Ten nie zna zycia kto nie ma psów i kota...... Quote
maciaszek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 rufusowa napisał(a):no co Ty ciotka? myslalam ze nikogo nie zaskoczy taka deklaracja :evil_lol:To nie było zaskoczenie, tylko radość z jawnego oświadczenia tego, o czym my wszyscy wiemy już od dawna :eviltong: :diabloti:. Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 an1a napisał(a):Zaskoczyć może nie, ale na pewno cieszy :) :loveu: an1a napisał(a):To podchodzi pod jawny sadyzm :shake: Chociaż jak się przyzwyczai możecie później podmienić na talerz i będzie robił za satelitę :diabloti: już ja mu jakies zadanie wymysle :evilbat: Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Neigh napisał(a):Hihihi doooobre, naprawdę:-) Rufusowa witaj w klubie. Jednym słowem Hera już jest na stałe, a ona sobie kolejnego tymczasa wymyśliła......tiaaa Uważaj Słońce ja mam w ten prosty sposób 3 psy.......jakoś tak się 2 zasiedziały.... Kota KONIECZNIE. Ten nie zna zycia kto nie ma psów i kota...... no to Gusia mnie wyreczyła :evil_lol: witaj Neigh! :multi: w klubie znaczy sie :evil_lol: znaczy ja witam w Twoim klubie :evil_lol: a nie myslisz ze Gusia to jakos dziwnie z jednym sie ostała? jak to mozliwe? i w dodatku nie lubi kotow :mad: ja kotecki kocham i Rufik tez...gorzej z Herką ale wczoraj powiedziałam TZ-owi ze sie bede martwic jak sie cos przybłąka :evil_lol: drugiego tymczasa nie wymysliłam :( tak troche głupio wyszło ale szczylek fajny - looknij kilka stron wczesniej :cool3: Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 maciaszek napisał(a):To nie było zaskoczenie, tylko radość z jawnego oświadczenia tego, o czym my wszyscy wiemy już od dawna :eviltong: :diabloti:. :loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 rufusowa napisał(a): ja kotecki kocham a ja wolę psy:diabloti: kota uratuję jak potrzeba, ale w domu nie kcem:eviltong: to już mam nie wchodzić na wątki kotolubnych?:razz: Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 andzia69 napisał(a):a ja wolę psy:diabloti: kota uratuję jak potrzeba, ale w domu nie kcem:eviltong: to już mam nie wchodzić na wątki kotolubnych?:razz: moze jeszcze nie miałaś? :cool3: Quote
kika22 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 andzia69 napisał(a):a ja wolę psy:diabloti: kota uratuję jak potrzeba, ale w domu nie kcem:eviltong: Zgadzam się z Andzią psy są super. Koty też ale nie dla mnie;) Quote
kika22 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A ja bys bardzo pragneła kotka to zapraszam do nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96381 Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :crazyeye: ale macie piekne okazy! nei wiedzialabym ktorego wybrać....dlatego ja nigdy nie szukam....po prostu mnie sie zwierzaki trafiają i przewaznie zostają :evil_lol: te kocurki braciszkowie widac ze z rasowcami zmieszane i pieknie umaszczone ale jeszcze wiele kotkow mi sie podobało! dziwie sie ze tyle czekają na domki :shake: Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 cioteczki tu pilna sprawa - zajrzyjcie prosze...ten psiak ma całe zycie przed sobą i juz jest we wspaniałym domu ale potrzebne finanse na leczenie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10915945#post10915945 Quote
rufusowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Rufik zachipowany :multi: teraz kolej na Herke :loveu: Quote
Recommended Posts