gusia0106 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 rufusowa napisał(a):a Ty po cichu czytasz a nic sie nie odezwiesz no dziekuje po buziaka jutro sie zgłosze ale moj TZ czy Twoj? Twój;) On i tak uważa, że ze mną coś nie teges jest tak do końca;) Czytam, czytam - wszak R to mój ulubiony pies z ADHD, a Hera to Twój pierwszy tymczas więc czytam wszystko jak leci Quote
rufusowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 maciaszek napisał(a):Niestety nie mam czego prowadzić... :placz: Czasem wyrwę autko od rodziców, ale za rzadko... Buuu. A po alkoholu? W życiu! :glaszcze: Quote
an1a Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 an1a doczekasz sie na pewno jak sobie uświadomi, ze ktoś go moze ubiec :evil_lol:właśnie on jest tak bardzo pewny wszystkiego, że muszę chyba coś wymyślić, żeby nauczył się pytać :evil_lol: bez pytania się nie ruszam :obrazic: Quote
rufusowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 gusia0106 napisał(a):Twój;) On i tak uważa, że ze mną coś nie teges jest tak do końca;) Czytam, czytam - wszak R to mój ulubiony pies z ADHD, a Hera to Twój pierwszy tymczas więc czytam wszystko jak leci ze niby :stupid: czy że mnie kochasz? Jeśli chodzi o miłość, to przebiła Cie nasza znajoma (moja dziewczyna), ktora powiedziała wczoraj, ze uprzedził ją z zaręczynami :evil_lol: Fajnie, ze czytasz:loveu:... ja mam wrażenie, ze z tego wątku robi sie blog :hmmmm: Quote
rufusowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 an1a napisał(a):właśnie on jest tak bardzo pewny wszystkiego, że muszę chyba coś wymyślić, żeby nauczył się pytać :evil_lol: bez pytania się nie ruszam :obrazic: o to to! niech sie postara :cool3: jak sie teraz nie będzie starał, to po ślubie tym bardziej nie :mad: :evil_lol: Quote
doddy Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 rufusowa napisał(a):ja mam wrażenie, ze z tego wątku robi sie blog :hmmmm: Zawsze to lepsze niż monolog. :diabloti: Quote
rufusowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 doddy napisał(a):Zawsze to lepsze niż monolog. :diabloti: ojej...czyżbym zaniedbała jakiś wątek? :cool3: ja też mysle ze lepiej tylko troche mi głupio :evil_lol: Quote
kika22 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 rufusowa napisał(a): co do tajemniczego powodu do oblewania....no to....no....ten teges....tz sie zapytał a ja powiedziałam tak :oops: Gratuluje :multi: Super wieści :loveu: To teraz moja droga weselisko się bedzie szykować;) Coś o tym wiem, bo jestem miesiąc po ślubie:lol: Quote
rufusowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 kika22 napisał(a):Gratuluje :multi: Super wieści :loveu: To teraz moja droga weselisko się bedzie szykować;) Coś o tym wiem, bo jestem miesiąc po ślubie:lol: :multi::multi::multi: gratulacje Kochana! to już wiem dlaczego zaniedbałaś dogo :evil_lol: podsyłaj mi tu linka (moze byc na pw) z fotami :mad: :loveu: Quote
doddy Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Wiadomosc do Pani Rufusowej: Zadzwoni do mnie, bo posiałam drugi tel i nie mam Twojego numera, a sprawe mam. PILNE! Quote
rufusowa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 doddy napisał(a):Wiadomosc do Pani Rufusowej: Zadzwoni do mnie, bo posiałam drugi tel i nie mam Twojego numera, a sprawe mam. PILNE! abonent poza zasięgiem :placz: napisałam swoj nr na pw i przesłałam sms-em na stary :cool3: edit: załatwione :) Quote
kika22 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 rufusowa napisał(a)::multi::multi::multi: gratulacje Kochana! to już wiem dlaczego zaniedbałaś dogo :evil_lol: Dziekuje:evil_lol: Podaj mi melia to wysle Ci kilka fotek:loveu: Quote
rufusowa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Herka niestety nadal kicha i nie chce jeść :-( nie wiem czy dlatego ze ciągle leży albo śpi i ma mniejsze zapotrzebowanie czy po prostu nie ma Rufusa-pomagacza :evil_lol: no zobaczymy...nie chce jej faszerowac antybiotykiem wiec jeszcze ją troche potrzymamy na rutinoscorbinie :cool3: Quote
maciaszek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No, nareszcie fotki :multi:. Bo myślałam, że już nigdy się nie doczekamy :mad:. Jaka słodka :loveu: :loveu: :loveu:. Będziesz miała 3 psy ;)? Quote
rufusowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Herka czuje sie już lepiej :) wczoraj ja widziałam...ona jest cudowna :loveu: cieczka coraz bardziej kusi i Rufus skiełczał ile wlezie ale Herka jeszcze nie była chętna..uff... kastracja Rufusa niestety się przesunęła na przyszły tydzień - mam nadzieję Quote
rufusowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 maciaszek napisał(a):No, nareszcie fotki :multi:. Bo myślałam, że już nigdy się nie doczekamy :mad:. Jaka słodka :loveu: :loveu: :loveu:. Będziesz miała 3 psy ;)? po pierwsze od dwoch dni powtarzam sobie ze nigdy wiecej szczeniaka.... serio...to bywa męczące...nie dość ze siuski to jeszcze te szpileczki :mdleje: dobrze ze Rufus sie z nią bawi, to przynajmniej troche ją wymęczy..ona oczwiscie nigdy nie ma dość :mdleje: i...jest dominująca...trzy dominatory w domu to zbyt wiele nawet dla mnie :diabloti: Mam nadzieje ze jeszcze w ten weekend zabierze ją moj brat i jego TZ-tka czyli GRYZLI a potem zobaczymy :) Quote
rufusowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 i jeszcze kilka z wujkiem daj wujek piłke :cool3: no zobacz jaka jestem mała i biedna :mad: wujek jest najlepszy bo ma fafle do ciągnięcia :p Quote
maciaszek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 http://images44.fotosik.pl/10/34d55e5ca0c6f88fmed.jpg - jakie czółka zmarszczone :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
andzia69 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 super foteczki:loveu: a Hercia pewnie tęskni.... Quote
rufusowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Herka sie nudzi :-( siedzi sama w domku i śpi...prawie nic nie je chociaż wygląda dobrze...po prostu ma mniejsze zapotrzebowanie... na spacerach tez sie nie bawi z psami bo ma cieczke wiec tylko tyle co z TZ-tem patyczkiem sie mocują... Herka jest kochana i grzecznie siedzi w domku, nic nie broi i nie wyje :loveu: Poza tym jest prześliczna..wczoraj nie mogłam sie na nią napatrzeć :loveu: Quote
kika22 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Śliczne to twoje maleństwo:loveu: Czyżby rodzinka Ci się powiększała w zastraszającym tempie;) Quote
rufusowa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 szczylki już sie pozbyłam :evilbat: siedzi u mojego brata i jego TZ-tki (Gryzli), u których przez tydzien siedziała Herka (jak ja byłam na wczasach) będą mogli z nią czesciej wychodzić :) No i damy im troche czasu na poznanie poki co :cool3: Quote
maciaszek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Czyli zostałaś sama z Rufusem :crazyeye:. No jak to tak? Zabieraj szybko jakiego kolejnego psiaka :eviltong:. Quote
Recommended Posts