Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rufusowa napisał(a):
a Ty po cichu czytasz a nic sie nie odezwiesz no

dziekuje po buziaka jutro sie zgłosze
ale moj TZ czy Twoj?

Twój;) On i tak uważa, że ze mną coś nie teges jest tak do końca;) Czytam, czytam - wszak R to mój ulubiony pies z ADHD, a Hera to Twój pierwszy tymczas więc czytam wszystko jak leci

Posted

an1a doczekasz sie na pewno jak sobie uświadomi, ze ktoś go moze ubiec :evil_lol:
właśnie on jest tak bardzo pewny wszystkiego, że muszę chyba coś wymyślić, żeby nauczył się pytać :evil_lol: bez pytania się nie ruszam :obrazic:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Twój;) On i tak uważa, że ze mną coś nie teges jest tak do końca;) Czytam, czytam - wszak R to mój ulubiony pies z ADHD, a Hera to Twój pierwszy tymczas więc czytam wszystko jak leci

ze niby :stupid: czy że mnie kochasz? Jeśli chodzi o miłość, to przebiła Cie nasza znajoma (moja dziewczyna), ktora powiedziała wczoraj, ze uprzedził ją z zaręczynami :evil_lol:

Fajnie, ze czytasz:loveu:...
ja mam wrażenie, ze z tego wątku robi sie blog :hmmmm:

Posted

an1a napisał(a):
właśnie on jest tak bardzo pewny wszystkiego, że muszę chyba coś wymyślić, żeby nauczył się pytać :evil_lol: bez pytania się nie ruszam :obrazic:

o to to! niech sie postara :cool3: jak sie teraz nie będzie starał, to po ślubie tym bardziej nie :mad: :evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):

co do tajemniczego powodu do oblewania....no to....no....ten teges....tz sie zapytał a ja powiedziałam tak :oops:

Gratuluje :multi: Super wieści :loveu:

To teraz moja droga weselisko się bedzie szykować;)
Coś o tym wiem, bo jestem miesiąc po ślubie:lol:

Posted

kika22 napisał(a):
Gratuluje :multi: Super wieści :loveu:

To teraz moja droga weselisko się bedzie szykować;)
Coś o tym wiem, bo jestem miesiąc po ślubie:lol:

:multi::multi::multi: gratulacje Kochana! to już wiem dlaczego zaniedbałaś dogo :evil_lol:

podsyłaj mi tu linka (moze byc na pw) z fotami :mad: :loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Wiadomosc do Pani Rufusowej:

Zadzwoni do mnie, bo posiałam drugi tel i nie mam Twojego numera, a sprawe mam.
PILNE!

abonent poza zasięgiem :placz: napisałam swoj nr na pw i przesłałam sms-em na stary :cool3:

edit: załatwione :)

Posted

rufusowa napisał(a):
:multi::multi::multi: gratulacje Kochana! to już wiem dlaczego zaniedbałaś dogo :evil_lol:

Dziekuje:evil_lol:
Podaj mi melia to wysle Ci kilka fotek:loveu:

Posted

Herka niestety nadal kicha i nie chce jeść :-(
nie wiem czy dlatego ze ciągle leży albo śpi i ma mniejsze zapotrzebowanie czy po prostu nie ma Rufusa-pomagacza :evil_lol:

no zobaczymy...nie chce jej faszerowac antybiotykiem wiec jeszcze ją troche potrzymamy na rutinoscorbinie :cool3:

Posted

Herka czuje sie już lepiej :)

wczoraj ja widziałam...ona jest cudowna :loveu:

cieczka coraz bardziej kusi i Rufus skiełczał ile wlezie ale Herka jeszcze nie była chętna..uff...

kastracja Rufusa niestety się przesunęła na przyszły tydzień - mam nadzieję

Posted

maciaszek napisał(a):
No, nareszcie fotki :multi:. Bo myślałam, że już nigdy się nie doczekamy :mad:.

Jaka słodka :loveu: :loveu: :loveu:.
Będziesz miała 3 psy ;)?

po pierwsze od dwoch dni powtarzam sobie ze nigdy wiecej szczeniaka.... serio...to bywa męczące...nie dość ze siuski to jeszcze te szpileczki :mdleje:

dobrze ze Rufus sie z nią bawi, to przynajmniej troche ją wymęczy..ona oczwiscie nigdy nie ma dość :mdleje:

i...jest dominująca...trzy dominatory w domu to zbyt wiele nawet dla mnie :diabloti:

Mam nadzieje ze jeszcze w ten weekend zabierze ją moj brat i jego TZ-tka czyli GRYZLI a potem zobaczymy :)

Posted

Herka sie nudzi :-( siedzi sama w domku i śpi...prawie nic nie je chociaż wygląda dobrze...po prostu ma mniejsze zapotrzebowanie...
na spacerach tez sie nie bawi z psami bo ma cieczke wiec tylko tyle co z TZ-tem patyczkiem sie mocują...

Herka jest kochana i grzecznie siedzi w domku, nic nie broi i nie wyje :loveu:
Poza tym jest prześliczna..wczoraj nie mogłam sie na nią napatrzeć :loveu:

Posted

szczylki już sie pozbyłam :evilbat:

siedzi u mojego brata i jego TZ-tki (Gryzli), u których przez tydzien siedziała Herka (jak ja byłam na wczasach)

będą mogli z nią czesciej wychodzić :)

No i damy im troche czasu na poznanie poki co :cool3: