Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[HTML]
to na alergie prawda? moze warto sprobować aczkolwiek alergia to chyba tylko dodatek bo te krosty to nużeńcowe :-(
[/HTML]
Wapno jest na różnego rodzaju uczulenia. Moje też czasami ma krostki, a to po trawie a to cos zje na dworze. :roll:
Oby to nie był nużeniec:mad:

Posted

maciaszek napisał(a):
Pokaż dziurę ;)! I pamiętaj, że alkohol zmniejsza ból :evil_lol:.

a ja głupia nic nie wypiłam :evil_lol:

eee...teraz to juz za dobrze wygląda :evil_lol: a poza tym chyba bym zemdlała gdybym miała to zdjęcie robić, potem zrzucac na kompa i jeszcze zmniejszać i podłączac :evil_lol: fuuuuj

Posted

kika22 napisał(a):
[html]
to na alergie prawda? moze warto sprobować aczkolwiek alergia to chyba tylko dodatek bo te krosty to nużeńcowe :-(
[/html]
Wapno jest na różnego rodzaju uczulenia. Moje też czasami ma krostki, a to po trawie a to cos zje na dworze. :roll:
Oby to nie był nużeniec:mad:

no właśnie to jest nużeniec :-( alergie jesli ma to tylko przy okazji.... wieczorem ma zaczerwienione oczy - spróbuje przemywać borasolem a od trawy tez jej sie czerwieni skóra ale to bez krostek....a te pryszcze nuzencowe sprobuje obfocic to zobaczycie :shake:

ale dziekuje za rade z wapnem - sprobuje podac :p

Posted

[quote name='doddy']Rufusowa pewnie kaca dziś leczy.

niestety nie :shake: :evil_lol: ech....za gorąco było na picie a super schłodzonych drinów nie podawali tylko wściekłe psy :eviltong:

Posted

[quote name='andzia69']Doddy - przenieś na niebieskim do działu szukam domu tą sunię:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10620722#post10620722

Olgaj pytała o nią...ale nie wiem czy to aktualne.... Sunia na dworze zgadza się z psami, ale w domu jest bardzo zazdrosna i dziewczyna nie może dac sobie rady - no chyba, ze jakies rady...

jeju...biedna Panda...ona jest idealna tylko ze troche chce rządzić psem... wypisz wymaluj - Hera :diabloti:
ale to chyba normalne u suk tej rasy, prawda? :evil_lol:

Posted

[quote name='eliza_sk']Hello cioteczko imprezowiczko. Wczoraj zostawiłam Ci na gg wiadomość - poproszę o adresik ;)

Witaj cioteczko :loveu: no odpisałam na gg ;) wiem ze nie korzystasz w pracy...zaraz Ci wysle na pw :)

Posted

rufusowa napisał(a):
Witaj cioteczko :loveu: no odpisałam na gg ;) wiem ze nie korzystasz w pracy...zaraz Ci wysle na pw :)

Nie ma potrzeby na pw, bo i tak wysyłka po południu, jak wrócę i zapakuję towar, ale pamiętaj :eviltong:

Posted

szczerze mowiąc na kilka kotkow z Kielc bym sie skusiła :cool3:

na razie nie planuję przygarnięcia kota ale to z czasem....jak sie przeprowadze albo cuś...moze mamie wciśniemy :evil_lol:
Na razie Hera by takiego kotecka mogła uszkodzić :evil_lol:

Rudaski lubie ale nie tylko :loveu:

a Ty tak specjalnie z tym kiciusiem jechałaś?

Posted

no dobra nic tu sie nie dzieje....wkleje chociaż foty :evil_lol:

opalanko balkonowe:

mam juz tyyyyyle piegów od tego słoneczka....ale i tak je uwielbiam :eviltong: