Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Czy my czasem nie wywieramy jakiejś presji na Rufusowej ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

nieeeeee, absolutnieeee:eviltong::eviltong::eviltong: my tylko chcemy dobra Rufuska...bo będzie płakał jak koleżanka go opuści!!!

Posted

od początku żeście to planowały - ten spisek w sensie :mad::eviltong::eviltong::eviltong:

nie powiem....niunia jest fajna...superancka nawet :loveu: ale ja nie podejme takiej decyzji dopoki nie zobacze jak zareaguje na atak padaczkowy Rufusa.

Gdyby sie okazalo ze jest dobrze to pozostaje jeszcze zdanie rodziny:cool3:
TZ juz sie zakochał (całuski dla S:loveu: - pewnie czyta:cool3:)...no....i jeszcze jest jedna kwestia - ktora ciocia sie zgłasza do opieki jak ja będę wyjeżdzać??? :cool3: :evil_lol:

a na ochłonięcie fotka: (sorry za jakość)

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='rufusowa']od początku żeście to planowały - ten spisek w sensie

nie powiem....niunia jest fajna...superancka nawet ale ja nie podejme takiej decyzji dopoki nie zobacze jak zareaguje na atak padaczkowy Rufusa.

Gdyby sie okazalo ze jest dobrze to pozostaje jeszcze zdanie rodziny
TZ juz sie zakochał (całuski dla S - pewnie czyta)...no....i jeszcze jest jedna kwestia - ktora ciocia sie zgłasza do opieki jak ja będę wyjeżdzać???

a na ochłonięcie fotka: (sorry za jakość)

Ja tam widzę lepsze wyjście:) Po prostu nie będziesz wyjeżdżać:):)

Posted

Psy na atak reagują dziwnie - moje na przykład najpierw podchodziły tak ostrożnie i z zastanowieniem - a teraz hmm uciekają....schodzą z drogi.

Posted

maciaszek napisał(a):
Czy Wy widzicie, że Rufusowa zmiękła, że naprawdę jeszcze chwila i będzie miała 2 pieski? :) Mamy ją! :evil_lol: :diabloti: Ha!

No bo tak po prawdzie, to jest wstyd, zeby prawdziwy dogomaniak jednego psa miał......Normalnie ułomne to jest:-):cool3:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ja tam widzę lepsze wyjście:) Po prostu nie będziesz wyjeżdżać:):)

Ciebie juz mam na liście - na pierwszym miejscu :evil_lol:

Wario vel Vario bardzo się ucieszy z wizyty dwoch dominatorów :cool3: a za Rufusem, to z pewnością bardzo tęskni :diabloti:

Posted

Neigh napisał(a):
Psy na atak reagują dziwnie - moje na przykład najpierw podchodziły tak ostrożnie i z zastanowieniem - a teraz hmm uciekają....schodzą z drogi.

bardzo bym chciała zeby było dobrze ale hierarchia nie jest ustalona - ciągle są zapasy i obydwa nie popuszczają :roll: boje sie ze Hera wykorzysta atak zeby zdobyć dominację ale moze sie przestraszy...cholerka wie dlatego musze sprawdzic a Rufus jak na złość ;) bije rekordy i niedługo miną cztery miesiące jak nie ma ataku :multi:

Posted

maciaszek napisał(a):
Czy Wy widzicie, że Rufusowa zmiękła, że naprawdę jeszcze chwila i będzie miała 2 pieski? :) Mamy ją! :evil_lol: :diabloti: Ha!

potem kolej na Ciebie :diabloti:

Posted

Neigh napisał(a):
No bo tak po prawdzie, to jest wstyd, zeby prawdziwy dogomaniak jednego psa miał......Normalnie ułomne to jest:-):cool3:

też tak myśle....ale zobacz na Gusie..... na Maciaszkową :eviltong:

a ja dwa psy planowałam (jeszcze nie wiem ile kotow) ale wiesz....taki dylemat moralny....jak ją zostawie, to nie pomoge juz innej suce, ktora bycmoze zostanie uśpiona...wiec gdyby sie trafili chętni cudowni adoptujący, to rozumiecie.... kurde kogo ja chce przekonać :shake::evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
.... kurde kogo ja chce przekonać :shake::evil_lol:

no właśnie!!!:eviltong: ja miałam super osobę, która chciała Zgredzia, super domek i co???? no jakoś chrapie mi na poduszce i jeszcze się rozpycha!:mad:

Posted

kika22 napisał(a):
Wyładniała Ci Hera:lol:
DT u Ciebie jej służy:eviltong:Może byś tak zamieniła go na DT:evil_lol:

yyy...na DT? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a skoro juz o ilosci piesow mowimy, to zdradź Kiko ile Ty ich masz? :diabloti:

Posted

andzia69 napisał(a):
no właśnie!!!:eviltong: ja miałam super osobę, która chciała Zgredzia, super domek i co???? no jakoś chrapie mi na poduszce i jeszcze się rozpycha!:mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zobaczymy cioteczki

Posted

rufusowa napisał(a):
yyy...na DT? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a skoro juz o ilosci piesow mowimy, to zdradź Kiko ile Ty ich masz? :diabloti:

Miało być DS:eviltong:

Ja mam tylko jedną sztuke:evil_lol:
Mam wielką ochotę na dwie następne, ale narazie to daleka przyszłość;)
Prawdoppodobnie beda to raczej tymczasy:roll:Ale jeszcze nie wiem:lol:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Siaaaa laaa laaaa laaa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ktoś tu będzie miał pieski dwaaaaaaaaaa:diabloti:

Boże dzieki ze nie słyszałam tego spiewu na żywo :eviltong:

Posted

rufusowa napisał(a):

a ja dwa psy planowałam (jeszcze nie wiem ile kotow) ale wiesz....taki dylemat moralny....jak ją zostawie, to nie pomoge juz innej suce, ktora bycmoze zostanie uśpiona...wiec gdyby sie trafili chętni cudowni adoptujący, to rozumiecie.... kurde kogo ja chce przekonać :shake::evil_lol:

Ależ rozumiecie, rozumiecie.

Tola - to był tymczas, no ale jak wyadoptować autystycznego psa, ktory poza moim domem wpada w regularną panikę......

Tygrys to tez tymaczas - a historie znasz......

Tiaaa odwieczny dylemat.

Posted

kika22 napisał(a):
Miało być DS:eviltong:

Ja mam tylko jedną sztuke:evil_lol:
Mam wielką ochotę na dwie następne, ale narazie to daleka przyszłość;)
Prawdoppodobnie beda to raczej tymczasy:roll:Ale jeszcze nie wiem:lol:

a tymczasy najlepsze...nawet sie nie obejrzysz a rodzina już błaga zeby zostawić :evil_lol:
no chyba ze sie rzeczywiscie nei moze to nie ma wyjścia i trzeba wyadoptować ;)

Ty taką laseczke masz :p z pewnością nie pozostajesz nieczuła na wdzieki innych bullowatych :loveu: a tych w Funacji Ast pod dostatkiem :cool3: a czasem jest taka sytuacja ze chcą jakiegos psa uratowac ale nie ma gdzie go podziać :shake:

Posted

Neigh napisał(a):
Ależ rozumiecie, rozumiecie.

Tola - to był tymczas, no ale jak wyadoptować autystycznego psa, ktory poza moim domem wpada w regularną panikę......

Tygrys to tez tymaczas - a historie znasz......

Tiaaa odwieczny dylemat.

no nie można....nieadopcyjne.....tylko Ty je tak potrafisz docenić...mimo wad czy chorób....a Tygrys był u Ciebie trzy miesiace z tego co pamietam... jak mogłabyś go oddać....po tym co przeszedł...niemozliwe

no ale wpadłam w ponury nastrój a przecież to dla tych psow bardzo dobre zakończenie :loveu::loveu::loveu: :Rose::Rose::Rose:

Posted

rufusowa napisał(a):
niedługo miną cztery miesiące jak nie ma ataku :multi:
Może Hera na niego dobrze wpływa :eviltong:?

rufusowa napisał(a):
Ty się tu Maciaszkową nie podpieraj :eviltong: :evil_lol:, zwłaszcza, że Maciaszkowa chciałaby mieć i 3 psy. I nie tylko Bazyliszek jest tu przeszkodą, ale wielkość mieszkania (a raczej mieszkanka) oraz kwestie życiowe (że tak to ujmę ;) ). Czyli krótko mówiąc rozsądek - bo gdyby nie on to już mielibyśmy i Bazyla i Ziutkę ;).