maciaszek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Już ja widzę te zabawy... Gdyby mogła to pożarłaby je wzrokiem ;) - http://img359.imageshack.us/img359/5074/p6190099ef0.jpg Quote
rufusowa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 maciaszek napisał(a):Już ja widzę te zabawy... Gdyby mogła to pożarłaby je wzrokiem ;) - http://img359.imageshack.us/img359/5074/p6190099ef0.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: znasz Ty sie ciocia na tych spojrzeniach :evil_lol: Quote
rufusowa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 no...atakują podstępnie i z zaskoczenia - mogą zalizać na śmierć :diabloti: Quote
eliza_sk Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ale zawodowe zdjęcia, ależ modelka z Herci rośnie :) Quote
andzia69 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 piękne zdjęcia!!! normalnie nie można się nie zakochać w ...oczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i Herci oczywiscie!:loveu: Quote
rufusowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Cze cioteczki :p w oczku to i ja sie zakochałam ;( a w Herci to też łatwo sie zakochać szczegolnie jak sie ją widzi na żywo :loveu: ona jest taka kochana....żal mi jej tylko w domu, bo nie mogę jej wymiziać i poświęcić tyle uwagi ile potrzebuje....a to ze względu na Rufusa.... dobrze by było gdyby przyszły domek był bez piesow albo z jakimś uległym :diabloti:, bo u nas to ciągle zapasy - jedno i drugie chce dominować :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Noooooo, tak fakt - ADHD raczej to uległych nie należy...:) Quote
rufusowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ja Ci dam ADHD :mad: :evil_lol: musisz do nas wpaść i zobaczyć jaki aniołek sie z niego zrobił :evil_lol: i jest bardzo wyrozumiały dla Hery....dopoki go nie gwałci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eliza_sk Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 To chyba wam Fuksa podeślę na szkolenie :evil_lol: Quote
rufusowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 dawaj go :diabloti: zaraz sie chłopak zresocjalizuje :evil_lol: Quote
Neigh Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 A dlaczego nikt mi takiego ładnego wątku wcześniej nie pokazał, hę? Wiadomo z dawien dawna, ze uwielbiam bandziory:) Tylko zaraz dlaczego ona jest Hera a nie Doris ( przeczytałam sobie początek, a potem koniec wątku........i kurak nie kum kum:cool1:) Quote
rufusowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Neigh napisał(a):A dlaczego nikt mi takiego ładnego wątku wcześniej nie pokazał, hę? Wiadomo z dawien dawna, ze uwielbiam bandziory:) Tylko zaraz dlaczego ona jest Hera a nie Doris ( przeczytałam sobie początek, a potem koniec wątku........i kurak nie kum kum:cool1:) cze ciocia Neigh! :multi: jakoś nie sądziłam, ze lubisz bullki :oops: poza tym to takie łagodne podkołdernikowe piesy....nic z bandziorstwa nie mające :evil_lol: a z imieniem historia zakrecona, bo Doris wymyślone (niekoniecznie trafione) a jak dla proby wołałam innymi imionami, to na Hera zareagowała...raz, drugi no i tak zostało ;) moze była Kora np. ale została Hera Quote
Neigh Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 rufusowa napisał(a):cze ciocia Neigh! :multi: jakoś nie sądziłam, ze lubisz bullki :oops: poza tym to takie łagodne podkołdernikowe piesy....nic z bandziorstwa nie mające :evil_lol: a z imieniem historia zakrecona, bo Doris wymyślone (niekoniecznie trafione) a jak dla proby wołałam innymi imionami, to na Hera zareagowała...raz, drugi no i tak zostało ;) moze była Kora np. ale została Hera Jeszcze raz uroczyście oświadczam molosy, jamniki i wszystko o wyglądzie bandyty:-). Weż Tigera......on popłoch budzi a to jak powszechnie wiadomo lizak jest:-) Quote
andzia69 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Neigh napisał(a):A dlaczego nikt mi takiego ładnego wątku wcześniej nie pokazał, hę? Wiadomo z dawien dawna, ze uwielbiam bandziory:) Tylko zaraz dlaczego ona jest Hera a nie Doris ( przeczytałam sobie początek, a potem koniec wątku........i kurak nie kum kum:cool1:) oooo nawet ciotka Neigh tu zawitała:loveu: Neigh...a nie chcesz takiej bandytki?:diabloti: Quote
Neigh Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 andzia69 napisał(a):oooo nawet ciotka Neigh tu zawitała:loveu: Neigh...a nie chcesz takiej bandytki?:diabloti: Nooo o niczym innym nie marzę........byłaby 7 do kolekcji:-). I jeszcze wytłumacz to moim 3 kotom hihihi. (Od niedzieli 4 - 2 tymczasy tiaaaa) Quote
rufusowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Neigh napisał(a):Jeszcze raz uroczyście oświadczam molosy, jamniki i wszystko o wyglądzie bandyty:-). Weż Tigera......on popłoch budzi a to jak powszechnie wiadomo lizak jest:-) kochany Tygryś :loveu: Quote
rufusowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 andzia69 napisał(a):oooo nawet ciotka Neigh tu zawitała:loveu: Neigh...a nie chcesz takiej bandytki?:diabloti: ciotka to wszystkim Herke wciska ale pewnie po cichu liczy ze dla niej zostanie coby miała nowe wyzwanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eliza_sk Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Przepraszam za offa:oops: Zapraszam na MEGA BAZAREK ZE SREBRNĄ BIŻUTERIĄ, większość rzeczy nowych, z metkami - aż 42 sztuki. Dochód przeznaczony na jędrzejowskie psiaki, bo jest bardzo źle, azyl zapchany na maksa, a tyle bid w potrzebie - trzeba pomagać psiakom w terenie :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10552665#post10552665 Quote
rufusowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Cze Ciocie! a wiecie co? dzisiaj Rufus wygrzebał ze skrydki piłeczki....i przyszła Hera i je odebrała :diabloti: zaniosła na posłanie (Ruficzkowe ale czuje sie na nim jak u siebie) i dwie kauczukowe obgryzła a jeną tenisową popsuła :evil_lol: Najfajniej, ze sie nie awanturują o te piłeczki :loveu: Rufik zmienił sie nie do poznania....ma dla niej tyle cierpliwosci i choc poczatkowo nie chciał sie bawić, to teraz sam zaczepia :loveu: podchodzi do Hery z piłką w paszczy i ją wypuszcza....Hera zachłannie łapie i obgryza (z pewnością szepcząć "my precious") Ponieważ zabierała piłeczki, to dałam Rufikowi butelke po wodzie (jedna z ulubionych zabawek ;)) no ale jak Hera zobaczyła jaka fajna zabawa jest z butelką to ją tez zarekwirowała ;) a potem spróbowaliśmy zabawy z rzucaniem piłeczek i okazalo sie ze nie gryzą sie przy tym tylko sie ścigają :diabloti: :loveu: Niestety Hera nie przynosi :evil_lol: Quote
andzia69 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 rufusowa napisał(a):ciotka to wszystkim Herke wciska ale pewnie po cichu liczy ze dla niej zostanie coby miała nowe wyzwanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja po cichu to liczę...ze sunia zostanie u ciebie!:eviltong: a biorąc pod uwagę, że jego towarzystwo i Rufciowi słuzy to po prostu nie widzę innej opcji!:evil_lol: a co do fajnych zabaw we dwoje - kup w sklepie żeglarskim gruby sznur - tak z 1,5 mb i zawiąż na obu końcach węzełki - nie do zdarcia i tysiąc razy lepszy niz te g..ne szureczki w zoologach - no chyba, że się ma yorki:diabloti: Quote
maciaszek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ja coś czuję, że ona u Was zostanie :diabloti:. Quote
Recommended Posts