Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kika22 napisał(a):
Witaj Jagódka na dogo;-)
Dużo zdrówka dla Ciebie i dla rodziców.
P.S. To juz mam przyszła synowa ;-)

No proszę Oluś ma już zaklepaną ;) żonkę

Słodka Smerfetka :loveu:

Posted

Hej Ciotki! :)

przede wszystkim baaardzo Wam dziękuję za gratulacje i za doping :loveu:

wczoraj wróciliśmy do domku a ja juz się za Wami stęskniłam i postanowiłam cuś napisać :loveu:

pewnie jutro albo pojutrze wkleję jakieś dodatkowe fotki Jagódki a póki co informuję, że czujemy się dobrze i jesteśmy straaaasznie szczęśliwi :loveu: Matko ja ja ją kocham! Jakie ona miny robi :lol: :loveu:

Niuńka ma duży apetyt i aż się pielęgniarki dopytywały, czy dokarmiam sztucznym mlekiem dodatkowo, bo rosła na wadze. Wczoraj doszła do 4 kg :cool3: W większość najmniejszych ciuszków już się nie mieści ;)

W domku jest o wiele spokojniej.. może sobie spokojnie ssać kiedy chce a potem spać, bo w szpitalu, to co zasnęła, to już trzeba było budzić, bo obchód, bo kąpiel, bo badania i tak w koło macieju a że Jagoda ma temperament, to pokazywała co o tym wszystkim myśli ;)

Co do psiaków, to Rufus jest zszokowany ;) Patrzy co to w ogóle jest za dziwne stworzenie i nawet szczeknął na nią jak jeszcze była w foteliku ;) Ale potem sobie jeszcze z daleka obwąchał i chyba powoli się przekonuje do małej :)
Hercia jak zwykle chętna do wąchania i lizania ale nie narzuca się :) Jestem zadowolona z takich reakcji psiaków.. gorzej by było gdyby któreś chciało jej pilnować albo było bardzo zaciekawione.

pozdrawiamy Was cieplutko! :p

Posted

cześć Ciotki

u nas kolki, więc cały dzień noszę Jagodę na rękach, bo na leżąco męczą ją bączki... dostaje kropelki ale nie pomagają w 100%
dopiero jak TZ przychodzi do domu moge się umyć, zjeść obiad i ogarnąć mieszkanie... mam nadzieję, że sytuacja sie unormuje, bo ciężko jest.. jak dobrze pójdzie, to jutro będziemy mieli chustę do noszenia dzieci i wtedy jest szansa, że cos zrobię w domu, czy zrzucę fotki
Tymczasem proszę Was o cierpliwość

buziaki przesyłam!

Posted

Oj, współczuję... Synek mojej siostry miał ten problem, wiem jaka to męczarnia dla malucha. I przy okazji tych, którzy się nim zajmują ;).
Życzę, że kolki poszły sobie precz!

Posted

Dziękuję Wam za wsparcie :Rose:

Od wczoraj podajemy te własnie cudowne kropelki z Niemiec i jest jakby lepiej... Jagoda nawet zasnęła chociaz na początku ulewało jej sie chlustowo pomimo odbicia :roll: no ale śpi a mamusia stwierdziła, że musi odreagować przy komputerze a obowiązki domowe zaczekają ;) Oj będę musiała odstawić na bok mój perfekcjonizm, bo się zajeżdżę :roll:

Plus jest taki, że w nocy najlepiej śpi i to nawet 5-6 godzin! :multi: Dzięki temu tatuś się w miarę wysypia do pracy no i wieczorem ma siłę żeby się nią zająć :p

Zaraz wkleję kilka fotek Jagodzianki :)
Z psiakami na razie nie mamy fotek, bo one podchodzą do niej na chwilkę, zazwyczaj jak ją karmię na łóżku albo przewijam, więc nijak mi biec po aparat... myślę, że to niedługo się zmieni :)
Zaczęłam tez wychodzic z psami, bo i ja tego potrzebuję i Sebastianowi będzie lżej... no a jeszcze w weekend zrobilismy dwa spacery i było cudownie, bo Jagoda śpi jak zabita :loveu: Cudownie było zobaczyć wiosnę, bo ja kurka od trzech tygodni nie mogłam wyjść na spacer i dla mnie zmiana pogody jest duża i w ogóle jest pięknie! :)

No a piszę nieco chaotycznie, bo się spieszę... jakoś nie dowierzam, żeby ta drzemka miała długo trwać ;)

jeszcze szpitalne

Posted

Słodka ta Wasza Jagodzianka :loveu:

Perfekcjonizm rzecz nabyta ;) ...kiedyś będzie na to czas teraz szkoda go na przyziemne sprawy , czas za szybko ucieka i szkoda aby umknęły uwadze wazne chwile :cool2:

Posted

Rufusowa, cześć :multi::multi::multi:.
Jagódka jest przesłodka. Jak jej imię :) :loveu:.

Zaglądajcie tu do nas czasem. Z wieściami. Z fotkami. I Ty się odstresujesz i my będziemy mieli chwilę przyjemnego oddechu, patrząc na tą małą słodziznę :).