andzia69 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 to ja myślałam, ze to już...a tu jeszcze nie chce wychodzić na swiat dogobaby:):) Quote
rufusowa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='andzia69']to ja myślałam, ze to już...a tu jeszcze nie chce wychodzić na swiat dogobaby:):)[/QUOTE] Andzia! kope lat! :) Co u Ciebie??? a dzidzia może da się przekonac jak jej zaraz zafunduje dwugodzinny spacer :) Quote
andzia69 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='rufusowa']Andzia! kope lat! :) Co u Ciebie??? [/QUOTE] aaa...nie mam czasu się po d..e podrapać:-( dlatego zagladam rzadko i praktycznie starcza mi czasu tylko na schronowe psiaki:-(:-( jak miałam dosć brzucha to targałam cieżary, malowałam pokoje i skakałam...i nic:diabloti: Quote
maciaszek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Alicja']I jak po spacerze ??[/QUOTE] Rufusowa nie pojawiła się na dogo, więc.... może rodzi? :) Quote
Alicja Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='maciaszek']Rufusowa nie pojawiła się na dogo, więc.... może rodzi? :)[/QUOTE] no to ....................przemy ;) Rufusowa :kciuki: jakby coś ;) Quote
rufusowa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Cześć Ciotki! :) dziękuję za wsparcie! :loveu: Andziu przykro mi, że nie masz czasu na dogo ale z drugiej strony skoro praca jest, to też dobrze :p Spacer sie udał i nawet wieczorem dopakowalismy torby i rozmroziliśmy bułki na kanapki, bo tak mnie kuło w podbrzuszu i takie czułam ciągnięcie... a potem mnie trochę przeczyściło, co też jest znakiem przepowiadającym zbliżający się poród... no ale nic z tego.. Dzisiaj bylismy na ktg i usg i na konsultacji u czaderskiej pani doktor :) Od rana stresowałam się, że zostawią mnie w szpitalu i sztucznie wywołają poród no ale tym razem się upiekło.. mamy stawić się znowu w niedzielę a póki co dużo spacerować i kochać się :lol: Córa w międzyczasie urosła i teraz jej wage oceniają na ok. 3900 =/- 15%... skóra na brzuchu naciągnieta na maksa a ostatnio jak usiadłam w aucie, to musiałam sie z lekka cofnąć, bo się brzuchem opierałam o kierownicę :shock: polecam się Waszej pamięci a tymczasem zmykam na kolejny spacer :lol: dobrze, że pogoda dopisuje :multi: Quote
Alicja Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 no to na spacer a potem do kochania się zabierajcie ;) Quote
agnieszka32 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ojej, ależ to długo trwa ... - trzymajcie się dzielnie :loveu: Quote
maciaszek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ale za to jaka przyjemna końcówka :). Spacery i seks! Quote
Alicja Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 kurcze ...ciekawe czy rodzą czy nadal się sexują :hmmmm: Quote
gusia0106 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Alicja']kurcze ...ciekawe czy rodzą czy nadal się sexują :hmmmm:[/QUOTE] Pewnie się sexują ;) Nie mam wieści jakoby miało się zacząć ;) Quote
Alicja Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='gusia0106']Pewnie się sexują ;) Nie mam wieści jakoby miało się zacząć ;)[/QUOTE] :lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='andzia69']jesteście okropne!:):)[/QUOTE] My :shock: to ONI :diabloti::evil_lol: Quote
maciaszek Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Hmm... ekhm... ekhm... Myślicie, że oni dalej się przytulają czy już jednak rodzą? No bo sporo czasu minęło... ;). Quote
gusia0106 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='maciaszek']Hmm... ekhm... ekhm... Myślicie, że oni dalej się przytulają czy już jednak rodzą? No bo sporo czasu minęło... ;).[/QUOTE] Sms wysłałam, nie odpisują, czyli może rodzą Quote
rufusowa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 :crazyeye: a co tu się wyprawia? :lol: Dzisiaj znowu bylismy na ktg i na usg i na konsultacji i dalej czekamy, bo wszystko jest w normie i najwyraźniej nie nadszedł jeszcze czas ;) A to ktg to przyjemne takie :) kładę się na boczku, opasują mnie takimi pasami (na brzuszku)... drzemię i słucham ok. 20 min. bicia serduszka dzidzi a TZ głaszcze mnie po opuchniętych stópkach :loveu: No i byliśmy dzisiaj u teściowej na imieninach a potem na spacerku rodzinnym :p pozdrawiam Was Ciotki :loveu: Quote
rufusowa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='gusia0106']Sms wysłałam, nie odpisują, czyli może rodzą[/QUOTE] ładuje się bateria :P Quote
gusia0106 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='rufusowa']ładuje się bateria :P[/QUOTE] Weź kurka, a ja już niusa w domu puściłam, że się zaczęło ;) Quote
Alicja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='maciaszek']Hmm... ekhm... ekhm... Myślicie, że oni dalej się przytulają czy już jednak rodzą? No bo sporo czasu minęło... ;).[/QUOTE] qrde....może chcą wygrać w jakimś maratonie :hmmmm: Quote
Alicja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='rufusowa']:crazyeye: a co tu się wyprawia? :lol: Dzisiaj znowu bylismy na ktg i na usg i na konsultacji i dalej czekamy, bo wszystko jest w normie i najwyraźniej nie nadszedł jeszcze czas ;) A to ktg to przyjemne takie :) kładę się na boczku, opasują mnie takimi pasami (na brzuszku)... drzemię i słucham ok. 20 min. bicia serduszka dzidzi a TZ głaszcze mnie po opuchniętych stópkach :loveu: No i byliśmy dzisiaj u teściowej na imieninach a potem na spacerku rodzinnym :p pozdrawiam Was Ciotki :loveu:[/QUOTE] o masz ...ja tu paznokci zgryzłam a one se spacerują :roll: Quote
Alicja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='rufusowa']no co poradzę :niewiem:[/QUOTE] fundujesz tipsy .............. :lol: Quote
rufusowa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Alicja']fundujesz tipsy .............. :lol:[/QUOTE] ale tylko takie z brokatem :diabloti: Quote
Recommended Posts