gusia0106 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 rufusowa napisał(a):potwierdziło się, że będzie dziewczyna... ulżyło mi, bo ubranka raczej typowo dla dziewczyny :lol: Córa ułożyła się już do wyjścia.. ciekawe ile jeszcze mamy czasu :p Sądzę, że już niezbyt wiele :) I jednocześnie dementuję plotki o wyglądaniu grubo. Rufusowa wygląda ślicznie, jest radosna, promienna, spokojna i opanowana. Aż miło popatrzeć :) Quote
rufusowa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 gusia0106 napisał(a):Sądzę, że już niezbyt wiele :) I jednocześnie dementuję plotki o wyglądaniu grubo. Rufusowa wygląda ślicznie, jest radosna, promienna, spokojna i opanowana. Aż miło popatrzeć :) pitu pitu ;) poniżej fotka z sesji robionej u koleżanki na babskiej imprezie na początku listopada :) zadanie dla Was: znajdź drugą piłkę :p Quote
fioneczka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 psiowate wyglądają kwitnąco :loveu: Twoja ciąża im służy :eviltong: cieszę się że Pyza ma zamiar w końcu zobaczyć ten świat i poznać psiowate ... strasznie długo już siedzi w tym Twoim brzucholu ;) ... rzekła bym całe wieki ;) chciałam zapytać czy psiowate wypróbowały już łóżeczko ... mój Biniuś testował kilka dni :p i bardzo mu się podobało :roll: http://img51.imageshack.us/img51/8472/32lnfff.jpg super fota !!!!! Ty masz pod sweterkiem piłkę lekarską ??? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
rufusowa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 fioneczka napisał(a):psiowate wyglądają kwitnąco :loveu: Twoja ciąża im służy :eviltong: cieszę się że Pyza ma zamiar w końcu zobaczyć ten świat i poznać psiowate ... strasznie długo już siedzi w tym Twoim brzucholu ;) ... rzekła bym całe wieki ;) chciałam zapytać czy psiowate wypróbowały już łóżeczko ... mój Biniuś testował kilka dni :p i bardzo mu się podobało :roll: http://img51.imageshack.us/img51/8472/32lnfff.jpg super fota !!!!! Ty masz pod sweterkiem piłkę lekarską ??? :eviltong::eviltong::eviltong: Psy to całymi dniami śpią O! to dzięki temu dobrze wyglądają :evil_lol: Całe wieki? ja mam wrażenie, że ta druga połowa śmignęła nie wiedzieć kiedy :-o NA szczęście trzymają swoje brudne pupska z daleka od łóżeczka :evil_lol: A jak nosiłam przez chwilę taki śpiworek, to Hercia się z duzym zainteresowaniem patrzyła... zastanawiam się czy ona kiedys jednak nie miała kontaktu z dzieckiem... zobaczymy jak będzie reagować i czy ma jakieś złe nawyki... no nic... bałam się jak siostra kota do domu przyniosła a okazało się, że Hercia żyje z nim lepiej niż Rufus, więc nie będę panikować przy dziecku, bo myślę, że w razie czego wszystko można opanować odpowiednim szkoleniem. A piłka lekarska ale taka mniejsza... teraz mam najwiekszą :diabloti: Quote
Alicja Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Fota REWELA :cool2: extra pomyślunek i pamiątka na przyszłość ...a Mama wygląda kwitnąco Quote
maciaszek Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 No to jesteś zadowolona :). A termin na kiedy masz? I przestań wreszcie rozsiewać ploty, że grubo wyglądasz! :eviltong: Quote
agnieszka32 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Świetne zdjęcie, wyglądasz kwitnąco :loveu: Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród :) Quote
kika22 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Rufusowa wyglądasz ślicznie ;-) A imię dla malutkiej juz masz wybrane? Quote
rufusowa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Alicja napisał(a):Fota REWELA extra pomyślunek i pamiątka na przyszłość ...a Mama wygląda kwitnąco dzięki Cioteczko :loveu: Koleżanka robiła babską imprezę na ok. 20 babeczek i zrzuciłysmy sie na fotografa. Organizatorka z każdą z nas lub z różnymi grupami robiła sobie zdjęcia z gadzetami, z którymi jej się kojarzymy. My akurat znamy się z klasy sportowej o profilu piłki siatkowej :) Było nas więcej ale wkleiłam to, na którym najlepiej wyszłam ;) Kasia miała najwięcej zdjęć chociażby z dziewczynami z jogi, z kursu języka francuskiego, z samby, z liceum, ze studiów i jeszcze sporo innych... Super zabawa! :p maciaszek napisał(a):No to jesteś zadowolona :). A termin na kiedy masz? I przestań wreszcie rozsiewać ploty, że grubo wyglądasz! Jestem zadowolona, bo na prawdę dużo ciuszków mam dla dziewczynki :evil_lol: Tak w ogóle, to bardzo chciałam dziewczynkę chociaż w chłopakach ostatnio tez się zakochałam, szczególnie w synku mojej koleżanki, która rodziła rok temu :loveu: Termin na 3-4 marzec... to taka teoretyczna data... porodu można się jednak spodziewać juz na dwa tygodnie przed tym terminem ale również dwa tygodnie po nim. co do wyglądu, to na prawdę czuję się średnio fajnie, szczególnie jak mi się zaczęły z tydzień temu obrzęki.. wczoraj byliśmy w teatrze i było tak gorąco... ręce i stopy z kostkami miałam o kształcie prostokąt puszysty :roll: no ale co robić ;) Staram się bardzo ograniczyć sól i nawet zaczęłam jeść nabiał ale opuchlizna nie schodzi tak całkowicie, więc pewnie dopiero poród mnie uratuje ;) Pocieszające jest to, że podobno promieniuję/promienieję ;) więc większość osób widzi to a nie moje opuchnięte kończyny :lol: agnieszka32 napisał(a):Świetne zdjęcie, wyglądasz kwitnąco :loveu: Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród :) Dziękuję Aguś :loveu: Co do porodu, to nie ma co się nastawiac, że będzie bezbolesny hihi no ale odpowiednie podejście psychiczne na pewno pomaga i mamie i przede wszystkim dziecku szybko się wydostać na ten świat :loveu: Jejuuu.. czasem to się zastanawiam jak to będzie.. że niby ja urodzę moje dziecko? Niby siedzi sobie w brzuszku, niby je czuję i ono czuje mnie... mamy kontakt a jednak jakoś dopóki nie zobacze swojego dziecka, to jakoś nie potrafię sobie uświadomić, że ono przyjdzie właśnie tą drogą... dziwne prawda? :evil_lol: Aga a jak Twoje samopoczucie? Czy już się zaczął drugi trymestr? kika22 napisał(a):Rufusowa wyglądasz ślicznie ;-) A imię dla malutkiej juz masz wybrane? Dziękuję Sylwia :loveu: (kłamczucho :evil_lol::eviltong:;)) yyy co do imienia, to temat delikatny :evil_lol: Mnie się od dłuższego czasu podoba Janina (Janka, Janeczka, Janinka)... Sebastian też chyba już się do niego przekonał :loveu: ale mojej mamie, teściowej, babci nie podoba się... no ale co zrobić :evil_lol: Na razie mówimy, że jeszcze nie jesteśmy zdecydowani... no bo w sumie kto wie.. moze po porodzie stwierdzimy "Jaka z niej Janeczka... przecież to istna Jagódka" :evil_lol: Swoją drogą pamiętacie serial młodzieżowy z Krukówną? Taki co tam były dwie bandy (dziewczyny miały swoją bandę - Orły a chłopaki byli Wilkami :)) No i my się w dzieciństwie bawiliśmy w te bandy.. a przywódcą bandy dziewczyn była własnie Krukówna - Janka :) Miała taki pierścień co trzeba było przekręcić na palcu jak się wypowiadało życzenie :lol: I jeździła na takim łaciatym koniku :loveu: Quote
rufusowa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Cioteczki mam prośbę! GŁOSUJCIE NA SZCZECINEK!!!!!! http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...13065&start=45 Szczecinek został oficjalnie wybrany a mimo to jest duża szansa, że nie wygra :-o Quote
maciaszek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 rufusowa napisał(a): I jeździła na takim łaciatym koniku :loveu:Ja właśnie tego konika pamiętam, reszty jakoś nie za bardzo ;) :evil_lol:. Quote
Alicja Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Oj to zbieraj już na konika dla Janinki :) Quote
an1a Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Jaaaaaa cieeeeeeee A tak serio, to rewelacyjnie wyglądasz ;) właśnie tak... kwitnąco :) Quote
rufusowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 maciaszek napisał(a):Ja właśnie tego konika pamiętam, reszty jakoś nie za bardzo ;) :evil_lol:. też chciałam takiego konia :obrazic: Alicja napisał(a):Oj to zbieraj już na konika dla Janinki :) weźmie się na dt a potem zostanie :knuje: an1a napisał(a):Jaaaaaa cieeeeeeee A tak serio, to rewelacyjnie wyglądasz ;) właśnie tak... kwitnąco :) :evil_lol: ale słooodko :p dziękuję Ciotka i zapraszam do nas :) jeszcze jest chwila ciszy przed burzą, więc może sie skusisz? :loveu: Quote
fioneczka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 a pojęcia nie mam :eviltong: ale bardzo chcę ją zobaczyć :p a jak nie wyszła to może się pospieszy trochę :evil_lol: chociaż myślę że mała Pyza goopia nie jest i wie że ziąb okrutny tutaj to sobie siedzi tam gdzie ciepełko :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Nie wyszła ;) Ale jest na najlepszej drodze do wyjścia ;) Mam to szczęście, że widuję Rufusową osobiście. Kwitnie, ślicznie wygląda i ma w sobie taki spokój, że aż jej zazdroszczę. Pyza w pozycji startowej czeka na sygnał do wyjścia ;) Skurcze przepowiadająca już się pojawiają więc lada dzień ;) Quote
rufusowa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 siemacie Ciotki :) dzisiaj to samo mówiłam co Fioneczka... ona zwyczajnie nie chce zmarznąć :loveu: a niech sobie poczeka kilka dni... chociaż jest mi już dość ciężko no i to co mówi Gusia jest nieprawdą, bo kwitnący wygląd i obrzęki niejako się wykluczają :eviltong: a skurcze przepowiadające faktycznie pojawiły się 15 no i dohtore obstawiał, że na następnej wizycie prawdopodobnie się nie spotkamy (umówiliśmy się na 3.03) aczkolwiek zostawił te 15-20 proc. szans, że jeszcze do niego wpadniemy :cool3: no i tak popijam sobie herbatkę z liści malin i łykam oeparol na zmiękczenie ścianek pochwy :roll::p edukuję się też w temacie szczepień no i zdecydowaliśmy, że nie będziemy szczepić naszej córy... mam ciekawe materiały gdyby ktoś chciał się zapoznać :cool3: i jeszcze fotka z ostatniego spacerku Quote
gusia0106 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ha! Ja go znam i też bym nie szczepiła ;) Trzymaj się tam Rufus! I właśnie, że kwitnąco! Widziałam ! :) Quote
rufusowa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 gusia0106 napisał(a):Ha! Ja go znam i też bym nie szczepiła ;) Trzymaj się tam Rufus! I właśnie, że kwitnąco! Widziałam ! :) Ty chyba zakochana jesteś we mnie :loveu: Quote
gusia0106 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 rufusowa napisał(a):Ty chyba zakochana jesteś we mnie :loveu: NO ba :):) Quote
Alicja Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Kurcze przyszłam zobaczyć Pyzę a ty jeszcze gniazdka nie uwiłaś :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ja też miałam nadzieję, że niunia już jest :) Trzymam kciuki! P.S. A co to za artykuł o szczepieniach? Bardzo mnie zainteresował... Quote
maciaszek Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Mnie też artykuł o szczepieniach zainteresował, choć dziecka ani widu ani słychu, ale może kiedyś... Pyza, poczekaj tych kilka dni... będzie cieplej :). Quote
Recommended Posts