Alicja Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='fioneczka']a kolegi nie mówią na nią tiempa :evil_lol:[/QUOTE] nie muszą mówić ...widać gołym okiem ;) Quote
rufusowa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='maciaszek']A mię się to najbardziej podoba: http://img829.imageshack.us/img829/8388/dsc05254.jpg I to z brzuchem! Fajowo wyglądasz :). Teraz to Ci zazdroszczę podwójnie ;). Wspaniały wypad - wszyscy szczęśliwi! I tak trzymać! Tam było tak mało ludzi czy na fotkach ich nie widać, bo pochowali się ze strachu przed psem mordercą? dziękuję za komplementa :oops: Było bardzo mało ludzi :) oprócz nas w większości dziarsko spacerujący niemieccy emeryci :) bardzo sympatyczni Niektórzy patrzyli z przerażeniem na morderczynię w różowej obroży... chyba dlatego, że u nich w wielu landach bullowate są zabronione... no i do PL przyjeżdzają na własne ryzyko.. coś jakby pojechali do australii, gdzie jest dużo niebezpiecznych zwierząt :evil_lol: [quote name='Alicja']Latająca Hera :multi: http://img829.imageshack.us/img829/8388/dsc05254.jpg mam jeszcze kilka fajnych latających 8) [quote name='andzia69']no wreszcie zdjątka wkleiłaś:) tylko trochi :cool1: będzie więcej jak je ogarnę :p A Ty Andziu jeszcze siedzisz w Grzybowie? Jaką macie pogodę? :p Quote
rufusowa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Tengusia'] piczbul jak ta lala :diabloti: http://img299.imageshack.us/img299/5039/dsc05193k.jpg w tej obroży, to nawet jak landryna :evil_lol: [quote name='agnieszka32']Ale świetne zdjęcia - mama z Pyzą w środku - miodzio :) dziękujemy :loveu: [quote name='fioneczka']hehe trzeba się pilnować co się pisze :diabloti: ... mój juz pod dzieci nie podlega ... dorosły już niemalże ;) (tak się goowniarzowi wydaje) a dzisiaj spotkałam dawną znajomą, która się pochwaliła, że ma braciszka (młodszego od jej własnej córki:evil_lol:) Po śmierci mamy, ojciec powtórnie się ożenił a teraz zamiast bawić wnuczkę sam ma dzidziusia :lol: no... więc nigdy nie wiadomo :eviltong: [quote name='fioneczka']się przyjęło Pyza :multi::multi: teraz jak fota z usg będzie to koniecznie spoodnicę w kolor paski trzeba wymalować ;) no kurde... wszyscy czekają na to usg a ja zwijam się z ciekawości :lol: [quote name='Alicja']no Pyza , Pyza ;) ...potem będzie jak u Klockowej jak znajoma znajomej opowiadała jacy to Magda z Pawłem są porąbani i żeby zabłysnąć dali córce na imię Grosisława :roflt: ...idiotka uwierzyła , ze Dominisia ma na imię rzeczywiście Grosia :roflt: Czytałam o tym :roflt: No bo rozumiem... Paloma czy inna Angelina... ale silić się na taką orginalność i nazwać dziecko Grosia, to już przesada :diabloti::evil_lol: Quote
rufusowa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 heeej Cioteczko :loveu: i reszta Ciotek, które tu zaglądają :loveu: piszę o fasoli, bo rozumiem, że to najgorętszy temat :evil_lol: usg będzie dopiero nie w tym tygodniu co będzie, tylko w następnym... co do dnia, to jeszcze nie wiem :) Doktor tak doradził coby poczekać a dzięki temu wiecej będzie widać :cool3: Dzisiaj odwiozłam zwolnienie do firmy i nawet widziałam Gusie w przelocie :loveu: niom... i głowa mnie dzisiaj strasznie boli.. piję sobie kaff bo nie chcę brać prochów Zaraz się biorę za smażenie rybki, bo TZ wczesniej przyjdzie z pracy, musimy szybciutko zjeść i do urzędu złożyc papiren na wykup naszej dziupli :p W przyszłym tygodniu będę miała juz wiecej czasu dla Was i wrzucę jeszcze jakieś foteczki a także odwiedzę Wasze wątki :loveu: to z grubsza tyle :) Hercia nie jest przyzwyczajona, ze pani poświęca uwagę jakiemuś monitorowi i co chwilę przychodzi i się przymila :evil_lol: pozwoliłam jej wejść na łóżko żeby się pokokosiła :evil_lol: aaa jeszcze wczoraj na wieczornym spacerze była sama z TZ-tem i napadła ją jakas suczka wilkowata bez smyczy i bez kagańca :angryy: jej właścicielka zapomniała nawet przepraszam powiedzieć :mad: a Hercia porysowana na pysiu i z łapki jej krew leciała... znowu się menda przymila i nawet na kolanka wchodzi... pewnie zgłodniała :evil_lol: dałam jej piłke do rozszarpania ale widzę, że już kończy :evil_lol: tymczasem borem, lasem! :bye: Quote
maciaszek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Oj, biedna Hera... Oby tylko nie postanowiła się odgryzać każdej większej suce... Trzymam kciuki za załatwianie spraw biurokratycznych i.... smażenie rybki (mnie rzadko kiedy wychodzi ;) ). Quote
rufusowa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 maciaszek napisał(a):Oj, biedna Hera... Oby tylko nie postanowiła się odgryzać każdej większej suce... Trzymam kciuki za załatwianie spraw biurokratycznych i.... smażenie rybki (mnie rzadko kiedy wychodzi ;) ). Hercia toleruje a nawet lubi uległe pieski, bez względu na wielkość... natomiast unikamy takich wredot jak ona :evil_lol: dziękuję Kasiu - rybka tym razem wyszła :) najwyraźniej było to zasługą smażenia na większym ogniu :cool3: Jak smażę na małym, to często ryba się rozpada ;) Jeszcze dużo nauki przede mną ale dzisiaj muszę się pochwalić, że ugotowałam pyszną zupę pomidorową :multi::evil_lol: Podobno własnej roboty sos boloński też był smaczny :lol: Niestety okazało się, że usg będzie dopiero za miesiąc, bo wcześniej nie było wolnych terminów :mdleje: przesyłam całusy! :loveu: Quote
maciaszek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Hmmm.... pichcić zaczynasz. Fajnie ten Twój małżonek z Tobą ma :). Ja nie lubię gotować, błeeee. Quote
maciaszek Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Haloooo, co słychać? Wszystko w porządku? Quote
agnieszka32 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 fioneczka napisał(a):miałaś PYZĘ pokazać :obrazic: No właśnie! A my czekamy, i czekamy, i czekamy... i nic!!! Quote
kika22 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 maciaszek napisał(a):Martwi mnie ta cisza... Mnie tez. Oby u rufusowej i dzidzibylo wszystko oki. Quote
maciaszek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ma ktoś z Was jakiś namiar do Rufusowej? Telefon, mail? Pisałam na gg, ale też brak odzewu... :( Quote
fioneczka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 13 listopada była na dogo ale tu się nie odezwała niestety Quote
agnieszka32 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 fioneczka napisał(a):13 listopada była na dogo ale tu się nie odezwała niestety 13 listopada wieczorem napisała post w wątku Marusi, więc mam nadzieję, że wszystko jest OK... Quote
mala_czarna Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 maciaszek napisał(a):Ma ktoś z Was jakiś namiar do Rufusowej? Telefon, mail? Pisałam na gg, ale też brak odzewu... :( Maciaszkowa, napisz do Gusi, bo Rufusowa gdzies tam w tych okolicach krążyła ostatnio ;) Quote
gusia0106 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 maciaszek napisał(a):Ma ktoś z Was jakiś namiar do Rufusowej? Telefon, mail? Pisałam na gg, ale też brak odzewu... :( Ja mam. Wszystko u nich w porządku. Tydzień temu Rufusowa była na chwilkę w pracy ale mnie nie było więc się minęłyśmy. Nie martwcie się Ciotki, zaraz zasięgnę bieżących informacji i dam znać ;) Quote
gusia0106 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Już wiem :) Spokojnie, wszystko u nich w porządku :) Dzisiaj lecą na usg, na którym okaże się jakiej płci jest Fasola. Rufus uparcie twierdzi, że dziewczyna, ja myślę, że chłopak ;) W piątek się zobaczymy to ich opierniczę za brak wieści. Dziś przed usg nie chciałam denerwować;) Quote
Alicja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 powiedz jej że damy się udobruchać tylko fotą Fasolinka/i ;) Quote
maciaszek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 No to dobrze, że dobrze :). Odetchnęłam z ulgą. Quote
gusia0106 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Uprzejmie donoszę, iż Fasola jest kobietą :cool3: Quote
Recommended Posts