Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']A mię się to najbardziej podoba: http://img829.imageshack.us/img829/8388/dsc05254.jpg
I to z brzuchem! Fajowo wyglądasz :). Teraz to Ci zazdroszczę podwójnie ;).
Wspaniały wypad - wszyscy szczęśliwi! I tak trzymać!
Tam było tak mało ludzi czy na fotkach ich nie widać, bo pochowali się ze strachu przed psem mordercą?

dziękuję za komplementa :oops:

Było bardzo mało ludzi :) oprócz nas w większości dziarsko spacerujący niemieccy emeryci :) bardzo sympatyczni

Niektórzy patrzyli z przerażeniem na morderczynię w różowej obroży... chyba dlatego, że u nich w wielu landach bullowate są zabronione... no i do PL przyjeżdzają na własne ryzyko.. coś jakby pojechali do australii, gdzie jest dużo niebezpiecznych zwierząt :evil_lol:

[quote name='Alicja']Latająca Hera :multi:
http://img829.imageshack.us/img829/8388/dsc05254.jpg

mam jeszcze kilka fajnych latających 8)

[quote name='andzia69']no wreszcie zdjątka wkleiłaś:)

tylko trochi :cool1: będzie więcej jak je ogarnę :p

A Ty Andziu jeszcze siedzisz w Grzybowie?
Jaką macie pogodę? :p

Posted

[quote name='Tengusia']
piczbul jak ta lala :diabloti:
http://img299.imageshack.us/img299/5039/dsc05193k.jpg

w tej obroży, to nawet jak landryna :evil_lol:

[quote name='agnieszka32']Ale świetne zdjęcia - mama z Pyzą w środku - miodzio :)

dziękujemy :loveu:

[quote name='fioneczka']hehe trzeba się pilnować co się pisze :diabloti: ... mój juz pod dzieci nie podlega ... dorosły już niemalże ;) (tak się goowniarzowi wydaje)

a dzisiaj spotkałam dawną znajomą, która się pochwaliła, że ma braciszka (młodszego od jej własnej córki:evil_lol:)
Po śmierci mamy, ojciec powtórnie się ożenił a teraz zamiast bawić wnuczkę sam ma dzidziusia :lol:
no... więc nigdy nie wiadomo :eviltong:

[quote name='fioneczka']się przyjęło Pyza :multi::multi:
teraz jak fota z usg będzie to koniecznie spoodnicę w kolor paski trzeba wymalować ;)

no kurde... wszyscy czekają na to usg a ja zwijam się z ciekawości :lol:

[quote name='Alicja']no Pyza , Pyza ;) ...potem będzie jak u Klockowej jak znajoma znajomej opowiadała jacy to Magda z Pawłem są porąbani i żeby zabłysnąć dali córce na imię Grosisława :roflt: ...idiotka uwierzyła , ze Dominisia ma na imię rzeczywiście Grosia :roflt:

Czytałam o tym :roflt:
No bo rozumiem... Paloma czy inna Angelina... ale silić się na taką orginalność i nazwać dziecko Grosia, to już przesada :diabloti::evil_lol:

Posted

heeej Cioteczko :loveu: i reszta Ciotek, które tu zaglądają :loveu:

piszę o fasoli, bo rozumiem, że to najgorętszy temat :evil_lol:
usg będzie dopiero nie w tym tygodniu co będzie, tylko w następnym... co do dnia, to jeszcze nie wiem :) Doktor tak doradził coby poczekać a dzięki temu wiecej będzie widać :cool3:

Dzisiaj odwiozłam zwolnienie do firmy i nawet widziałam Gusie w przelocie :loveu:
niom... i głowa mnie dzisiaj strasznie boli.. piję sobie kaff bo nie chcę brać prochów

Zaraz się biorę za smażenie rybki, bo TZ wczesniej przyjdzie z pracy, musimy szybciutko zjeść i do urzędu złożyc papiren na wykup naszej dziupli :p

W przyszłym tygodniu będę miała juz wiecej czasu dla Was i wrzucę jeszcze jakieś foteczki a także odwiedzę Wasze wątki :loveu:

to z grubsza tyle :)
Hercia nie jest przyzwyczajona, ze pani poświęca uwagę jakiemuś monitorowi i co chwilę przychodzi i się przymila :evil_lol: pozwoliłam jej wejść na łóżko żeby się pokokosiła :evil_lol:
aaa jeszcze wczoraj na wieczornym spacerze była sama z TZ-tem i napadła ją jakas suczka wilkowata bez smyczy i bez kagańca :angryy: jej właścicielka zapomniała nawet przepraszam powiedzieć :mad: a Hercia porysowana na pysiu i z łapki jej krew leciała...
znowu się menda przymila i nawet na kolanka wchodzi... pewnie zgłodniała :evil_lol:
dałam jej piłke do rozszarpania ale widzę, że już kończy :evil_lol:

tymczasem borem, lasem! :bye:

Posted

Oj, biedna Hera... Oby tylko nie postanowiła się odgryzać każdej większej suce...

Trzymam kciuki za załatwianie spraw biurokratycznych i.... smażenie rybki (mnie rzadko kiedy wychodzi ;) ).

Posted

maciaszek napisał(a):
Oj, biedna Hera... Oby tylko nie postanowiła się odgryzać każdej większej suce...

Trzymam kciuki za załatwianie spraw biurokratycznych i.... smażenie rybki (mnie rzadko kiedy wychodzi ;) ).

Hercia toleruje a nawet lubi uległe pieski, bez względu na wielkość... natomiast unikamy takich wredot jak ona :evil_lol:

dziękuję Kasiu - rybka tym razem wyszła :) najwyraźniej było to zasługą smażenia na większym ogniu :cool3: Jak smażę na małym, to często ryba się rozpada ;) Jeszcze dużo nauki przede mną ale dzisiaj muszę się pochwalić, że ugotowałam pyszną zupę pomidorową :multi::evil_lol:
Podobno własnej roboty sos boloński też był smaczny :lol:

Niestety okazało się, że usg będzie dopiero za miesiąc, bo wcześniej nie było wolnych terminów :mdleje:

przesyłam całusy! :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

maciaszek napisał(a):
Ma ktoś z Was jakiś namiar do Rufusowej? Telefon, mail?
Pisałam na gg, ale też brak odzewu...
:(

Maciaszkowa, napisz do Gusi, bo Rufusowa gdzies tam w tych okolicach krążyła ostatnio ;)

Posted

maciaszek napisał(a):
Ma ktoś z Was jakiś namiar do Rufusowej? Telefon, mail?
Pisałam na gg, ale też brak odzewu...
:(

Ja mam. Wszystko u nich w porządku. Tydzień temu Rufusowa była na chwilkę w pracy ale mnie nie było więc się minęłyśmy.
Nie martwcie się Ciotki, zaraz zasięgnę bieżących informacji i dam znać ;)

Posted

Już wiem :) Spokojnie, wszystko u nich w porządku :)
Dzisiaj lecą na usg, na którym okaże się jakiej płci jest Fasola.
Rufus uparcie twierdzi, że dziewczyna, ja myślę, że chłopak ;)

W piątek się zobaczymy to ich opierniczę za brak wieści. Dziś przed usg nie chciałam denerwować;)