Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
Czyli będziemy na bieżąco ;)

tej wersji się trzymajmy :p

furciaczek napisał(a):
To witamy w XXI wieku:evil_lol:

:multi::evil_lol:

maciaszek napisał(a):
Super! To będzie Cię więcej. I fot więcej. I relacji więcej!
Same plusy.

Mam tylko nadzieję, że to zwolnienie nie z jakichś niepokojących powodów. Prawda, że nie?

zwolnienie z powodu takiego, że ciężko mi pracować i jeszcze ogarniać sprawy domowe ;)
Co do zdrowia, to z tego co mogę napisać publicznie ;), to pobolewa mnie kręgosłup a to dopiero półmetek, więc będę musiała zadbać o ćwiczenia wzmacniające... no i trochę za mało hemoglobiny.. kazali żelazo łykać... poza tym odpukać całkiem nieźle :p

Posted

ja sobie też zazdroszczę :evil_lol: tak na prawdę marzę o tym, żeby delektować się każdym dniem i każdą chwilą tego stanu :loveu: :loveu:

co do ćwiczeń, to myślałam, że tylko basen mi pozostaje ale znalazłam ostatnio ćwiczenia w internecie i część z nich to moje stare ćwiczenia z fitnessu :)

Cioteczki kilka fotek z Grzybowa :loveu:

sruuu

mam!

lece!

wytrzeszcz :evil_lol:

szarpanko coby Zołza dobrze kojarzyła przyniesienie i oddanie zabawki :p

Posted

[FONT=Tahoma]Jak ja bym chciała teraz bycc nad morzem.[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Cioteczka dawaj wiecej fotek, to chociaz sobie pomarze.[/FONT]

Posted

i dwa moje, bo mi Fioneczka spokoju nie da :eviltong:

jakiś duży ten brzuchol tu wyszedł :evil_lol:

a co do figurki, to faktycznie jest w formie :) chociaż dopomina się większej ilości jedzenia od pewnego czasu... no i TZ się śmieje, że przestawiła się już na czas zimowy, bo dopomina się wieczornego karmienia o 18 a nie jak wcześniej w okolicach 19 :evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']nooooo moja droga ... ja uwazam że powinnaś zacząć karmić Pyzę co 2h ... bo brzunio maluśki jest :roll:

świetnie wyglądasz ... powinnaś ciągle w ciąży chodzić :diabloti:[/QUOTE]

dziękuję Ci bardzo :diabloti:
co rok prorok :eviltong:

Pyza dopomina się co trzy godziny mniej więcej i niech tak pozostanie :mad:;)

Posted

[quote name='fioneczka']tylko wiesz że teraz statystycznie na jednego noworodka w domu przypadają trzy psy :cool3:

ogarniesz się po porodzie to pomożemy Wam wybrać pluszaczka dla PYZY :diabloti:[/QUOTE]

uhm
ciekawe, ze to dotyczy tylko noworodków :eviltong:

[quote name='gusia0106']To chłopak będzie ;)[/QUOTE]

ale że niby kształt brzucha na to wskazuje? :razz:

Posted

[quote name='rufusowa']uhm
ciekawe, ze to dotyczy tylko noworodków :eviltong:

hehe trzeba się pilnować co się pisze :diabloti: ... mój juz pod dzieci nie podlega ... dorosły już niemalże ;) (tak się goowniarzowi wydaje)

[quote name='Alicja']
Opakowanko Pyzy :multi:

[quote name='agnieszka32']mama z Pyzą w środku

się przyjęło Pyza :multi::multi:
teraz jak fota z usg będzie to koniecznie spoodnicę w kolor paski trzeba wymalować ;)

Posted

no Pyza , Pyza ;) ...potem będzie jak u Klockowej jak znajoma znajomej opowiadała jacy to Magda z Pawłem są porąbani i żeby zabłysnąć dali córce na imię Grosisława :roflt: ...idiotka uwierzyła , ze Dominisia ma na imię rzeczywiście Grosia :roflt:

Posted

[quote name='Alicja']no Pyza , Pyza ;) ...potem będzie jak u Klockowej jak znajoma znajomej opowiadała jacy to Magda z Pawłem są porąbani i żeby zabłysnąć dali córce na imię Grosisława :roflt: ...idiotka uwierzyła , ze Dominisia ma na imię rzeczywiście Grosia :roflt:[/QUOTE]

a kolegi nie mówią na nią tiempa :evil_lol: