Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
To gdzie Ty pracujesz? Na giełdzie? :hmmmm:

nieee :) ale do giełdy blisko mamy...nawet swego czasu chodzilismy tam na obiady :evil_lol:
A co do mojej pracy, to jest związana z notowaniami giełdowymi a raczej ich publikacja w naszym serwisie internetowym :)

fioneczka napisał(a):
o Herusię to już nie pytam nawet bo skąpisz tych zdjęć :eviltong: że już nadzieję straciłam :roll:

:evil_lol: ciiicho :evil_lol:
zamówiłam właśnie nową obróżkę :roll: więc jak przyjdzie, to Wam pokażę :lol:
i jeszcze Hercia ma fotki z nowym-ulubionym kocykiem, który nie pasuje mi kolorystycznie do mieszkania ale jest straaasznie mięciutki :loveu: Hercia wtula się w niego brzuszkiem swoim łysolcowym i jest szczęśliwa :loveu:

fioneczka napisał(a):
a PYZA to ta mała fasola :p tylko na zdjęciach spódnicy nie ma :eviltong:

aaa :lol:
no dobra, tej wersji się trzymajmy :loveu:
najbliższe usg mam w środę, więc może i nowe fotki będą :loveu:

A tak w ogóle, to miłego dnia Cioteczki :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
Zamówiłam ostatnią paczkę po tańszej cenie a następnie będę wypróbowywać Taste of The Wild w starej cenie pacyficy

Haidi bardzo smakowała ta karma.

A co do Acany, to karma super, ale firma prowadzi jakas dziwna polityke cenowa i promocyjna? No coz chyba nie zalezy im na klientach.

Posted

kika22 napisał(a):
A co do Acany, to karma super, ale firma prowadzi jakas dziwna polityke cenowa i promocyjna? No coz chyba nie zalezy im na klientach.

prawda? niedawno zmienili opakowanie na takie fajniejsze... cos jak Orijen i to było fajne... ale teraz ta podwyżka... ja rozumiem o 5-10 zł na worku... ale w tej sytuacji.... ogromnie się cieszę, że jest bardzo dobry zamiennik :)

• 2 weeks later...
Posted

heloł :)

udało się! krakvet przysłał przesyłkę :multi: zamawianą w poniedziałek :roll: a niby miałam się nie denerwować ;)

Na szczęście obczaiłam, że karma TOTW rybna występuje także w zooplusie w tej samej cenie :multi: następnym razem może się obędzie bez nerwów :lol:

no... a zależało mi na niej, bo już w niedzielę ruszamy z Herosławą do cioci Andzi do Grzybowa :loveu: fajnie, co nie?

Pogoda niby nie jest wymarzona ale... byleby nie lało ciągle ;)

Ruficzek zostanie u babci (czyli mojej mamy hihi)
będę tęsknić straszliwie... jak zwykle...
a on pewnie przez dwa dni potęskni a potem się zajmie kotem :evil_lol:
Okazało się, że nie przechodziłam toksoplazmozy, więc muszę nadal uważać na koty, obce zwierzęta, niemyte owoce i warzywa, surowe mięso itp ;)

aaa a wczoraj słyszałam bicie serduszka nasze fasolki :loveu: coś pięknego :loveu:

a na pożegnanie (nie będzie mnie w sumie 3 tygodnie)
foteczki

Zołza wtulona w kocyk

Zołza "wtulona" w nogi pana ;)

Zołza landryna :diabloti:

i z telefonu :roll:
Zołza bezwstydna :shake: :p

Zołza drzemiąca

Posted

furciaczek napisał(a):
Fajne te Twoje zolzy:loveu::evil_lol:

dzienki :loveu:

andzia69 napisał(a):
od wczoraj u nas pada:( no ale nie jest zimno i pada taki kapuśniak raczej niż deszcz:) mam nadzieję, ze nie będzie tak cały czas:):)

no to czekamy!:)

eee to my przywieziemy ładną pogodę, bo u nas się zrobiła akurat ładna :lol:
no może dzisiaj bez rewelki ale i tak jest lepiej niż np. wczoraj a w weekend ma być ładnie, więc tak jak mówię przywieziemy i tyle :klacz:

Posted

To wypoczywajcie dobrze. Pięknej pogody życzę i samych fajnych wrażeń!
I nie mów, że przez 3 tygodnie nie zaglądniesz do kompa, na dogo :evil_lol:.

Zołza fajowa, tylko ja się pytam: gdzie są fotki zołzownika, czyli Rufusa? :eviltong:

Posted

[quote name='agnieszka32']Zołza bezwstydna najlepsza :loveu:

kokocha wstrętna :eviltong::loveu:

[quote name='maciaszek']To wypoczywajcie dobrze. Pięknej pogody życzę i samych fajnych wrażeń!
I nie mów, że przez 3 tygodnie nie zaglądniesz do kompa, na dogo :evil_lol:.

Zołza fajowa, tylko ja się pytam: gdzie są fotki zołzownika, czyli Rufusa? :eviltong:

yyy no jak mi Andzia da dostęp, to zaglądnę w pierwszym tygodniu :evil_lol: potem nie mam żadnego dostępu :roll: ale... niedługo trza będzie w domu podłączyć neta.. dopiero będzie XXI wiek :multi:

no czekałam czy ktoś zapyta o Rufulca :loveu:
jedno mam telefonowe

Posted

maciaszek napisał(a):
A gdzie on ma kocyk? I dlaczego nie jest przykryty? :mad: :mad: :mad:
:)

A tak przy okazji - jak się sprawdzają koce tego typu? Nie wbijają się w nie włosiska za bardzo?

:evil_lol:

heloł! on MA podszerstek :evil_lol:
w zimę w największe mrozy nurkował w zaspy w celu zjadania sniegu :diabloti:

a co do kocyków, to te sa najlepsze :) dostępne w carrefourze... chyba widziałam je tez w auchanie... firma texbasic albo textilebasic albo tex home albo textile home ;)
metki odcinam coby nie były prowokacją do napoczęcia kocyka :mad:
Kocyki są milusie strasznie i sierść się nie wbija tak jak w polarowe i one tez się tak nie elektryzują :multi: Wymiary to chyba 170x200 a kosztują ok. 34 zł

Posted

rufusowa napisał(a):
Aga a też kupujesz w carrefourze? bo chyba kiedyś mi pisałaś, ze w jysku

I w Tesco jeszcze, a tam są za 50 zł... Muszę się na carrefour przestawić ;)

P.S. W szoku jestem, że pamiętałaś, na wątku Fiodorka kiedyś pisałam :)

Posted

to polecam carrefour ;)

niestety jest teraz mały wybór kolorystyczny i plułam sobie w brodę, że nie kupiłam pół roku temu jak były ecru, mocca i granatowe :) wybrałabym moccę :)

a pamiętałam, bo mnie te kocyki zawsze interesowały :p

Posted

Ciotka a jak z ich praniem? Tą sierść można bez problemu zdjąć? Nera sierść się o tyle nie wbija, co jest strasznie przyklejona do posłania :(

• 3 weeks later...
Posted

Siemacie Ciotki :)

po trzech tygodniach dorwałam się do internetu :cool3:
jeśli chodzi o fotki, to niestety musicie się uzbroić w cierpliwość, bo musze ogarnąć w pracy kilka spraw...

już odpowiadam :)

[quote name='an1a']Ciotka a jak z ich praniem? Tą sierść można bez problemu zdjąć? Nera sierść się o tyle nie wbija, co jest strasznie przyklejona do posłania :(

po pierwsze kocyki z jyska nie są tak milutkie jak te z carrefoura - wymacałam ostatnio ;)
myślę, że dzieki temu, że są takie milutkie nie przykleja się do nich sierść... no i nie elektryzują się tak jak reszta... z kocyka korzysta głównie Hercia i jej sierść nie wbija się w nie ani nie przykleja :) Myślę, że warto spróbować :p

[quote name='Basia&Safi']hej :) kiedy do Andzi jedziesz :) wysciska ja od nas :):):) tam jest bajecznie :)

u Andzi byliśmy od 13 września wieczorem do 22, czyli do środy :)
było bardzo sympatycznie i szkoda było wyjeżdzać, bo akurat wtedy pogoda sie piękna zrobiła :)
Zwiedzilismy Kołobrzeg i nawet się w nim zakochaliśmy... fajne, zadbane miasto... nie za duże, nie za małe :) ludzie szanują swój czas i pracują głównie do 18 (sklepy i punkty usługowe) a w soboty do 14 :) to mi się podoba :p

[quote name='fioneczka']

a gdzie zdjęcia Pyzy ???

będą jak je obrobię :p

Posted

się zaczekać na śmierć można :roll:
odkąd Pyza jest nieodzowną częścią Ciebie jesteś strasznie leniwa :evil_lol::eviltong:

Herusię scem i Rufusika scem i Pyzę scem i poka wielki brzuch :p

Posted

furciaczek napisał(a):
No to czekamy cierpliwie na jakas fotorelacje :)

nooo... to jest wyrozumiała Ciotka :loveu:

maciaszek napisał(a):
To ja też czekam cierpliwie i cieszę się, ze wróciłaś. I że jesteś z wypadu zadowolona :)!

witaj Maciaszkowa po przerwie :loveu:

fioneczka napisał(a):
się zaczekać na śmierć można :roll:
odkąd Pyza jest nieodzowną częścią Ciebie jesteś strasznie leniwa :evil_lol::eviltong:

Herusię scem i Rufusika scem i Pyzę scem i poka wielki brzuch :p

aaaaa nie tylko leniwa ale też niekumata, bo nie wpadłam, ze chodzi o fasolę :evil_lol:
yyyy za dwa, trzy tygodnie będzie połowiczne usg, więc może już z tego wrzucę fotkę? :cool3: Mam nadzieję, że płeć już będzie wiadoma :loveu:
Ja chcę Jankę, ja chcę Jankę! :multi::p

Alicja napisał(a):
nie ma fot :obrazic:

osz jaka obrażalska :eviltong:

Ciotki.. mam dla Was dobrą wiadomość :loveu: będę miała duuuzo wolnego czasu, bo idę na zwolnienie :multi::multi::loveu:
Monsz już się cieszy, że codziennie będzie miał obiadek :evil_lol:

Dobrą wiadomością jest też ta, że do naszego domu zawitał XXI wiek :cool3: mamy internet :multi::evil_lol: na razie na miesiąc a potem chyba zostanie ten sam, tylko będziemy doładowywać jak kartę sim... nie pytajcie o szczegóły, bo się nie znam :cool1:

W pracy wolne chwile muszę poświęcić na zamiatanie kompa i poczty służbowej, bo szybko tu nie wrócę, więc fotki z domu wrzucę w wolnej chwili :p