Tengusia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 rufusowa napisał(a):nikt nie zgaduje? :sadCyber: dalabys sobie spokoj ze zgadywankami i pokazala niespodzianke :diabloti: Quote
rufusowa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Tengusia napisał(a):dalabys sobie spokoj ze zgadywankami i pokazala niespodzianke :diabloti: chciałam Wam zorganizować rozrywkę :evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 rufusowa napisał(a):chciałam Wam zorganizować rozrywkę :evil_lol: ja to taka zestresowana jestem ze przydalaby mi sie jakas cud miod kuracja uspokajajaca a nie rozrywka :roflt: Quote
rufusowa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Tengusia napisał(a):ja to taka zestresowana jestem ze przydalaby mi sie jakas cud miod kuracja uspokajajaca a nie rozrywka :roflt: ojej... polecam masaż przy świecach ;) i jeszcze chwilę poczekam...może ktoś będzie chciał rozrywki? :evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 rufusowa napisał(a):ojej... polecam masaż przy świecach ;) i jeszcze chwilę poczekam...może ktoś będzie chciał rozrywki? :evil_lol: oooo masaz mam codziennie w nocy jak to lapy i pazury mi sie wbijaja w rozne czescie ciala :diabloti: i jakos nijak nie dziala to na mnie odprezajaco :roflt: Quote
Tengusia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 rufusowa napisał(a):bo nie ma świec :evil_lol: no tak teraz wszystko jasne :splat: ... musze koniecznie sprawic sobie swiece :grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Tengusia napisał(a):no tak teraz wszystko jasne :splat: ... musze koniecznie sprawic sobie swiece :grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko bez szczegółów proszę :roll: nie chcę żeby ktoś zaraportował co się wyprawia na tym wątku :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 A ja wiem, jaka to niespodzianka i strasznie się cieszę :) Moje gratulacje!!!!!!! Quote
rufusowa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 agnieszka32 napisał(a):A ja wiem, jaka to niespodzianka i strasznie się cieszę :) Moje gratulacje!!!!!!! jak to wiesz??? nie ściemniaj :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 no dobrze... skoro już wypaplałam na niebieskim, to nie ma co konkursu robić :evil_lol: przedstawiam przyszłą dogomaniaczkę dzięki za gratki Aguś :loveu: Quote
agnieszka32 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 No i o to chodzi - nagadała na niebieskim, a tu tajemnicę chce utrzymać :eviltong::evil_lol: Ale super, fasolka ;) jest słodka :loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 agnieszka32 napisał(a):No i o to chodzi - nagadała na niebieskim, a tu tajemnicę chce utrzymać :eviltong::evil_lol: a ja jak to baba...języka w gębie nie mogę utrzymać :evil_lol: agnieszka32 napisał(a):Ale super, fasolka ;) jest słodka :loveu::loveu::loveu: :loveu: tak ją nazywamy - Fasolką :loveu: ale równie dobrze może to być Fasolek, bo płeć jeszcze nieznana :lol: Quote
redcat Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Gratuluję i tu! I tak jak pisałam na niebieskim :) Szybciutko się Wam udało :) Quote
agnieszka24 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Serdeczne gratulacje!! :klacz: :bigcool: Od razu się domyśliłam, że chodzi o małe baby-born :loveu: Quote
an1a Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ha! Ja też to wyczaiłam wcześniej na niebieskim :diabloti: Gratulacje ciotka!!! :) Quote
rufusowa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 dzięki Ciotki :loveu: ale ze mnie goopek, że napisałam na niebieskim najpierw :evil_lol: to z zaskoczenia, że Marta już w 9 miesiącu a wcześniej nie wiedziałam o jej ciązy :evil_lol: Quote
maciaszek Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 rufusowa napisał(a):no dobrze... skoro już wypaplałam na niebieskim, to nie ma co konkursu robić :evil_lol: przedstawiam przyszłą dogomaniaczkę Łeeeee, nie zdążyłam... A chciałam sobie pozgadywać. Tym bardziej, że od razu bym zgadła ;). Chociaż.... w sumie.... zgadłam już dawno ;) Pamiętasz jak, gdy opisywałaś swoje problemy z puchnięciem i tyciem, a ja napisałam, że jesteś w ciąży? Byłam pierwsza, pierwsza, lalalala :cunao::cunao::cunao:. Gratuluję, z całego serca! Niechaj rośnie w brzuchu mamusi zdrowa/y! Wypiję sobie z tego szczęścia, a co mi tam :evil_lol: :drinka: Tobie nie wolno :eviltong:. Quote
fioneczka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ale wieści !!!! gratulacje !!!! ta fasolka/ ten fasolek przypomina mi tą małą co w łupinie orzecha pływała :p tylko na Twojej focie trzeba spódnicę w paski dorysować ;) oj jesli to chłopak to mam przechlapane :evil_lol: trzymajcie się zdrowiuśko Quote
furciaczek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Przszylam pogratulowac fasolki badz fasolka:multi::multi::multi::loveu: Quote
rufusowa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 maciaszek napisał(a):Łeeeee, nie zdążyłam... A chciałam sobie pozgadywać. Tym bardziej, że od razu bym zgadła ;). Chociaż.... w sumie.... zgadłam już dawno ;) Pamiętasz jak, gdy opisywałaś swoje problemy z puchnięciem i tyciem, a ja napisałam, że jesteś w ciąży? Byłam pierwsza, pierwsza, lalalala. Gratuluję, z całego serca! Niechaj rośnie w brzuchu mamusi zdrowa/y! Wypiję sobie z tego szczęścia, a co mi tam :evil_lol: :drinka: Tobie nie wolno :eviltong:. hihi specjalnie dla Ciebie była zagadka, bo wiem, że to lubisz :evil_lol: dziękuję bardzo :loveu: chociaż muszę Cię zdziwić, bo wtedy jeszcze nie byłam w ciąży :eviltong: to dopiero 12 tydzień :loveu: fioneczka napisał(a):ale wieści !!!! gratulacje !!!! ta fasolka/ ten fasolek przypomina mi tą małą co w łupinie orzecha pływała :p tylko na Twojej focie trzeba spódnicę w paski dorysować ;) oj jesli to chłopak to mam przechlapane :evil_lol: trzymajcie się zdrowiuśko :loveu::loveu: świetne skojarzenie :multi: nie przejmuj się, bo to będzie dziewczyna i tyle :lol::loveu::loveu: furciaczek napisał(a):Przszylam pogratulowac fasolki badz fasolka:multi::multi::multi::loveu: dziękujemy :multi::loveu::loveu: nie wiedziałam, że do nas zaglądasz :loveu: ale jest faaajnie :loveu: idę ulicą, zadowolona, uśmiechnięta... ludzie się do mnie uśmiechają (albo śmieją ze mnie:evil_lol:) i jest super... dostałam dzisiaj duuużo energii od ludzi... przypomniało mi się maciaszkowa, że napisałas o innej mentalności ludzi w olilicach Łodzi i byłam zszokowana ale po przemyśleniu stwierdziłam, że takie róznice widać też u nas... porównując dzielnice... lepiej wypadają te gdzie ludzie żyją bardziej na spokojnie, w ładnej okolicy (np. Bielany, Bemowo, Żoliborz) albo jest więcej biedy i ludzie znają się od lat (Grochów, Praga Północ).... natomiast Saska Kępa wypada różnie ale mieszka tu sporo osób, którzy myślą, że są pępkiem świata i w związku z tym nie muszą być mili, uprzejmi, kulturalni ;) Quote
doddy Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Będzie fasolka :) Swoją drogą nabrałam ochoty na zupę fasolową! Saska Kępa jest fajna, fajne domki tam som. Ja to tylko Woli nie lubię i Bródna. Quote
rufusowa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ja też Saską Kępę lubię a nawet kocham ale sporo tam mieszka ludzi, którzy są niefajni i jak się tam pomieszka, to się zaczyna to dostrzegać... natomiast są też super plusy tego miejsca: fajny klimat (domki jednorodzinne, śliczne uliczki, ambasady), piękny (mój ulubiony) Park Skaryszewski :) działki :) super herbaciarnia na Francuskiej i włoska restauracja IL Caminetto (pyszna kuchnia) i Misianka w parku (pyszne ciacha, które w kawiarniach kosztują 30% więcej ;)) Quote
andzia69 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='rufusowa']no dobrze... skoro już wypaplałam na niebieskim, to nie ma co konkursu robić :evil_lol: przedstawiam przyszłą dogomaniaczkę dzięki za gratki Aguś :loveu: ooo - widzę, ze juz wypaplałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to teraz jawnie pogratuluję skoro już nie tajemnica!:lol::loveu: Quote
Recommended Posts