Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rufusowa napisał(a):
chciałam Wam zorganizować rozrywkę :evil_lol:

ja to taka zestresowana jestem ze przydalaby mi sie jakas cud miod kuracja uspokajajaca a nie rozrywka :roflt:

Posted

Tengusia napisał(a):
ja to taka zestresowana jestem ze przydalaby mi sie jakas cud miod kuracja uspokajajaca a nie rozrywka :roflt:

ojej... polecam masaż przy świecach ;)

i jeszcze chwilę poczekam...może ktoś będzie chciał rozrywki? :evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
ojej... polecam masaż przy świecach ;)

i jeszcze chwilę poczekam...może ktoś będzie chciał rozrywki? :evil_lol:

oooo masaz mam codziennie w nocy jak to lapy i pazury mi sie wbijaja w rozne czescie ciala :diabloti: i jakos nijak nie dziala to na mnie odprezajaco :roflt:

Posted

Tengusia napisał(a):
no tak teraz wszystko jasne :splat: ... musze koniecznie sprawic sobie swiece :grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tylko bez szczegółów proszę :roll: nie chcę żeby ktoś zaraportował co się wyprawia na tym wątku

:evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
No i o to chodzi - nagadała na niebieskim, a tu tajemnicę chce utrzymać :eviltong::evil_lol:

a ja jak to baba...języka w gębie nie mogę utrzymać :evil_lol:

agnieszka32 napisał(a):
Ale super, fasolka ;) jest słodka :loveu::loveu::loveu:

:loveu:
tak ją nazywamy - Fasolką :loveu: ale równie dobrze może to być Fasolek, bo płeć jeszcze nieznana :lol:

Posted

dzięki Ciotki :loveu:

ale ze mnie goopek, że napisałam na niebieskim najpierw :evil_lol: to z zaskoczenia, że Marta już w 9 miesiącu a wcześniej nie wiedziałam o jej ciązy :evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
no dobrze... skoro już wypaplałam na niebieskim, to nie ma co konkursu robić :evil_lol:

przedstawiam przyszłą dogomaniaczkę

Łeeeee, nie zdążyłam... A chciałam sobie pozgadywać. Tym bardziej, że od razu bym zgadła ;).
Chociaż.... w sumie.... zgadłam już dawno ;) Pamiętasz jak, gdy opisywałaś swoje problemy z puchnięciem i tyciem, a ja napisałam, że jesteś w ciąży? Byłam pierwsza, pierwsza, lalalala :cunao::cunao::cunao:.

Gratuluję, z całego serca!
Niechaj rośnie w brzuchu mamusi zdrowa/y!
Wypiję sobie z tego szczęścia, a co mi tam :evil_lol: :drinka: Tobie nie wolno :eviltong:.

Posted

ale wieści !!!!
gratulacje !!!!

ta fasolka/ ten fasolek przypomina mi tą małą co w łupinie orzecha pływała :p
tylko na Twojej focie trzeba spódnicę w paski dorysować ;)

oj jesli to chłopak to mam przechlapane :evil_lol:

trzymajcie się zdrowiuśko

Posted

maciaszek napisał(a):
Łeeeee, nie zdążyłam... A chciałam sobie pozgadywać. Tym bardziej, że od razu bym zgadła ;).
Chociaż.... w sumie.... zgadłam już dawno ;) Pamiętasz jak, gdy opisywałaś swoje problemy z puchnięciem i tyciem, a ja napisałam, że jesteś w ciąży? Byłam pierwsza, pierwsza, lalalala.

Gratuluję, z całego serca!
Niechaj rośnie w brzuchu mamusi zdrowa/y!
Wypiję sobie z tego szczęścia, a co mi tam :evil_lol: :drinka: Tobie nie wolno :eviltong:.

hihi specjalnie dla Ciebie była zagadka, bo wiem, że to lubisz :evil_lol:
dziękuję bardzo :loveu:
chociaż muszę Cię zdziwić, bo wtedy jeszcze nie byłam w ciąży :eviltong: to dopiero 12 tydzień :loveu:

fioneczka napisał(a):
ale wieści !!!!
gratulacje !!!!

ta fasolka/ ten fasolek przypomina mi tą małą co w łupinie orzecha pływała :p
tylko na Twojej focie trzeba spódnicę w paski dorysować ;)

oj jesli to chłopak to mam przechlapane :evil_lol:

trzymajcie się zdrowiuśko

:loveu::loveu: świetne skojarzenie :multi:
nie przejmuj się, bo to będzie dziewczyna i tyle :lol::loveu::loveu:

furciaczek napisał(a):
Przszylam pogratulowac fasolki badz fasolka:multi::multi::multi::loveu:

dziękujemy :multi::loveu::loveu:
nie wiedziałam, że do nas zaglądasz :loveu:

ale jest faaajnie :loveu: idę ulicą, zadowolona, uśmiechnięta... ludzie się do mnie uśmiechają (albo śmieją ze mnie:evil_lol:) i jest super... dostałam dzisiaj duuużo energii od ludzi...

przypomniało mi się maciaszkowa, że napisałas o innej mentalności ludzi w olilicach Łodzi i byłam zszokowana ale po przemyśleniu stwierdziłam, że takie róznice widać też u nas... porównując dzielnice... lepiej wypadają te gdzie ludzie żyją bardziej na spokojnie, w ładnej okolicy (np. Bielany, Bemowo, Żoliborz) albo jest więcej biedy i ludzie znają się od lat (Grochów, Praga Północ).... natomiast Saska Kępa wypada różnie ale mieszka tu sporo osób, którzy myślą, że są pępkiem świata i w związku z tym nie muszą być mili, uprzejmi, kulturalni ;)

Posted

Będzie fasolka :)
Swoją drogą nabrałam ochoty na zupę fasolową!

Saska Kępa jest fajna, fajne domki tam som. Ja to tylko Woli nie lubię i Bródna.

Posted

Ja też Saską Kępę lubię a nawet kocham ale sporo tam mieszka ludzi, którzy są niefajni i jak się tam pomieszka, to się zaczyna to dostrzegać... natomiast są też super plusy tego miejsca: fajny klimat (domki jednorodzinne, śliczne uliczki, ambasady), piękny (mój ulubiony) Park Skaryszewski :) działki :) super herbaciarnia na Francuskiej i włoska restauracja IL Caminetto (pyszna kuchnia) i Misianka w parku (pyszne ciacha, które w kawiarniach kosztują 30% więcej ;))

Posted

[quote name='rufusowa']no dobrze... skoro już wypaplałam na niebieskim, to nie ma co konkursu robić :evil_lol:

przedstawiam przyszłą dogomaniaczkę

dzięki za gratki Aguś :loveu:

ooo - widzę, ze juz wypaplałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to teraz jawnie pogratuluję skoro już nie tajemnica!:lol::loveu: