maciaszek Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 http://img831.imageshack.us/img831/4002/69bw.jpg - piękne zdjęcie! I sukienka bardzo, bardzo mi się podoba :). Quote
agaga21 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 rufusowa, to wasze wesele? http://img831.imageshack.us/img831/4002/69bw.jpg Quote
redcat Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Agaga na zdjęciu Rufusowa ze swym małżonkiem :D PRZEPIĘKNE ZDJĘCIE!!! Jestem zachwycona i chcę więcej :D Quote
rufusowa Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 siemanko :p [quote name='agaga21']jak to? więcej w tym roku nie będzie???:crazyeye: dałaś się nabrać :evil_lol: [quote name='Alicja'] dzięki za wybaczenie ;) proszszsz ;) [quote name='maciaszek']http://img831.imageshack.us/img831/4002/69bw.jpg - piękne zdjęcie! I sukienka bardzo, bardzo mi się podoba :). dziękuję :p sukienki nie widać w całej okazałości ale postaram się jeszcze coś wkleić cobyście zobaczyły wykończenie na pleckach :p [quote name='agaga21']rufusowa, to wasze wesele? http://img831.imageshack.us/img831/4002/69bw.jpg no ba :p [quote name='redcat']Agaga na zdjęciu Rufusowa ze swym małżonkiem :D PRZEPIĘKNE ZDJĘCIE!!! Jestem zachwycona i chcę więcej :D my tez byliśmy zachwyceni zdjęciami Karoliny Tworek i chcieliśmy zrobić jeszcze sesję ale coś się sprawa przedłuża i kurka nie wiem czy się uda :roll: Quote
fioneczka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 http://img836.imageshack.us/img836/1484/dsc04710.jpg biedna Hercia :roll: Rufus pije a ona biedna w kagańcu patrzy i się ślini ... do TOZ zadzwonię :eviltong::eviltong: a Wasze zdjęcie ... powalające na jakiś konkurs fotografii ślubnej bym je wysłała niech ludzie zobaczą klasykę a nie te wszystkie falbanki i obłoczki Quote
rufusowa Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='fioneczka']http://img836.imageshack.us/img836/1484/dsc04710.jpg biedna Hercia :roll: Rufus pije a ona biedna w kagańcu patrzy i się ślini ... do TOZ zadzwonię :eviltong::eviltong: zdrajczyni :obrazic::eviltong: [quote name='fioneczka']a Wasze zdjęcie ... powalające na jakiś konkurs fotografii ślubnej bym je wysłała niech ludzie zobaczą klasykę a nie te wszystkie falbanki i obłoczki miło słyszeć komplementy :loveu: szczegolnie jeśli babcie i starsze ciocie nie mogły przeżyć, że zdjęcia w albumie w większości są czarno białe :evil_lol: Quote
rufusowa Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 doddy napisał(a):Ale ma lansiarską obróżkę Herosława :) :mdleje: nareszcie ktoś zauważył :multi::loveu::lol: Cioteczko zapraszamy po remonciku w odwiedziny :loveu: Quote
doddy Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Pamiętam cały czas o zaproszeniu :) Tylko czasu brak :( Quote
rufusowa Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 doddy napisał(a):Pamiętam cały czas o zaproszeniu :) Tylko czasu brak :( a no to tak jak u nas.... ale postaram się wygospodarować sobie przedpołudnie, ugotować coś dobrego i złożyć Ci/Wam propozycję nie do odrzucenia :) Quote
rufusowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 jesteśmy znów w komplecie i we własnym mieszkanku :multi: nareszcie! psy widocznie się zrelaksowały i spały jak susły :loveu: Quote
maciaszek Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Pewnie radość jest wielka. Nareszcie razem. Całe stado, tak jak być powinno :). Może jakaś wspólna fotka?! A jak po remonciku? Mieszka się lepiej ;)? Quote
rufusowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 rodzina w komplecie była już w sobotę, bo pojechaliśmy do mojej mamy z Herką i mieszkaliśmy tam do wczoraj :p ulżyło mi z tego powodu ale nadal nie czułam spokoju, bo zawsze to u siebie najlepiej ;) a w domu wszystko jest w pyle, który staramy się od wczoraj usunąć ale nie wiem skąd wyłazi znowu..pewnie zza szaf :roll: jak na razie niestety nie mieszka się lepiej, bo nie mamy jeszcze kilku kluczowych mebli szafek, wieszaków itp...no i lustra nie ma w łazience :placz: ;) Jutro pewnie uzupełnimy braki ale jeszcze czekamy na nowy kibelek i szafkę z umywalką... no i powiem Wam, że strasznie mała ta łazienka... no ale przyjemniej dla oka to wszystko wygląda ;) Quote
maciaszek Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No jak nie ma lustra to.... ........wyprowadzajcie się :eviltong: :eviltong: :eviltong:. A poważnie mówiąc to nie zazdroszczę tego pyłu - to chyba najgorsze w remontach. Doczyszczanie rzeczy/mieszkania trwa wiekami :roll:. No dobra, przesadziłam może troszkę, ale pyłowy badziew dość długo się pojawia :shake:. Życzę w takim razie szybkiego pozbycia się go i udanej końcówki zakupów :)! Quote
rufusowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 maciaszek napisał(a):No jak nie ma lustra to.... ........wyprowadzajcie się :eviltong: :eviltong: :eviltong:. A poważnie mówiąc to nie zazdroszczę tego pyłu - to chyba najgorsze w remontach. Doczyszczanie rzeczy/mieszkania trwa wiekami :roll:. No dobra, przesadziłam może troszkę, ale pyłowy badziew dość długo się pojawia :shake:. Życzę w takim razie szybkiego pozbycia się go i udanej końcówki zakupów :)! dzięki Kochana :) tak na serio, to oczywiście się cieszę i wierzę, że będzie fajnie, tylko już jestem zmęczona tym wszystkim i mam takie przemyślenie, ze czasem człowiek tak się czymś umęczy, że go ta zmiana (na lepsze) już tak nie cieszy... trzeba odczekać trochę, nacieszyć się tą nowością i dopiero dociera do człowieka, że jest przecież fajnie i wtedy zapomina się o wysiłku :) wracam do pracy, bo mnie zarzucili a najgorsze, że jutro wstaję o 5 :( dobrej nocki! Quote
Alicja Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 łaczę sie w bólu ..cały czas jestem na etapie rozgrzebanej kuchni ..... syf w całym domu ...w zębach zgrzyta pył Quote
rufusowa Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Alicja napisał(a):łaczę sie w bólu ..cały czas jestem na etapie rozgrzebanej kuchni ..... syf w całym domu ...w zębach zgrzyta pył współczuję Alu :( ile to jeszcze potrwa? Quote
rufusowa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Alicja napisał(a):jeszcze z miesiąc ..... a no widziałam właśnie... współczuwam...potem jeszcze montaż szafek... za pół roku zapomnicie o remoncie i będziecie się cieszyć nowym ;) a my wczoraj byliśmy na spacerze w parku i tak sie uszarpaliśmy :shake:.. psy strasznie ciągnęły do wiewiorek, potem wykąpały się w śmierdzącym bajorku a na koniec wsadziły kagańce w gów..a ludzkie :angryy: mowie Wam.... jak mnie to dobija... mało który dłuższy spacer kończy się inaczej jak nerwami, czyszczeniem kagańców w piachu i szybkim powrotem do domu :roll: Z przykrością stwierdzam, że w Warszawie brakuje publicznych toalet a zielona Saska Kępa mimo swojego uroku jest dzielnicą wyjątkowo (za przeproszeniem) ob..sraną :mdleje::placz: Quote
Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='rufusowa']a no widziałam właśnie... współczuwam...potem jeszcze montaż szafek... za pół roku zapomnicie o remoncie i będziecie się cieszyć nowym ;) a my wczoraj byliśmy na spacerze w parku i tak sie uszarpaliśmy :shake:.. psy strasznie ciągnęły do wiewiorek, potem wykąpały się w śmierdzącym bajorku a na koniec wsadziły kagańce w gów..a ludzkie :angryy: mowie Wam.... jak mnie to dobija... mało który dłuższy spacer kończy się inaczej jak nerwami, czyszczeniem kagańców w piachu i szybkim powrotem do domu :roll: Z przykrością stwierdzam, że w Warszawie brakuje publicznych toalet a zielona Saska Kępa mimo swojego uroku jest dzielnicą wyjątkowo (za przeproszeniem) ob..sraną :mdleje::placz: [FONT=Arial] współczuję ...Ozzy od gówna ucieka to po 1sze ...a po 2 gie ...tak ludzie rozdziaby rozwalają jak pies na trawniku klocka posadzi a sami sra*ją gdzie popadnie :angryy:....mam z balkonu widok na tory kolejowe ale od ulicy dzieli go pas nieużytków ...rózne już tam widoki z 4 pietra widziałam ... :roll: Co do toalet publicznych ...chyba wszędzie jest ich mało , ale są lokale , kawiarnie itp i one mają WC z których za opłatą można skorzystać .[/FONT] Quote
rufusowa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]współczuję ...Ozzy od gówna ucieka to po 1sze ...a po 2 gie ...tak ludzie rozdziaby rozwalają jak pies na trawniku klocka posadzi a sami sra*ją gdzie popadnie :angryy:....mam z balkonu widok na tory kolejowe ale od ulicy dzieli go pas nieużytków ...rózne już tam widoki z 4 pietra widziałam ... :roll:[/FONT] [FONT=Arial]Co do toalet publicznych ...chyba wszędzie jest ich mało , ale są lokale , kawiarnie itp i one mają WC z których za opłatą można skorzystać .[/FONT] Ozzy jest chyba chodzącym ideałem :loveu: co do reszty się zgadzam... chociaż rozumiem, że normalni ludzie, to raczej nie robią w krzaki...no chyba, że jest mus i wybór albo w gacie albo w krzaki, to wiadomo, że w krzaki ;) Obawiam się, że większość to odchody żuli, których u nas jest sporo :shake: Przesiadują całymi dniami na ławeczkach, piją a potem robią po krzakach, bo po co do domu iść...daleko albo stara będzie się pieklić.... Do płatnej toalety tym bardziej, bo przeciez to czyste marnotrastwo... grosik do grosika i będzie kolejne piwko :angryy: Quote
fioneczka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 rufusowa napisał(a):Ozzy jest chyba chodzącym ideałem :loveu: co do reszty się zgadzam... chociaż rozumiem, że normalni ludzie, to raczej nie robią w krzaki...no chyba, że jest mus i wybór albo w gacie albo w krzaki, to wiadomo, że w krzaki ;) eeee i normalnym się zdarza czasem ... tak jak np naszemu kumplowi wiele lat temu na jednym z głównych skrzyżowań w Gdańsku na środku skrzyżowania tylko motor po nim pozostał :diabloti: jednak te pijusy obszcz...wające (i nie tylko) każdy krzaczek to faktycznie plaga ostatnio Buba ciotki Andzi utytłała się pięknie ;) nawet do kolczatki sie jej papier przyczepił :roll: Quote
rufusowa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 fioneczka napisał(a):eeee i normalnym się zdarza czasem ... tak jak np naszemu kumplowi wiele lat temu na jednym z głównych skrzyżowań w Gdańsku na środku skrzyżowania tylko motor po nim pozostał :diabloti: jednak te pijusy obszcz...wające (i nie tylko) każdy krzaczek to faktycznie plaga ostatnio Buba ciotki Andzi utytłała się pięknie ;) nawet do kolczatki sie jej papier przyczepił :roll: bleeeeee fuj, fuj, fuj.... Rufusowi do kagańca też :tard::ekmm: dzięki Bogu moje się w tym nie tarzają :roll: a kumpel miał odwagę wrócić po motocykla? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 fioneczka napisał(a):eeee i normalnym się zdarza czasem ... tak jak np naszemu kumplowi wiele lat temu na jednym z głównych skrzyżowań w Gdańsku na środku skrzyżowania tylko motor po nim pozostał :diabloti: jednak te pijusy obszcz...wające (i nie tylko) każdy krzaczek to faktycznie plaga ostatnio Buba ciotki Andzi utytłała się pięknie ;) nawet do kolczatki sie jej papier przyczepił :roll: :roflt: pamiętam ...andzia nawet fote wstawiła :grins: Quote
Recommended Posts