Tengusia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 rufusowa napisał(a):czy nikt nie jest ciekaw jak zdrowie Herci? :obrazic: przybieglam tak szybko jak tylko moglam zapytac co tam u Herci slychac :grins: Quote
maciaszek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 rufusowa napisał(a):czy nikt nie jest ciekaw jak zdrowie Herci? :obrazic: O kurcze... :oops: :oops: :oops:. Wybacz !!!! :modla::modla::modla::modla::modla: Taka wpadka... :flaming: :shake: Jak Herosława? Jakie wieści? Powiesz??? Quote
agaga21 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 rufusowa, jak zdrowie heruni? czekamy i czekamy...:lol: Quote
Tengusia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 agaga21 napisał(a):rufusowa, jak zdrowie heruni? czekamy i czekamy...:lol: no wlasnie ile jeszcze mamy czekac na te wiesc :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
kika22 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Alicja napisał(a):I jak zdrówko Herci ???????? Rufusowa może jakieś wiesci? Ale chyba jest dobrze, bo by nam cioteczka się żaliła? Quote
rufusowa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 hihi ale się ciotki doczekać nie mogą :evil_lol: a ja miałam urlop wczoraj i dopiero teraz weszłam na dgm :evil_lol: Co do wizyty, to niestety mnie tam nie było....TZ z nią pojechał toteż nie wiem wszystkiego co bym chciała wiedzieć...niby Jagielski zrobił rozpiskę ale najważniejszego nie mogę odczytać :lol: Mamy też wydruk, z którego wynika, że rokowania są ostrożne do optymistycznych i na razie nie ma się czym martwić :multi: Hercia się zestresowała, bo dr chciał zeby się położyła na boczku a ona tylko po dobroci się kładzie i to jak ją ktoś mizia akurat po brzuszku :p a na siłę nie lubi no i potem w nocy chyba przeżywała moja bidulka... a jak się ucieszyła jak wróciła i zobaczyła panią :loveu: W dodatku dr chciał przeciąc i wycisnąć (kaszaka?) z głowy ale okazał się twardy, więc kazał smarować maścią, której jeszcze nie kupiliśmy, bo w aptece pani powiedziala, ze rok jej nie mieli no a potem był ślub i wesele brata a teraz remont i wyleciało mi to :oops: Hercia i Rufik od środy są u mojej mamy i siostry a ja bardzo tęsknię :-( jeszcze trochę to potrwa, bo rozpierducha na maksa jest...ekipa od wymiany rur i instalacji wychodzi dopiero w poniedziałek a potem trzeba gips kłaść :shake: dzisiaj uciekamy do Ząbek, do mojego brata karmić mu rybki i przynajmniej nie będziemy siedzieć w syfie :roll: mam kilka fotek ze spacerku weekendowego ale nie wzięłam aparata ;) Quote
agaga21 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 dobre wieści :) ucałowac proszę psiaczki ode mnie ;) Quote
maciaszek Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 No w zasadzie dobre wieści :). Cieszę się, że nie ma się czym przejmować. Oczywiście, jak sądzę, obserwować trzeba. Ale nie ma powodów do paniki :). Remoncik się robi, psiaki wakacjują, a po powrocie będzie wielka radość :) Quote
rufusowa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 agaga wymiziam ale musi to poczekać jeszcze kilka dni :placz:;) Kasiu tak ładnie napisałaś, że prawie uwierzyłam, że wszystko jest git :lol: niestety problem jest taki, że nie planowaliśmy remontu łazienki z braku kasy... Myśleliśmy, że uszkodzone płytki dosztukujemy i jakoś to będzie...niestety uderzy nas to po kieszeni a czasowo też z pewnością wydłuży się bardziej niż byśmy chcieli :shake: no i tak...zamiast siedzieć na dogomanii:p...względnie pracować:roll:...szukam płytek, baterii, umywalki z szafką itp ;) musiałam się Wam poskarżyć ;) Quote
maciaszek Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 No, niestety często tak jest, że remonty robią się większe niż miały być. Trzymam kciuki za szybki koniec i... tanie materiały :). Quote
Alicja Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 :glaszcze: o bidulko .... ale pociesz się ..ja w sobotę lub niedzielę jadę po płytki i jedziemy z remontem przedpokoju i kuchni , potem jeszcze mebelki kuchenne i na rok spokój ...w następne wakacje łazienka :roll: Co do Herci ...innej opcji nie widzę , jest ok :kciuki: a obserwować ...każdy z nas co dzień obserwuje swoje psiaczki czy wsio ok ;)więc i u Was w normie ;) Quote
fioneczka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 czyli dobre wieści ... uff ukochaj futrzaki jak się będziecie widzieć ;) Quote
kika22 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 rufusowa napisał(a):nie planowaliśmy remontu łazienki z braku kasy... Myśleliśmy, że uszkodzone płytki dosztukujemy i jakoś to będzie...niestety uderzy nas to po kieszeni a czasowo też z pewnością wydłuży się bardziej niż byśmy chcieli :shake: Ale po remoncie, bedziesz sie odpoczywac w wannie pełnej piany z dobrym drinkiem. A Tz bedzie Cie wachlował ;-) Quote
Alicja Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 kika22 napisał(a):Ale po remoncie, bedziesz sie odpoczywac w wannie pełnej piany z dobrym drinkiem. A Tz bedzie Cie wachlował ;-) drink z palemką i świece ;) Sylwia ...a ja mam foty Olusia ;) Quote
kika22 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Alicja napisał(a):Sylwia ...a ja mam foty Olusia ;) Wiem, pamietam i cierpliwie czekam. Ala jak ja bym wiedziała, ze ty takie cudne fotki robisz to bym Cie ciągle molestowała ;-) Quote
rufusowa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 daaajcie foty Olusia :loveu: Alu współczuję remontu! Kuchnia...to dopiero będzie masakra ... Chyba nie powinnam tak narzekać...nawet mamy dwa mieszkania do wyboru jako zastępcze ;) Póki co mieszkamy u teściowej w pustym mieszkaniu oczywiście ;) ale kiepsko tak na walizkach... no i szukam inspiracji co do łazienki, bo ja muszę wcześniej pomyśleć jak to ma wyglądać, zobaczyć jakie ceny, ew. zmienić koncepcję a tu muszę szybko i już... jedyne co mnie pociesza, to to, że za jakiś czas się będziemy przeprowadzać i byćmoże wynajmować to mieszkanie, więc nie musi być tak idealnie... z drugiej strony nie akceptuję prowizorek, więc pewnie i tak będzie fajnie :lol: Alu dobrą wiadomością są promocje na płytki..czyżby ze względu na okres wakacyjny? muszę szukać pomysłów a tymczasem życzę Wam miłego dnia :loveu: p.s. wybaczcie Cioteczki, że Was nie odwiedzam ale to tylko i wyłącznie z braku czasu :-( Quote
kika22 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='rufusowa']daaajcie foty Olusia :loveu:( Obiecane foty, pozno ale sa ;-) Moje "dzieciaki" [FONT=Times New Roman]Grzybowo 2010[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Czyz plaza nie jest super?[/FONT] Quote
an1a Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ciotka a jak w ogóle Twoje samopoczucie? :icon_roc: Quote
rufusowa Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='an1a']Mogę się nim zaopiekować :cool3::lol: yyy ale kim? naszym mieszkaniem? :lol: [quote name='kika22']Obiecane foty, pozno ale sa ;-) Moje "dzieciaki" [FONT=Times New Roman]Grzybowo 2010[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Czyz plaza nie jest super?[/FONT] ale słodziaki :lol: Olek nie wyglądał na zachwyconego ale to pewnie przez to słońce :lol: [quote name='an1a']Ciotka a jak w ogóle Twoje samopoczucie? :icon_roc: yyy no dziękuję, w miarę dobrze a co? dlaczego pytasz? :eviltong: Quote
an1a Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 No mieszkaniem, mieszkaniem :diabloti: Tak się pytam, jak tam sprawy jedzenia, badań, itp. czy już wszystko w porządku ;) Quote
Recommended Posts