Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rufusowa napisał(a):
czy nikt nie jest ciekaw jak zdrowie Herci? :obrazic:

O kurcze... :oops: :oops: :oops:.
Wybacz !!!! :modla::modla::modla::modla::modla:
Taka wpadka... :flaming:
:shake:

Jak Herosława? Jakie wieści? Powiesz???

Posted

hihi ale się ciotki doczekać nie mogą :evil_lol:
a ja miałam urlop wczoraj i dopiero teraz weszłam na dgm :evil_lol:

Co do wizyty, to niestety mnie tam nie było....TZ z nią pojechał toteż nie wiem wszystkiego co bym chciała wiedzieć...niby Jagielski zrobił rozpiskę ale najważniejszego nie mogę odczytać :lol:
Mamy też wydruk, z którego wynika, że rokowania są ostrożne do optymistycznych i na razie nie ma się czym martwić :multi:

Hercia się zestresowała, bo dr chciał zeby się położyła na boczku a ona tylko po dobroci się kładzie i to jak ją ktoś mizia akurat po brzuszku :p a na siłę nie lubi no i potem w nocy chyba przeżywała moja bidulka...
a jak się ucieszyła jak wróciła i zobaczyła panią :loveu:

W dodatku dr chciał przeciąc i wycisnąć (kaszaka?) z głowy ale okazał się twardy, więc kazał smarować maścią, której jeszcze nie kupiliśmy, bo w aptece pani powiedziala, ze rok jej nie mieli no a potem był ślub i wesele brata a teraz remont i wyleciało mi to :oops:

Hercia i Rufik od środy są u mojej mamy i siostry a ja bardzo tęsknię :-(
jeszcze trochę to potrwa, bo rozpierducha na maksa jest...ekipa od wymiany rur i instalacji wychodzi dopiero w poniedziałek a potem trzeba gips kłaść :shake:
dzisiaj uciekamy do Ząbek, do mojego brata karmić mu rybki i przynajmniej nie będziemy siedzieć w syfie :roll:

mam kilka fotek ze spacerku weekendowego ale nie wzięłam aparata ;)

Posted

No w zasadzie dobre wieści :). Cieszę się, że nie ma się czym przejmować. Oczywiście, jak sądzę, obserwować trzeba. Ale nie ma powodów do paniki :).
Remoncik się robi, psiaki wakacjują, a po powrocie będzie wielka radość :)

Posted

agaga wymiziam ale musi to poczekać jeszcze kilka dni :placz:;)

Kasiu tak ładnie napisałaś, że prawie uwierzyłam, że wszystko jest git :lol:
niestety problem jest taki, że nie planowaliśmy remontu łazienki z braku kasy... Myśleliśmy, że uszkodzone płytki dosztukujemy i jakoś to będzie...niestety uderzy nas to po kieszeni a czasowo też z pewnością wydłuży się bardziej niż byśmy chcieli :shake:

no i tak...zamiast siedzieć na dogomanii:p...względnie pracować:roll:...szukam płytek, baterii, umywalki z szafką itp ;)

musiałam się Wam poskarżyć ;)

Posted

:glaszcze: o bidulko .... ale pociesz się ..ja w sobotę lub niedzielę jadę po płytki i jedziemy z remontem przedpokoju i kuchni , potem jeszcze mebelki kuchenne i na rok spokój ...w następne wakacje łazienka :roll:

Co do Herci ...innej opcji nie widzę , jest ok :kciuki: a obserwować ...każdy z nas co dzień obserwuje swoje psiaczki czy wsio ok ;)więc i u Was w normie ;)

Posted

rufusowa napisał(a):
nie planowaliśmy remontu łazienki z braku kasy... Myśleliśmy, że uszkodzone płytki dosztukujemy i jakoś to będzie...niestety uderzy nas to po kieszeni a czasowo też z pewnością wydłuży się bardziej niż byśmy chcieli :shake:

Ale po remoncie, bedziesz sie odpoczywac w wannie pełnej piany z dobrym drinkiem. A Tz bedzie Cie wachlował ;-)

Posted

kika22 napisał(a):
Ale po remoncie, bedziesz sie odpoczywac w wannie pełnej piany z dobrym drinkiem. A Tz bedzie Cie wachlował ;-)

drink z palemką i świece ;)

Sylwia ...a ja mam foty Olusia ;)

Posted

Alicja napisał(a):
Sylwia ...a ja mam foty Olusia ;)

Wiem, pamietam i cierpliwie czekam.
Ala jak ja bym wiedziała, ze ty takie cudne fotki robisz to bym Cie ciągle molestowała ;-)

Posted

daaajcie foty Olusia :loveu:

Alu współczuję remontu! Kuchnia...to dopiero będzie masakra ...
Chyba nie powinnam tak narzekać...nawet mamy dwa mieszkania do wyboru jako zastępcze ;)
Póki co mieszkamy u teściowej w pustym mieszkaniu oczywiście ;) ale kiepsko tak na walizkach...

no i szukam inspiracji co do łazienki, bo ja muszę wcześniej pomyśleć jak to ma wyglądać, zobaczyć jakie ceny, ew. zmienić koncepcję a tu muszę szybko i już... jedyne co mnie pociesza, to to, że za jakiś czas się będziemy przeprowadzać i byćmoże wynajmować to mieszkanie, więc nie musi być tak idealnie... z drugiej strony nie akceptuję prowizorek, więc pewnie i tak będzie fajnie :lol:

Alu dobrą wiadomością są promocje na płytki..czyżby ze względu na okres wakacyjny?

muszę szukać pomysłów a tymczasem życzę Wam miłego dnia :loveu:

p.s. wybaczcie Cioteczki, że Was nie odwiedzam ale to tylko i wyłącznie z braku czasu :-(

Posted

[quote name='rufusowa']daaajcie foty Olusia :loveu:(

Obiecane foty, pozno ale sa ;-)

Moje "dzieciaki"

[FONT=Times New Roman]Grzybowo 2010[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Czyz plaza nie jest super?[/FONT]

Posted

[quote name='an1a']Mogę się nim zaopiekować :cool3::lol:

yyy ale kim? naszym mieszkaniem? :lol:

[quote name='kika22']Obiecane foty, pozno ale sa ;-)

Moje "dzieciaki"

[FONT=Times New Roman]Grzybowo 2010[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Czyz plaza nie jest super?[/FONT]

ale słodziaki :lol: Olek nie wyglądał na zachwyconego ale to pewnie przez to słońce :lol:

[quote name='an1a']Ciotka a jak w ogóle Twoje samopoczucie? :icon_roc:

yyy no dziękuję, w miarę dobrze a co? dlaczego pytasz? :eviltong: