fioneczka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 tak sobie pomyślałam ze jakby odbarwić Herci nosio to możemy się zamienić i nikt się nie kapnie ... tylko muszę tą moją poffforkę odchudzić ;) najpierw Quote
maciaszek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Wiosna na parapecie przepiękna! A guzek Hery be :mad: :mad:. Niech sobie idzie wstrętny :mad:. Quote
agaga21 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 guzy doprowadzają mnie do gęsiej skórki. oby nic poważnego. Quote
agnieszka32 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Trzymam kciuki, aby guzek okazał się niegroźny... Quote
rufusowa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 dzięki Cioteczki... mamy taką nadzieję, że to nic groźnego... tak musi być! i tej wersji się trzymajmy :) Quote
andzia69 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 rufusowa napisał(a):dzięki Cioteczki... mamy taką nadzieję, że to nic groźnego... tak musi być! i tej wersji się trzymajmy :) tak musi być:) nie ma innej opcji:) śliczna ta zołza:):):) oczywiście Rufikowi tyż nic nie brakuje:) Quote
rufusowa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 W środę byłam z Herką u dr-a Seweryna, który jest połoznikiem w klinice na Bemowie i na Wołoskiej. niestety...niunię czeka operacja usunięcia całej listwy mlecznej a my zaczynamy kombinować kasę z dobrych wiadomości - Rufus już rok nie miał ataku...zaczniemy redukować luminall Quote
an1a Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 O rany... Trzymam kciuki cały czas za was. Jaki jest koszt takiej operacji? I zrób porządek w skrzynce ;) Quote
gusia0106 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 rufusowa napisał(a):W środę byłam z Herką u dr-a Seweryna, który jest połoznikiem w klinice na Bemowie i na Wołoskiej. niestety...niunię czeka operacja usunięcia całej listwy mlecznej a my zaczynamy kombinować kasę A powiedział co to? Buziaki dla Chrześniaka mojego ;) Quote
agaga21 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 kurcze, poważna operacja przed wami. trzymam kciuki. Quote
Alicja Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 rufusowa napisał(a):W środę byłam z Herką u dr-a Seweryna, który jest połoznikiem w klinice na Bemowie i na Wołoskiej. niestety...niunię czeka operacja usunięcia całej listwy mlecznej a my zaczynamy kombinować kasę z dobrych wiadomości - Rufus już rok nie miał ataku...zaczniemy redukować luminall mocno trzymamy :kciuki: Quote
agnieszka32 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 O cholerka... trzymam mocno kciuki za Herunię - to od niej zaczęła się moja "przygoda" z dogomanią, pomaganie psom, itd. Byłam jej wirtualną opiekunką przez wiele miesięcy... Wypatrzyłam ją na stronie ASTa i strasznie mi się spodobała :) Quote
maciaszek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 I ja kciuki mocno zaciskam. A z roku bez ataków bardzo się cieszę :)! Quote
rufusowa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 siemanko ciotki [quote name='an1a']O rany... Trzymam kciuki cały czas za was. Jaki jest koszt takiej operacji? I zrób porządek w skrzynce ;)[/QUOTE] dziękujemy za kciuki :buzi: Jeśli chodzi o koszt, to razem z badaniami wstępnymi (krew, rentgen) i zastrzykami po operacji, wychodzi ok. 800-900 zł skrzynkę zaraz oczyszczę ;) [quote name='gusia0106']A powiedział co to? Buziaki dla Chrześniaka mojego ;)[/QUOTE] sprawdził tylko za pomocą usg, że to nie torbiel, tylko guzek a czy on groźny, czy nie, to dopiero po wycięciu będzie wiadomo buziaki przekazane, chociaż był niegrzeczny w weekend na szkoleniu :mad: [quote name='agaga21']kurcze, poważna operacja przed wami. trzymam kciuki.[/QUOTE] :p [quote name='fioneczka']qrcze ... trzymamy kciuki ... mocno[/QUOTE] :p [quote name='Alicja']mocno trzymamy :kciuki:[/QUOTE] dziękujemy Wam za kciuki :loveu: na pewno się przydadzą! [quote name='agnieszka32']O cholerka... trzymam mocno kciuki za Herunię - to od niej zaczęła się moja "przygoda" z dogomanią, pomaganie psom, itd. Byłam jej wirtualną opiekunką przez wiele miesięcy... Wypatrzyłam ją na stronie ASTa i strasznie mi się spodobała :)[/QUOTE] czyli można by powiedzieć, że jesteś jej matką chrzestną? :lol: Generalnie jesteśmy dobrej myśli...Hercia się dobrze czuje, jest młoda i silna... oby to było niegroźne Myślałam, że będziemy wycinać jedynie guzki ale wet stwierdził, że gdyby to było złośliwe, to zagrażałoby węzłom i mogło się przenieść dalej..o ile dobrze to zrozumiałam [quote name='maciaszek']I ja kciuki mocno zaciskam. A z roku bez ataków bardzo się cieszę :)![/QUOTE] dzięki :) my też się cieszymy, że ataków niet a weekend był dla Rufusa stresujący, bo szkolenie, jazda autem itp... jak będą jakieś fotki od dziewczyn, to wkleję :p Quote
maciaszek Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 No to cierpliwie czekamy na zdjęcia i kciuki dalej zaciskamy :). Quote
rufusowa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 dzięki uprzejmości ciotek bullimi i redcat z niebieskiego mamy kilka fotek :) trochę tylko ciężko mi na siebie patrzeć...pogrubia ten aparat- napewno! :evil_lol: aaa i od razu mogę uciąć wszystkie spekulacje...nie jestem w ciązy... chociaz tak wyglądam :evil_lol::placz::lol: najsampierw foteczki od Agi zaplątany Sebastian :D Quote
agaga21 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='rufusowa']...pogrubia ten aparat- napewno! :evil_lol: ja już dawno doszłam do wniosku, że aparaty i kamery strasznie pogrubiają:evil_lol:, dlatego zwykle bywam po tej drugiej stronie aparatu i prawie wcale nie mam zdjęć:oops: świetnie psiaczki się uczą, widać że skoncentrowane...na smaczkach!:evil_lol: http://img222.imageshack.us/img222/8516/hera3g.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 A dlaczego one tak podwójnie obsmyczowane? Tzn. smycz przypięta i do szelek i do obroży... Hmmm... Quote
rufusowa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='agaga21']ja już dawno doszłam do wniosku, że aparaty i kamery strasznie pogrubiają:evil_lol:, dlatego zwykle bywam po tej drugiej stronie aparatu i prawie wcale nie mam zdjęć:oops: hm..ja ostatnio też coraz mniej pozuję :shake: zastanawiam się nawet nad przebadaniem tarczycy, bo ten skok jest niepokojący a w dół waga ani drgnie :mad: albo znajdę sobie fizyczną pracę :loveu: A na szkoleniu dwie ciotki ledwo poznałam :crazyeye: tak pięknie schudły! jakby kto chcial wiedziec, to efekt diety proteinowej - jak kto chce, niech próbuje :) Widziałam efekty naocznie :p I nie chodzi się głodnym :) Jak dla mnie to na razie odpada taka dieta [quote name='agaga21']świetnie psiaczki się uczą, widać że skoncentrowane...na smaczkach!:evil_lol: http://img222.imageshack.us/img222/8516/hera3g.jpg :evil_lol::evil_lol: chwilowo :evil_lol: Mariusz (trener) powiedział, że mamy dziwne psy...rozkojarzone :evil_lol: Herka na początku fajnie się nakręca na zabawki, czy patyk ale dość szybko się męczy (psychicznie) i szuka smaczków w trawie...wtedy przechodzi się na smaczki i jest nieco lepiej ale tez nie na długo :) Rufus jest wściekły, bo rozłazi mu się stado, szczeka, jęczy itp. zupełnie nie istnieją dla niego zabawki a smaczki, za ktore w domu zrobi wszystko, są ostatecznie fajne ale nie w kazdym momencie... na początku chcial uciekac z placu i dopiero jak psy ćwiczyły razem, to był w stanie wykonywać jakieś komendy :roll: [quote name='maciaszek']A dlaczego one tak podwójnie obsmyczowane? Tzn. smycz przypięta i do szelek i do obroży... Hmmm... szelki mają do przypięcia jak juz zejdą z placu krótka smycz na łańcuszku czy kolczatce jest do trenowania na placu a to trzecie to długaśna linka, na której Herka jest przypięta podczas aportu i wysyłania naprzód :p Quote
maciaszek Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='rufusowa']szelki mają do przypięcia jak juz zejdą z placu krótka smycz na łańcuszku czy kolczatce jest do trenowania na placu a to trzecie to długaśna linka, na której Herka jest przypięta podczas aportu i wysyłania naprzód :p[/QUOTE]Aaaa, teraz rozumiem :). To może jednak jesteś w ciąży? ;) ;) ;) Quote
rufusowa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='maciaszek'] To może jednak jesteś w ciąży? ;) ;) ;)[/QUOTE] :mad: jak będę to powiem Wam albo dam zagadkę :eviltong: a teraz jestem po prostu pączkiem :placz: Quote
Recommended Posts