Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']Jaka rozkokoszona ;). Normalnie widać, że czuje się jaku siebie ;). Fajnie popatrzeć ta ten uśmiechnięty pychol.
A Rufus gdzie? Nie korzystał z łóżkowej wolności?

ona się czuła jak u siebie od pierwszej chwili....jak tylko się u nas zjawiła :lol:
na łóżko raczej nie ma wstępu...oczywiście jak wychodzę, to przykrywam je pledem, który potem jest skotłowany ... wcale nie podejrzewam ich o spanie na łóżku :mad: ;)
A Rufus wybrał życie w brudzie i nigdy nie był przyuczany do spania na łóżku a tym bardziej w pościeli :evil_lol:
Raz tylko spały trzy z moją siostrą: Rufik, Zołza i Marcel ale coś czuję, ze sama musiała zaprosić Rufika, bo on się na łózko w nocy nie pcha ;)

[quote name='maciaszek']PS. Ładne zdjęcia robisz, wiesz? :)

:oops:
dziękuję Ci pięknie :) mam nadzieję, ze kiedyś sama w to uwierzę...w sensie, że będę robić fotki, które mnie zadowolą :) póki co nie ciągnie mnie aż tak do zgłębiania tajemnic aparatu...wstyd się przyznać :oops:

[quote name='Tengusia']ale sie usmialam :roflt:

http://images36.fotosik.pl/155/d0f36ed5a6593bbfmed.jpg

miałaś się bać :mad:

[quote name='Tengusia']booooomba :roflt:

http://images36.fotosik.pl/155/920254e5f57062b5med.jpg
http://images40.fotosik.pl/264/c6cb9db26fc90125med.jpg

tu tym bardziej :mad: :eviltong::eviltong::lol:

Posted

cieszę się, że Hercia i jej paszczęka się Wam podobają :loveu:

okazało się, ze ta mała zołza przytyła i waży całe 22 kg :evil_lol: (zazwyczaj ok. 20 kg) no ale zmiana jest zauważalna, bo moja mama siedziała z psami w weekend i cieszyła się, że Hercia nareszcie ciut przytyła... mama to z chęcią by utuczyła pieski :evil_lol:

Posted

[quote name='rufusowa']okazało się, ze ta mała zołza przytyła i waży całe 22 kg:evil_lol: (zazwyczaj ok. 20 kg) no ale zmiana jest zauważalna, bo moja mama siedziała z psami w weekend i cieszyła się, że Hercia nareszcie ciut przytyła... mama to z chęcią by utuczyła pieski :evil_lol:[/QUOTE]

Oj jak ja bym chciała by moj potwor tyle wazył ;-)
Niestety my mamy 10 kg wiecej. U nas sukcesem jest waga 28!

Posted

kika22 napisał(a):
Oj jak ja bym chciała by moj potwor tyle wazył ;-)
Niestety my mamy 10 kg wiecej. U nas sukcesem jest waga 28!

ale to chyba normalna waga u astów (ok. 30 kg) :) moja jest malutka i wiele osób bierze ją za szczeniaczka :lol:

• 3 weeks later...
Posted

rufusowa napisał(a):
nie wstawiajo! remament jest :lol:

mam jeszcze kilka pościelowych ale to już chyba nudne? :evil_lol:

remament powiadasz .... :hmmmm:

dawaj te pościelowe ;)

Posted

[quote name='rufusowa']a fotki wstawię po południu albo jutro, bo aktualnie muszę troszku popracować :evil_lol:[/QUOTE]Jutro albo popołudniu... hmmm... :mad: :mad:

Spokojnych Świąt !!! :) :) :)

Posted

Wybaczcie Cioteczki! :oops:

miałam niezły meksyk przed Świętami w pracy i nawet nie zdązyłam życzyć Wam spokojnych i wesołych Świąt :oops:

Dziękuję, że Wy o mnie pamiętałyście :Rose:

fotki zrobiłam jeszcze spacerkowe, więc wkleję hurtem ale muszę przynieść aparat do pracki.

miłego popołudnia Dziołoszki :loveu:

Posted

agaga21 napisał(a):
właśnie tu trafiłam :)
pooglądam stare fotki i poczekam na nowe

siemanko :)

miłego oglądania i uwaga! dzisiaj będą foty :multi:

Mam do sprzedania obrożę Kiltix średnią, kupioną na tej aukcji:
http://www.allegro.pl/item976687003_obroza_kiltix_srednia_sezonowa_promocja_krakow.html

niestety jedna z obróżek okazała się za mała ale skoro ją rozpakowałam wczoraj (15 kwietnia), to odsprzedaję za 30 zł. Jest całkowicie nowa i nie noszona!

kto chętny? :cool3:

Posted

obiecane fotki ale tylko dzisiejsze, bo takie bardziej na czasie..wiosnenne :)

jechała karetka

a skoro karetka, to Rufus

wiosna na parapecie

taki guzek ma nasza Hercia na listwie mlecznej....jesteśmy zapisani na 28 kwietnia do położnika na konsultację a potem pewnie wycinanie... jest jeszcze druga grudeczka ale znacznie mniejsza i prawie niewidoczna...

to tyle na dziś
dobrej nocki