rufusowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 an1a napisał(a)::siara: daj go, daj, kocham piesecki :diabloti: po Twoim Nero, to mysle ze każdy będzie łatwiejszy :evil_lol: an1a napisał(a)::niewiem: wyników jeszcze nie ma, ale już się nastawiam na wrzesień. Mi tak zawsze jakoś wtedy się sesja zaczyna po wakacjach :evil_lol: przynajmniej człowiek wypoczęty :lol: Quote
rufusowa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 zobaczcie jaką fajną fotke ciocia Fiona nam zrobiła :loveu: Quote
rufusowa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 :loveu::loveu::loveu: pewnie Ala przestanie tu przychodzić jak będę występować w różowych bluzkach :roll: :eviltong: Quote
an1a Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 rufusowa napisał(a)::loveu::loveu::loveu: pewnie Ala przestanie tu przychodzić jak będę występować w różowych bluzkach :roll: :eviltong: Przynajmniej do węzełka Ci pasuje :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 rufusowa napisał(a):zobaczcie jaką fajną fotke ciocia Fiona nam zrobiła :loveu: http://img139.imageshack.us/img139/1658/latajcahera.jpg latająca Hera :p Quote
Alicja Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 rufusowa napisał(a)::loveu::loveu::loveu: pewnie Ala przestanie tu przychodzić jak będę występować w różowych bluzkach :roll: :eviltong: :obrazic: .... akurat se bede wchodzić :eviltong::eviltong: Quote
rufusowa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Alicja napisał(a)::obrazic: .... akurat se bede wchodzić :eviltong::eviltong: noooo :multi::multi: :loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ooo - jaki tu watek dzidzio-psio-szkoleniowy się zrobił!:evil_lol: Kika - gratuluję nowego dogodzieciaka!:p Quote
Selket Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Śliczna Hercia :loveu: :loveu: :loveu: Riusofy kolor jest śliczny, mam prowadząca na prosektorium, która wszystko ma riusofe, nawet karteczkę z imieniem i nazwiskiem przypinaną do fartuszka :grins: :grins: :grins: Quote
rufusowa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Selket napisał(a):Śliczna Hercia :loveu: :loveu: :loveu: Riusofy kolor jest śliczny, mam prowadząca na prosektorium, która wszystko ma riusofe, nawet karteczkę z imieniem i nazwiskiem przypinaną do fartuszka :grins: :grins: :grins: widziałam jeszcze troche fajnych fotek Herosławy ale drugie forum nie działa chwilowo :mad: a ja mam znajomą parę (małżeństwo), która poznała się na sekcji zwłok :evil_lol: ludzkich :razz: Quote
rufusowa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Alicja']to ja poczekam :cool1: :loveu: wiecie co.....zapomniałam się pochwalić :roll: dzisiaj się obroniłam :multi: a tym samym zakończyłam jak na razie naukę.... nie wierzę, że to juz się skończyło i bardzo powoli zaczynam się cieszyć :multi: szkoda, ze urlop tak daleko :loveu: Quote
Alicja Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='rufusowa']:loveu: wiecie co.....zapomniałam się pochwalić :roll: dzisiaj się obroniłam :multi: a tym samym zakończyłam jak na razie naukę.... nie wierzę, że to juz się skończyło i bardzo powoli zaczynam się cieszyć :multi: szkoda, ze urlop tak daleko :loveu: nooooooooooooooooooooooooo:mad::mad::mad: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Rose: :knajpa: :knajpa::knajpa: Quote
rufusowa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 dziękuję :loveu: muszę to odreagować :drinking: :evil_lol: Quote
an1a Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 O proszę. Moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trza to opić :evil_lol::evil_lol: Skrzynkę SE wyczyść :mad::diabloti: Quote
Alicja Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
maciaszek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 :Rose::Rose::Rose: GRATULACJE !!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
rufusowa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 dzięki Cioteczki :loveu: pijmy szybko coby dogonić Alicję :evil_lol: ja stawiam :razz: :p Quote
rufusowa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 a wracając do fotek szkoleniowych :loveu: hopsasa Quote
Alicja Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 to z oliwkami Wam zaszkodzi :diabloti: a to drugie to limetka czy ogórek :diabloti: rany boshkie .... sprzątam i siódme poty wylewam z siebie .... to zdróweczko Quote
rufusowa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Alicja']to z oliwkami Wam zaszkodzi :diabloti: a to drugie to limetka czy ogórek :diabloti: rany boshkie .... sprzątam i siódme poty wylewam z siebie .... to zdróweczko z oliweczkami to dla Was, bo ja nie lubiam :shake: :lol: a to drugie faktycznie jak ogór wygląda :evil_lol: a ja chciałam zapodać z limetką i miętą :roll: :evil_lol: na poty może chłodny pryszniczyk pomoże :razz: też wczoraj nie mogłam sie ruszać po południu..duchota, nogi spuchnięte.... zero przeciągu...dzisiaj na szczęście siedzę w pracy w klimatyzowanym pomieszczeniu :loveu: Quote
Recommended Posts