Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

an1a napisał(a):
Leci na łeb :shake:

:diabloti:

Mi tam się utrzymuje na wysokim poziomie, przynajmniej tu oszczędzam na kawie :evil_lol:

szczęściara ;)
ja też jednak dałam rade ale po południu tak spuchłam jakbym była w 9 miesiacu ciazy :roll: to pewnie brak kawy :diabloti:

an1a napisał(a):
O weselach nie wspominaj :roll: Idę w lipcu :cool1: i nie mam nic...

staaaraaa...ja to mam jeszcze w sierpniu wesele i dwa śluby, we wrześniu swoje a potem w pazdzierniku jak na razie jedno...kolejny rok równie imprezowy :razz: ale co tam... od tego kasa jest żeby ją wydawać :lol:

gusia0106 napisał(a):
Ja też chcę murzyna i drinki!!
Może być bez tych piór :evil_lol:

bez piór byle z wężem :roll: :oops: :lol:

gusia0106 napisał(a):
Rufus - Ty mi proponujesz sesję w pościeli ? :icon_roc:

oj byś owinęła w bawełne a nie tak na forum publicznym piszesz o naszych łóżkowych sprawach :roll: :eviltong:

kika22 napisał(a):
Murzyna moge odpuscic, ale drinki to za mna chodza juz tak długo ze szok, ale jak narazie to dla mnie tylko takie dla kierowców;)

eeee.....cosik mnie się wydaje, ze Sylwunia coś przed nami ukrywa :diabloti:

Tengusia napisał(a):
sliczna Hercia :loveu::loveu::loveu:

a jaka słodka :loveu:

Posted

cześć Ciotki! :p

mam do Was pytanko...do warszawskich ciotek w szczególności

czy znacie jakąś hurtownię z artykułami dla zwierząt? najlepiej w okolicy Bielan, Żoliborza ale jesli w innym miejscu to też ujdzie ;)

Posted

rufusowa napisał(a):

eeee.....cosik mnie się wydaje, ze Sylwunia coś przed nami ukrywa :diabloti:

Nie ukrywam, tylko nie mam czasu sie pochwalic:evil_lol:
Ale juz pisze, nowy dogomaniak przybyl na ten swiat 17 czerwca 2009r,
ma na imie Oliwierek:p W dniu urodzin mierzyl 55 cm i wazyl 3520;)
A fotki wstawie jak tylko sie troszke obrobie.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie cioteczki:loveu:

Posted

kika22 napisał(a):
Ale juz pisze, nowy dogomaniak przybyl na ten swiat 17 czerwca 2009r, ma na imie Oliwierek:p
Szczęściara :multi: :loveu:. Gratulujemy !!!!!!!! :multi: Niech rośnie silny i zdrowy! :loveu: :loveu:

Posted

kika22 napisał(a):
Nie ukrywam, tylko nie mam czasu sie pochwalic:evil_lol:
Ale juz pisze, nowy dogomaniak przybyl na ten swiat 17 czerwca 2009r,
ma na imie Oliwierek:p W dniu urodzin mierzyl 55 cm i wazyl 3520;)
A fotki wstawie jak tylko sie troszke obrobie.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie cioteczki:loveu:

jeeeee :multi::multi: :loveu::loveu:

kawał chłopa! :loveu:

wszystkiego najlepszego dla mamusi i żeby synuś się dobrze i zdrowo chował :)

fotki wstawiaj koniecznie :) właśnie dostałam mms-a z Krzysiem od koleżanki, ktora urodziła 6 czerwca :loveu:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Mi się najbardziej podobają te jak leży jakoś tak do góry nogami, a raczej zębami :evil_lol:

Ta fota jest super:evil_lol:
Hercia fajnie sie na niej usmiecha:lol:

Ciocia mówisz i masz. Oto Oliwierek;)

Posted

na tym szkoleniu mnie olśniło..... ona jest tak zapatrzona w TZ-ta... nie wiem czy wcześniej byłam przyślepa, czy teraz jej coś przeskoczyło... za mną na pewno tak nie wodzi wzrokiem jak za nim :placz:

:lol:

na szczęście Rufus jak na razie wpatrzony najbardziej we mnie :loveu: :evil_lol::evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
na szczęście Rufus jak na razie wpatrzony najbardziej we mnie :loveu: :evil_lol::evil_lol:

To on potrafi skupić wzrok w jednym miejscu????:eviltong::evil_lol::lol:

Posted

gusia0106 napisał(a):
To on potrafi skupić wzrok w jednym miejscu????:eviltong::evil_lol::lol:

tak rozmawialismy z TZ-tem gdzie by psy zostawić jak mój brat będzie sie za rok hajtał....w Olsztynie... no i zgadnij o kim pomyslelismy? :loveu:

Mogłabyś się przekonać jak Rufus ładnie skupia wzrok i patrzy się prościutko w oczy...i to dłuuugo :diabloti:

Posted

rufusowa napisał(a):
tak rozmawialismy z TZ-tem gdzie by psy zostawić jak mój brat będzie sie za rok hajtał....w Olsztynie... no i zgadnij o kim pomyslelismy? :loveu:

Mogłabyś się przekonać jak Rufus ładnie skupia wzrok i patrzy się prościutko w oczy...i to dłuuugo :diabloti:

Zakochałam się w szkoleniach klikerowych (byś poszła na praktykę to też byś się zakochała ;) ) - dawaj mi tu go, Ci normalnie z tego adhd anioła zrobię :evil_lol:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Zakochałam się w szkoleniach klikerowych (byś poszła na praktykę to też byś się zakochała ;) ) - dawaj mi tu go, Ci normalnie z tego adhd anioła zrobię :evil_lol:

no właśnie musimy pogadać :) Monia mi uświadomiła, ze byłaś i że nic nie wiemy :)

Rufus też pójdzie na szkolenie Rudkowe a jak to nie pomoże to pójdzie na szkolenie do Cioci Gusi :loveu:

ale tak w ogole, to przecież on jest grzeczny... dla niego tylko nowe sytuacje są stresujące no i jak go tego oduczysz klikerem? :razz::eviltong:

Posted

rufusowa napisał(a):

ale tak w ogole, to przecież on jest grzeczny... dla niego tylko nowe sytuacje są stresujące no i jak go tego oduczysz klikerem? :razz::eviltong:

Klikerem się nie oducza :evil_lol: Ale sposoby są ;)

Posted

an1a napisał(a):
Klikerem się nie oducza :evil_lol: Ale sposoby są ;)

wiem :diabloti: przeczytałam "najpierw wytresuj kurczaka" - polecam :razz:

tylko trzeba troche czasu a ja mam teraz inne priorytety :mdleje:

ale zaraz zaraz.....na to szkolenie wysle go do Ciebie :loveu:

a jak Twoje egzaminy?

Posted

rufusowa napisał(a):

ale zaraz zaraz.....na to szkolenie wysle go do Ciebie :loveu:

:siara:

daj go, daj, kocham piesecki :diabloti:
rufusowa napisał(a):

a jak Twoje egzaminy?

:niewiem: wyników jeszcze nie ma, ale już się nastawiam na wrzesień. Mi tak zawsze jakoś wtedy się sesja zaczyna po wakacjach :evil_lol: