maciaszek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ale ładne zdjęcia :loveu:. Oglądnęłam z wielką przyjemnością :multi:. Piękne tereny... Quote
rufusowa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 cieszę się Cioteczki, że fotki sprawiły Wam przyjemność :loveu: a te piękne okolice, to w zasadzie blisko Waszych :p Quote
kika22 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 PILNA POMOC DLA JEDRZEJOWA:-( Jędrzejów, świętokrzyskie - 27 psów czeka eksmisja i schron w Dyminach! zajrzyjcie musimy im jakos pomoc:placz: Quote
rufusowa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 dzisiaj jest bardzo ważna rocznica :p Rok temu jechalismy z TZ-tem po naszą małą księżniczkę do Radomia... wtedy bylismy pełni obaw czy sobie poradzimy... i z pewnością nie przypuszczaliśmy, że ta mała wredotka tak nas w sobie rozkocha.... Trudno też uwierzyć, że to już rok wspólnego pożycia ;) minął. Niech każdy wie, że Hercia jest dla nas promyczkiem słońca w pochmurny dzień, codzienną radością i wielkim skarbem! Bardzo kochamy naszą księżniczkę a oto dowody :evil_lol: Quote
an1a Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 no to... :BIG: wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!! :laola: I żeby Ci Hercia na kolankach... lekką była :evil_lol: Quote
doddy Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Wszystkiego dobrego i oby jak najwięcej rocznic przed Wami. Quote
maciaszek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wszystkiego dobrego i kolejnych wspólnych, wspaniałych lat :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
andzia69 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ślicznie razem wyglądacie!:loveu::loveu::loveu: oby kolejne lata tak wyglądały różowo i w serduszka!:lol: Quote
rufusowa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 andzia69 napisał(a):ślicznie razem wyglądacie!:loveu::loveu::loveu: dziękujemy :loveu: andzia69 napisał(a):oby kolejne lata tak wyglądały różowo i w serduszka!:lol: wiesz jak ciężko się rysuje myszką? :evil_lol: ale stwierdziłam, że jednak nie ma jak własnoręcznie zrobiona laurka :evil_lol: Quote
kika22 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Rufusowa zycze Wam samych takich przyjemnych chwil:multi: Razem wygladacie super:loveu: Kto raz pokocha bullowate, bedzie im zawsze wierny;) Quote
rufusowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Herosława przesyła buziaki :p a ja mam dla Was jeszcze kffiatki dobrej nocki :p Quote
rufusowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 dziękuję Sylwia :loveu: i zgadzam się z Twoim stwierdzeniem....to miłość do końca życia :loveu: ostatnio było w domu tak gorąco, że nawet Herosława dyszała a to juz cos :razz: w pościeli (wiem, wiem...beznadziejna :lol: z rodzaju na zmianę) Quote
rufusowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 oczywiscie jak zwykle kiedy wklejam fotki posty przeskakują i z opowieści dupa :angryy: Quote
maciaszek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jak rozleniwiona Hera :loveu:. Ale nie dziwię się, ta pogoda dobija... Sama bym tak poleżała w pieleszach ;). Quote
rufusowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 maciaszek napisał(a):Jak rozleniwiona Hera :loveu:. Ale nie dziwię się, ta pogoda dobija... Sama bym tak poleżała w pieleszach ;). i żeby facet (niekoniecznie czarnoskóry) wachlował strusimi piórami :evil_lol: gusia0106 napisał(a):Ale fajne te zdjęcia pościelowe :lol: chcesz takie? :razz: :oops: :lol: Quote
maciaszek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 rufusowa napisał(a):i żeby facet (niekoniecznie czarnoskóry) wachlował strusimi piórami :evil_lol:O tak! A drugi przynosił schłodzone drinki! :) Quote
rufusowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 maciaszek napisał(a):O tak! A drugi przynosił schłodzone drinki! :) ew. latte lodową z coffee heaven rozmarzyłam się...no nic....o 16 wychodze z pracy, wiec pomarzyć moge :lol: Quote
an1a Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 rufusowa napisał(a):ew. latte lodową z coffee heaven rozmarzyłam się...no nic....o 16 wychodze z pracy, wiec pomarzyć moge :lol: .... I do coffee heaven :evil_lol: Quote
rufusowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 niby mnie nie stać bo jutro mam drugie w tej wypłacie wesele ale nie wiem.... ciśnienie spada.... :evil_lol: Quote
an1a Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='rufusowa']niby mnie nie stać bo jutro mam drugie w tej wypłacie wesele ale nie wiem.... ciśnienie spada.... :evil_lol: Leci na łeb :shake: :diabloti: Mi tam się utrzymuje na wysokim poziomie, przynajmniej tu oszczędzam na kawie :evil_lol: O weselach nie wspominaj :roll: Idę w lipcu :cool1: i nie mam nic... Quote
gusia0106 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja też chcę murzyna i drinki!! Może być bez tych piór :evil_lol: Rufus - Ty mi proponujesz sesję w pościeli ? :icon_roc: Quote
kika22 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 gusia0106 napisał(a):Ja też chcę murzyna i drinki!! Murzyna moge odpuscic, ale drinki to za mna chodza juz tak długo ze szok, ale jak narazie to dla mnie tylko takie dla kierowców;) Quote
Recommended Posts