Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie Cioteczki :loveu:

dziekuje za miłe słowa :p

i musze powiedzieć, ze ten aparat sam robi takie fotki...polecam :razz:

mam nadzieje, ze dzisiaj zamieszcze jakies fotencje zaległe, bo po weekendzie będą ze szkolenia rudkowego :p

miłego długiego weekendziku :loveu:

Posted

[quote name='rufusowa']to cho do Rudki :razz::razz: :loveu:

kurde dla Mnie troche daleko ...a i wstyd z jełopkiem upartym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja mam jeszcze zaległe fotki ze spacerku i z wizyty u cioci Gusi :loveu:
najsampierw wkleje z wizyty - wlasnie sie zrzucają

Zuzanna jest bowska :loveu::loveu:

Posted

Rufusowa zdjecia super fajne:multi::multi::multi:
I ślicznotka z Zuzanny:lol:

Czekam na fotki ze szkolenia, sama bym sie z chcecia na takie wybrała tylko ciagle czasu brak:roll:Chcociaz ja jestem dobrze wyszkolona, gorzej z Haidi:evil_lol:

Posted

Witajcie Cioteczki :p

szkolonko super! juz pracuję nad fotkami ;)

psy były różne...niektore bardzo problemowe ale dzieki temu zobaczyłam, ze jak sie dobrze psa skupi na sobie czy na zabawce/nagrodzie, to wszystko mozna z nim zrobić :p

Szkolenie, to najbardziej mnie było potrzebne, bo nigdy nie byłam ;) ale Hercia dobrze sobie radziła i jestem z niej dumna ;) tylko siadać za bardzo nie chciała nie mówiąc o warowaniu :cool1:

Sylwio! juz dawno Cie nie było :cool3: az się martwiłam, ze o nas zapomniałaś ;)
Miło Cię czytać :loveu:

Posted

o kurde..nie wiem co te skróty znaczą ale widze ze I miejsce :multi::multi: :lol::lol:

Sylwia wez mnie oświeć :lol:

aa no i wstawiaj nam tu szybko fotke jak teraz wygląda Miss America :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):

Sylwio! juz dawno Cie nie było :cool3: az się martwiłam, ze o nas zapomniałaś ;)
Miło Cię czytać :loveu:

Nie zapomniałam:oops:
Czytam Was systematycznie, ale nie zawsze pisze.;)

Pochwale sie cioteczki, ze moja Haiduska ukonczyla Ch. PL w Łodzi.:multi:
I troszke poszalała na ringu -:evil_lol:
Herida MISS AMERICA-lok.I,CWC,CACIB,NDSwR:multi:

Posted

:crazyeye: masz taką doceniona piękność i nie robisz jej fot? :roll: jak mozesz? :placz:

;)

wstaw prosze na wątek jakies fotki (na ten wątek) bo tam trzeba sie zarejestrować ;)

gratuluje tytułów! Heidi zasłuzyla na prezenty :loveu:

Posted

dziekuje Sylwia :)

Twoja sunia jest prześliczna :loveu:

podobają mi się takie płowe z czarną maską, bo w taka sunia z mojego osiedla rozkochała mnie w tej rasie :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):

podobają mi się takie płowe z czarną maską, bo w taka sunia z mojego osiedla rozkochała mnie w tej rasie :loveu:

Hera Ci tego nie wybaczy :evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):

Mnie w tej rasie rozkochała matka mojej suki:loveu:
A osobiscie podobaja mi sie czarnulki, a szczegolnie taki jeden Capus;)
Ogromy jak na asta i o anielskim charakterku, a przy tym calusny :lol:

Ja zazdrosze tego, ze Hera nie lubi tylko jednej suni:crazyeye: Moja nie cierpi zadnej innej suczki:diabloti: Moze dlatego, ze u nas taka specyfika osiedla i kazdy puszcza psy w samo pas:mad:I jak byla mlodsza to dwa razy została ugryziona i teraz wychodzi z zalozenia, ze lepiej ugrysc pierszej:roll:

Posted

kika22 napisał(a):
Mnie w tej rasie rozkochała matka mojej suki:loveu:
A osobiscie podobaja mi sie czarnulki, a szczegolnie taki jeden Capus;)
Ogromy jak na asta i o anielskim charakterku, a przy tym calusny :lol:

Ja zazdrosze tego, ze Hera nie lubi tylko jednej suni:crazyeye: Moja nie cierpi zadnej innej suczki:diabloti: Moze dlatego, ze u nas taka specyfika osiedla i kazdy puszcza psy w samo pas:mad:I jak byla mlodsza to dwa razy została ugryziona i teraz wychodzi z zalozenia, ze lepiej ugrysc pierszej:roll:

mają jakiś urok w sobie :)

chociaż akurat z bullowatych niejedna maść mi sie podoba.... ostatnio chyba najbardziej błękitno płowe...mam na mysli ze jest płowy a błękit przebija od spodu, szególnie przy oczkach :loveu:

co do Herosławy, to ona jest dość wyluzowana dopoki jakas suka nie chce jej zjeść albo nie podchodzi do jej jedzenia, zabawki, legowiska itp... z tym mamy problem i zanim się pojawią dzieci, trzeba będzie to wyeliminować

Najbardziej lubię jak się bawią we trójkę, czyli Hera, Rufus i adoptowana przez koleżankę Xenka (mix bulla, biała z łatką na oku)
Na prawdę miło na nie popatrzeć jak się bawią :loveu: zrobimy im fotki tylko musimy się zgrać z Moniką no i żeby pogoda dopisała :p

Współczuję bo wiem jak to wygląda kiedy pies/suczka rzucają się na (do wyboru) suki, psy, wszystko co się rusza...nie jest to łatwe z tym, ze Ty masz piękne tereny spacerowe do dyspozycji :loveu: