maciaszek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 No i nareszcie to zacznie być bardziej fotoblog niż blog ;). Super :multi:. Quote
rufusowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 te skaczące posty doprowadzą mnie do agresji :angryy: Rufus obserwował z oburzeniem tę jawną samowolę :shake: aż w końcu nie wytrzymał Quote
rufusowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 jednak w końcu jak to zwykle bywa kobieta była górą :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 na razie tyle..idę wgrywać resztę w sumie to nie wiem po co to pisze bo moze sie ukazac np. przed foto-opowiescią ale...dam dogomanii szansę :siara: Quote
rufusowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 zapraszamy do nas :p jestem też otwarta na wskazowki jesli chodzi o techniki takze jesli cos będziesz chciała na ten temat napisać, to śmiało :p kontynuuję fotki troche ciężko mi było trzymac dwa psy na smyczy (bo na naszej osiedlowej polanie niestety nie ma innej opcji) i jeszcze robić fotki ale jakieś porobiłam...oczywiscie piec ujęć prawie takich samych bo nie mogłam sie zdecydowac ktore lepsze :lol: niestety część będzie małych, bo na początku nie mogłam się połapać - w wolnej chwili podmienię je na wieksze :razz: czasem obydwa zamierają... Quote
maciaszek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 http://i586.photobucket.com/albums/ss302/hexadog/DSC01297.jpg - aaaaa, jaki dziki zwierz, aaaa... :evil_lol: Co ją wprawiło w taki stan? Quote
gusia0106 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ale one fajnie ze sobą kontrastują :evil_lol: Quote
rufusowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='maciaszek']http://i586.photobucket.com/albums/ss302/hexadog/DSC01297.jpg - aaaaa, jaki dziki zwierz, aaaa... :evil_lol: Co ją wprawiło w taki stan? żuła trawe i pewnie sie jej przykleiła do podniebienia :evil_lol: Quote
rufusowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 gusia0106 napisał(a):Ale one fajnie ze sobą kontrastują :evil_lol: cos w tym jest :p fajnie miec psy roznych ras (w typach roznych ras raczej) bo wtedy sie obserwuje niesamowite róznice :p Quote
Alicja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam samowolkę budowlaną :p Quote
rufusowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam samowolkę budowlaną :p gdzie? :razz: Quote
Alicja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='rufusowa']gdzie? :razz: :diabloti:TU http://i586.photobucket.com/albums/ss302/hexadog/DSC01275.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Alicja']:diabloti:TU http://i586.photobucket.com/albums/ss302/hexadog/DSC01275.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: oj nieee to nie oni....wcale nie... :lol: Quote
rufusowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 i wiosna na osiedlu i w domu raz jeszcze i do znudzenia storczyk :diabloti: Quote
maciaszek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Jak Hera i Rufus chodzą na szelkach? Nie ciągną bardziej? Bo w Bazyla w szelkach wstępuje siła konia pociągowego :evil_lol:. Quote
rufusowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 :evil_lol: jeden pan co ma husky powiedzial ze jego pies jak poczuje szelki to od razu przed siebie...to chyba w genach ale skad to u Bazyla? :razz::lol: moje nie ciągną bardziej..wrecz przeciwnie...dzisiaj sie spieszyłam rano i założyłam obroze i bardziej ciągnęły w obrozach bo to był dla nich stres ze cos niewygodnego na szyi a w szelkach mają komfort i idą spokojnie oczywiscie są sytuacje ze ciągną bez wzgledu na to w czym by nie były ale ja jestem w stanie je utrzymac...nie wiem czy dałabym rade utrzymac duzo wiekszego psa takze mysle ze trzeba sie zastanowic (czy to w szelkach czy to w obrozy) czy jestem wstanie utrzymac psa w razie gdyby była jakas niespodziewana sytuacja...mysle ze w tym tkwi klucz do rozwiązania :razz: Quote
Selket Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Witaj rufuskowa :loveu: Podglądam sobie Was prawie od początku :oops: Śliczne masz pieski i kwiatuszka również ślicznego ;) A moje Słoneczko ciągne na szeleczkach jak parowozik, ale może dlatego, że te szeleczki nie są takie śliczne jak Wasze ;) Miłego dnia :loveu: Quote
rufusowa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Witaj Selkecikowa :loveu: to miło, że się ujawniłaś :multi: współczuje psa pociągowego... My w najbliższy weekend jedziemy z Hercią na szkolonko trzydniowe z posłuszeństwa bo księżniczka jak sie zorientuje, że idziemy na wiekszą polanke, to tez tak ciągnie, że zanim dojde na miejsce, to juz jestem nieźle upocona :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 :razz::razz: nam też by się powtórka przydała :oops: Quote
rufusowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 to cho do Rudki :razz::razz: :loveu: a ja mam jeszcze zaległe fotki ze spacerku i z wizyty u cioci Gusi :loveu: najsampierw wkleje z wizyty - wlasnie sie zrzucają Quote
rufusowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 poznałyśmy też Rudolfa były też papużki faliste ale płochliwe toto :eviltong: w budce są jajeczka wiec pewnie dlatego nie chciały pozować :cool1: Quote
Recommended Posts