maciaszek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No bo przecież chyba nie psa :diabloti: :evil_lol: Quote
kika22 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 maciaszek napisał(a):No bo przecież chyba nie psa :diabloti: :evil_lol: Tak małego szczyla z igiełkami:lol: Quote
doddy Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Ale Wy niedomyślne... nowych majtek :eviltong: dla psa oczywiscie te majtki. Quote
andzia69 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 doddy napisał(a):Ale Wy niedomyślne... nowych majtek :eviltong: dla psa oczywiscie te majtki. stringi???:hmmmm::hmmmm::hmmmm: dla psa????:evil_lol: Quote
an1a Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Tyle okazji, żeby świętować!! To gratulujemy nowych gaci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
maciaszek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 No... majty to poważna sprawa! A czy one chociaż są sexy? Pozwólcie czuć się Herze, w te trudne dni, kobieco :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
rufusowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 a co to za śmichy - chichy beze mnie? :mad: :evil_lol::evil_lol: majtasy stringasy nie są zbyt sexy :shake: :evil_lol: ale Herka dzielnie je nosi :multi: Niestety siedzi samiutka u TZ-ta :-( Wczoraj bylismy z nią w lecznicy, bo kichała od soboty rano a dodatkowo zaczęła jej bardzo wychodzić sierść tak nagle i nie wiem czy to spowodowane osłabieniem czy stresem ze zmieniła miejsce zamieszkania :cool1: W kazdym razie dostała zastrzyk przeciwzapalny i mam jej dawac cos na wzmocnienie tylko, bo sterydy czy antybiotyk mogłyby ją za bardzo osłabić :shake: Byćmoze to osłabienie spowodowane cieczką i mam nadzieje ze szybko przejdzie :cool3: U TZ- ta ma o tyle dobrze, ze moze sie wylegiwać na słoneczku wiec moze poczuje się lepiej. U mnie natoimiast w ramach wymiany wylądował glut :mdleje: mowie Wam Cioteczki, ze ja zdecydowanie wole dorosłe psy :roll: takie toto pocieszne i wszedzie tego pełno ale ciągle trzeba pilnować, bo sie wszedzie wciska i za wszystko łapie szpileczkami :mdleje: o 4 rano trzeba było sie bawić zgniecioną butelką po wodzie np. :shake: to nie dla mnie...ja lubie spać 8 godzin :lol: natomiast jak latała na spacerze wokół Rufusa (bardzo poważnego i zajętego bez reszty zaznaczaniem terenu i lookaniem czy nie ma wroga na horyzoncie).. myślałam ze padne ze śmiechu :evil_lol::evil_lol: jest przesłodka w takich chwilach :evil_lol: a do świetowania była jeszcze jedna okazja bardzo ważna ale nie powiem, bo nie chce Herce offa robić :diabloti: Quote
doddy Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 U Ciebie samo świętowanie. Nie za dobrze Ci??????????? Quote
andzia69 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 rufusowa napisał(a): a do świetowania była jeszcze jedna okazja bardzo ważna ale nie powiem, bo nie chce Herce offa robić :diabloti: pisaj tu szybko - Herce juz zadne offy nie zaszkodzą:evil_lol::eviltong: Quote
rufusowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Tak sobie mysle, ze ta dobroć dla zwierząt mi się zwraca :evil_lol: no bo co innego :hmmmm: Ciociu Kasiu mam zakładać wątek glucika? Andziu napisze Ci na pw jak bardzo chcesz, bo goopio mi tak na wątku pisać :eviltong: Quote
doddy Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 I tajemniczo się zrobiło... Zakładaj watek jak chcesz kochana. Ale ważniejsze byś napisała tekst na stronę i dała zdjęcia. Chyba, że chcesz 3 psa na stałe to nie musisz się wysilać :diabloti: Quote
rufusowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 e tam tajemniczo :eviltong: Ja tak pytam z tym wątkiem, bo chce sie jej szybko pozbyć a nie zatrzymywać :evil_lol: nie zakładałam wątku jeszcze i jesli chodzi o teksty to tez nie jestem zbyt tworcza, wiec jesli masz cioteczko pomysł jak to wszystko zawrzeć, to super! fotki na razie są dwie te co na niebieskim ale będę robić na bieżąco :cool3: Quote
andzia69 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 rufusowa napisał(a):Tak sobie mysle, ze ta dobroć dla zwierząt mi się zwraca :evil_lol: no bo co innego :hmmmm: Ciociu Kasiu mam zakładać wątek glucika? Andziu napisze Ci na pw jak bardzo chcesz, bo goopio mi tak na wątku pisać :eviltong: Kcesz to pisaj:p a dobroc dla zwierząt niech ci się zwraca po stokroć!:loveu: Quote
rufusowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 andzia69 napisał(a):Kcesz to pisaj:p a dobroc dla zwierząt niech ci się zwraca po stokroć!:loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ej no, pochwal się !!!! Nie bądź taka... :placz:. I wrzuć zdjęcia szczylka, chcemy zobaczyć... Quote
kika22 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 maciaszek napisał(a):Ej no, pochwal się !!!! Nie bądź taka... :placz:. I wrzuć zdjęcia szczylka, chcemy zobaczyć... Zgadzam się, pochwal się:lol: Quote
rufusowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 foteczki wstawie dzisiaj albo jutro :loveu: co do tajemniczego powodu do oblewania....no to....no....ten teges....tz sie zapytał a ja powiedziałam tak :oops: Quote
gusia0106 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 NO TO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cho no tu, buziaka bym Ci dała:):) Teraz jeszcze mogę bo potem to mi TZ może zabronić Quote
an1a Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 :multi::multi::multi::multi: gratulacje :loveu: ja chyba nigdy nie usłyszę, chyba, że to ja się zapytam... ;) Quote
maciaszek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 rufusowa napisał(a):foteczki wstawie dzisiaj albo jutro :loveu:To czekamy :). rufusowa napisał(a):co do tajemniczego powodu do oblewania....no to....no....ten teges....tz sie zapytał a ja powiedziałam tak :oops:Tak właśnie myślałam, że to o TO chodzi :). GRATULACJE :loveu: :loveu: :loveu:. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: :cunao::cunao::cunao: No to jest powód do: :drinka::drinka::drinka: Quote
eliza_sk Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ja wiem, ja wiem !!!! Sebastian po prostu chciał zatrzymać dwie kobietki na raz przy sobie :eviltong: I to był jedyny skuteczny sposób, bo inaczej to po cieczce Hera wróciłaby do Ciebie i znowu biedny zostałby sam - ani Ciebie, ani Hery. A tak będzie miał Was obie i Rufika GRATIS :loveu: Sprytna bestia z niego :evil_lol: I jeszcze raz BAAAARDZO GRATULUJĘ !!! Quote
rufusowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 gusia0106 napisał(a):NO TO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cho no tu, buziaka bym Ci dała:):) Teraz jeszcze mogę bo potem to mi TZ może zabronić a Ty po cichu czytasz a nic sie nie odezwiesz no :mad: :eviltong: dziekuje :loveu: po buziaka jutro sie zgłosze :loveu: ale moj TZ czy Twoj? :evil_lol: Quote
doddy Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 GRATULACJE!!!!! No to ja poproszę o zaproszenie na ślub. Prezent wśród tylu psów pewnie szybko znajdę. :lol: Quote
rufusowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 no nie moge z Wami :loveu: takie kochane jesteście :multi: dziękuję wszystkim za gratulacje :loveu::loveu::loveu: an1a doczekasz sie na pewno jak sobie uświadomi, ze ktoś go moze ubiec :evil_lol: Maciaszkowa tylko nie prowadz po alkoholu :eviltong: :loveu: Eliza pewnie masz racje :multi::multi: :loveu: :smilecol: EDIT: dziekuje Kasiu :multi: poprosze tez dom z działką, to będę gdzie miała trzymać te prezenty :loveu: Quote
maciaszek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 rufusowa napisał(a):Maciaszkowa tylko nie prowadz po alkoholu :eviltong: :loveu:Niestety nie mam czego prowadzić... :placz: Czasem wyrwę autko od rodziców, ale za rzadko... Buuu. A po alkoholu? W życiu! Quote
Recommended Posts