Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co to za śmichy - chichy beze mnie? :mad: :evil_lol::evil_lol:

majtasy stringasy nie są zbyt sexy :shake: :evil_lol:

ale Herka dzielnie je nosi :multi: Niestety siedzi samiutka u TZ-ta :-(
Wczoraj bylismy z nią w lecznicy, bo kichała od soboty rano a dodatkowo zaczęła jej bardzo wychodzić sierść tak nagle i nie wiem czy to spowodowane osłabieniem czy stresem ze zmieniła miejsce zamieszkania :cool1:
W kazdym razie dostała zastrzyk przeciwzapalny i mam jej dawac cos na wzmocnienie tylko, bo sterydy czy antybiotyk mogłyby ją za bardzo osłabić :shake: Byćmoze to osłabienie spowodowane cieczką i mam nadzieje ze szybko przejdzie :cool3:
U TZ- ta ma o tyle dobrze, ze moze sie wylegiwać na słoneczku wiec moze poczuje się lepiej.

U mnie natoimiast w ramach wymiany wylądował glut :mdleje: mowie Wam Cioteczki, ze ja zdecydowanie wole dorosłe psy :roll: takie toto pocieszne i wszedzie tego pełno ale ciągle trzeba pilnować, bo sie wszedzie wciska i za wszystko łapie szpileczkami :mdleje: o 4 rano trzeba było sie bawić zgniecioną butelką po wodzie np. :shake: to nie dla mnie...ja lubie spać 8 godzin :lol:

natomiast jak latała na spacerze wokół Rufusa (bardzo poważnego i zajętego bez reszty zaznaczaniem terenu i lookaniem czy nie ma wroga na horyzoncie).. myślałam ze padne ze śmiechu :evil_lol::evil_lol: jest przesłodka w takich chwilach :evil_lol:

a do świetowania była jeszcze jedna okazja bardzo ważna ale nie powiem, bo nie chce Herce offa robić :diabloti:

Posted

rufusowa napisał(a):

a do świetowania była jeszcze jedna okazja bardzo ważna ale nie powiem, bo nie chce Herce offa robić :diabloti:

pisaj tu szybko - Herce juz zadne offy nie zaszkodzą:evil_lol::eviltong:

Posted

Tak sobie mysle, ze ta dobroć dla zwierząt mi się zwraca :evil_lol: no bo co innego :hmmmm:

Ciociu Kasiu mam zakładać wątek glucika?

Andziu napisze Ci na pw jak bardzo chcesz, bo goopio mi tak na wątku pisać :eviltong:

Posted

I tajemniczo się zrobiło...
Zakładaj watek jak chcesz kochana.
Ale ważniejsze byś napisała tekst na stronę i dała zdjęcia.

Chyba, że chcesz 3 psa na stałe to nie musisz się wysilać :diabloti:

Posted

e tam tajemniczo :eviltong:

Ja tak pytam z tym wątkiem, bo chce sie jej szybko pozbyć a nie zatrzymywać :evil_lol:

nie zakładałam wątku jeszcze i jesli chodzi o teksty to tez nie jestem zbyt tworcza, wiec jesli masz cioteczko pomysł jak to wszystko zawrzeć, to super!

fotki na razie są dwie te co na niebieskim ale będę robić na bieżąco :cool3:

Posted

rufusowa napisał(a):
Tak sobie mysle, ze ta dobroć dla zwierząt mi się zwraca :evil_lol: no bo co innego :hmmmm:

Ciociu Kasiu mam zakładać wątek glucika?

Andziu napisze Ci na pw jak bardzo chcesz, bo goopio mi tak na wątku pisać :eviltong:

Kcesz to pisaj:p a dobroc dla zwierząt niech ci się zwraca po stokroć!:loveu:

Posted

NO TO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cho no tu, buziaka bym Ci dała:):) Teraz jeszcze mogę bo potem to mi TZ może zabronić

Posted

rufusowa napisał(a):
foteczki wstawie dzisiaj albo jutro :loveu:
To czekamy :).

rufusowa napisał(a):
co do tajemniczego powodu do oblewania....no to....no....ten teges....tz sie zapytał a ja powiedziałam tak :oops:
Tak właśnie myślałam, że to o TO chodzi :). GRATULACJE :loveu: :loveu: :loveu:.
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: :cunao::cunao::cunao:
No to jest powód do: :drinka::drinka::drinka:

Posted

Ja wiem, ja wiem !!!!

Sebastian po prostu chciał zatrzymać dwie kobietki na raz przy sobie :eviltong:
I to był jedyny skuteczny sposób, bo inaczej to po cieczce Hera wróciłaby do Ciebie i znowu biedny zostałby sam - ani Ciebie, ani Hery. A tak będzie miał Was obie i Rufika GRATIS :loveu:

Sprytna bestia z niego :evil_lol:

I jeszcze raz BAAAARDZO GRATULUJĘ !!!

Posted

gusia0106 napisał(a):
NO TO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cho no tu, buziaka bym Ci dała:):) Teraz jeszcze mogę bo potem to mi TZ może zabronić

a Ty po cichu czytasz a nic sie nie odezwiesz no :mad: :eviltong:

dziekuje :loveu: po buziaka jutro sie zgłosze :loveu:
ale moj TZ czy Twoj? :evil_lol:

Posted

no nie moge z Wami :loveu: takie kochane jesteście :multi:
dziękuję wszystkim za gratulacje :loveu::loveu::loveu:

an1a doczekasz sie na pewno jak sobie uświadomi, ze ktoś go moze ubiec :evil_lol:

Maciaszkowa tylko nie prowadz po alkoholu :eviltong: :loveu:

Eliza pewnie masz racje :multi::multi: :loveu:

:smilecol:

EDIT: dziekuje Kasiu :multi: poprosze tez dom z działką, to będę gdzie miała trzymać te prezenty :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
Maciaszkowa tylko nie prowadz po alkoholu :eviltong: :loveu:
Niestety nie mam czego prowadzić... :placz: Czasem wyrwę autko od rodziców, ale za rzadko... Buuu. A po alkoholu? W życiu!