rufusowa Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Alicja napisał(a):To życzę Wam wesołej zabawy a mamie sił na wyprowadzanie . dzięki :loveu: Alu Tobie też jak najmniej problemów z kręgosłupem :p doddy napisał(a):Milena, córcia jest cudna modelka! Pięknie komponuje się z psami. Gdyby foty były ostre to idealne do kalendarza! Miłego wyjazdu. ekhm... jaka Milena? :eviltong: Ja rozumiem, że ze dwa lata albo więcej się nie widziałyśmy ale :mad:;) Dzięki za komplementa :) Muszę się bardziej przyłożyć do zdjęć psio-Jagodowych, to może się do kalendarza załapiemy :) maciaszek napisał(a):To Wam udanego wypadu wakacyjnego, a Mamie niebolącego kręgosłupa (nie tylko ze względu na psy)! :) Dziękujemy :loveu: Quote
doddy Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Marlena Milena nie daleko :) Ja to tylko psie imiona już pamiętam. Quote
rufusowa Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 doddy napisał(a):Marlena Milena nie daleko :) Ja to tylko psie imiona już pamiętam. No w zasadzie to Cię rozumiem, bo mam kilka takich imion, które notorycznie mylę np. Dawid/Dominik/Damian Weronika/Wiktoria ;) a psich imion, to się u Was przewija od groma, więc dobrze, że chociaż te pamiętasz ;) Quote
rufusowa Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 e tam starość... ja tak mam od lat ;))) a siwe włosy mozna wytłumaczyć obciążeniem genetycznym ;) Quote
maciaszek Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 rufusowa napisał(a):a siwe włosy mozna wytłumaczyć obciążeniem genetycznym ;) A żebyś wiedziała, że można :). Ja zaczęłam siwiec mając lat 14-15 :D. Mój tato miał całą białą czuprynę już w wieku lat 30. Quote
rufusowa Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 maciaszek napisał(a):A żebyś wiedziała, że można :). Ja zaczęłam siwiec mając lat 14-15 :D. Mój tato miał całą białą czuprynę już w wieku lat 30. wow! no... nie zazdroszczę przy Twoim ciemnym kolorze... Z drugiej strony przynajmniej z farbowaniem prosta sprawa a nie... rozjaśnianie i co chwila odrosty ;) Quote
maciaszek Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 rufusowa napisał(a):no... nie zazdroszczę przy Twoim ciemnym kolorze... Na szczęście nie mam dramatu, bo lubię te moje siwki :). I zabraniam je wyrywać ;). rufusowa napisał(a):Z drugiej strony przynajmniej z farbowaniem prosta sprawa a nie... rozjaśnianie i co chwila odrosty ;)Z farbowaniem nie taka prosta, bo moich włosów farby nie chcą się trzymać ;). Próbowałam z 3 razy w życiu (bo generalnie lubię swój kolor włosów i nie lubię utrudnień, np. w postaci regularnego potem farbowania ;) ), bez efektu. Jak osiwieję zupełnie to tylko peruki mi zostaną :D. Quote
rufusowa Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Maciaszku nie widziałam Twojej odpowiedzi ;) Myśle, że dobry fryzjer znajdzie jakiś sposób na Twoje włosy jak już będziesz wyglądała jak ta Cruella czy jak jej tam ;) A poza tym witajcie :) Chciałam zameldować, że u nas wszystko gra i buczy :) Rufus dzielnie zbiera okruszki i wylizuje obie miski (swoją i Herosławy), Herosława głównie śpi, oczywiście pod kocykiem :) Jagoda rośnie i już niebawem skończy trzy lata a w połowie wiosny rodzina nam się powiększy :) Tym razem podobno chłopak :multi: Pozdrawiamy :loveu: Quote
Alicja Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='rufusowa']Maciaszku nie widziałam Twojej odpowiedzi ;) Myśle, że dobry fryzjer znajdzie jakiś sposób na Twoje włosy jak już będziesz wyglądała jak ta Cruella czy jak jej tam ;) A poza tym witajcie :) Chciałam zameldować, że u nas wszystko gra i buczy :) Rufus dzielnie zbiera okruszki i wylizuje obie miski (swoją i Herosławy), Herosława głównie śpi, oczywiście pod kocykiem :) Jagoda rośnie i już niebawem skończy trzy lata a w połowie wiosny rodzina nam się powiększy :) Tym razem podobno chłopak :multi: Pozdrawiamy :loveu:[/QUOTE] wow, to supcio , ze wsio gra :cool2: poka Jagodziankę i piesy :) braciola jak już się wykokosi to też proszę o okazanie ;) Quote
rufusowa Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 robię test, bo imageshack się zmienił i nie wiem czy dobrze wklejam :) Zdjęcie grudniowe. Jagodzia dziergane ozdoby na choinkę włożyła na uszy i miała kolczyki a Hera zazdrościła ;) A Rufusowi muszę cyknąć coś nowego :) Quote
kika22 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='rufusowa'] Jagoda rośnie i już niebawem skończy trzy lata a w połowie wiosny rodzina nam się powiększy :) Tym razem podobno chłopak :multi: [/QUOTE] Gratuluje ;-) Śliczna mała Jagódka. Jak ten czas szybko leci :eviltong: Quote
maciaszek Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Gratulacje! To po pierwsze :) Po drugie, jaka z Jagodzianki duża dziewczyna :-o. Po trzecie, fajnie że się odezwałaś, odzywaj się częściej :). Po czwarte, czekamy na fotki Rufusa! :) Quote
rufusowa Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 dzięki Dziewczyny! :) Miałam wstręt do internetu przez jakiś czas a teraz mam faze wicia gniazda, więc skupiam się maksymalnie na tym żeby wszystko przygotowac dla maluszka a mieszkanie jeszcze nie jest urządzone, więc męczy mnie to, szukam inspiracji, tkanin itp... a kasy brak Pozdrawiam Was ciepło! Quote
Alicja Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Ale Jagodzianka urosła :loveu: , Hercia widać zadowolona z towarzystwa . Dobra czekamy jeszcze na Rufuska :). Fajnie , ze układa sie wszystko i jesteście szczęśliwi :cool2: Quote
rufusowa Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Hej Dziewczyny! nie jestem w temacie... może polecicie jakieś sensowne cenowo rozwiązanie przeciw kleszczom? Do tej pory kupowalismy kiltixa ale dla dwóch psów wychodzi ponad 100 zł : / Quote
andzia69 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='rufusowa']Hej Dziewczyny! nie jestem w temacie... może polecicie jakieś sensowne cenowo rozwiązanie przeciw kleszczom? Do tej pory kupowalismy kiltixa ale dla dwóch psów wychodzi ponad 100 zł : / ja w zeszłym roku kupowałam http://www.kuchniapupila.pl/pies/zdrowie1/przeciwpchelne1/biowet_biobifen_obroza,p1355469451 i u mnie działała Quote
maciaszek Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Ja w tym roku kupiłam Ektopar. Sporo dobrych opinii o nim czytałam. Poza tym nie tylko zabija kleszcze, ale i odstrasza (podobnie jak Advantix Buyera). No i jest tani :). Quote
rufusowa Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Andziu, Maciaszku - bardzo Wam dziękuję za porady :) Jestem zwolenniczką obroży, więc zamówię te co Ty Andziu.. trzeba będzie pamiętać o wymianie po dwóch miesiącach ale z drugiej strony w razie zagubienia nie będzie tak szkoda jak kiltixa ;) A poza tym rodzina nam się powiększyła :) 3 maja na świat przyszedł nasz syn - Konstanty :) A wczoraj wróciły po długiej nieobecności (było tego ze trzy tygodnie) nasze psy :) Poznały już nowego członka rodziny i wszystko gra i buczy :) Pozdrawiamy! A zdjęcie jakieś wrzucę w późniejszym terminie :) Quote
Alicja Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 GRatulacje z okazji powiekszenia Rodzinki i oczywiście czekam też na oficjalne zapoznanie :) Quote
rufusowa Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 HEj! Czas leci jak szalony... Konstant skończył już 5 miesięcy :) Wzięłam się dziś za robienie zdjęć, bo wczoraj miał Chrzciny i chciałam uwiecznić go, bo na zdjęcia fotografa trzeba trochę zaczekać a ja niecierpliwa :) No i Rufus się zainteresował młodym, więc od razu pomyślałam - będzie zdjęcie w sam raz na dogomanię ;) Hera śpi pod kocem... nie napatoczy się sama z siebie a ja zapominam żeby jej zdjęcie z młodym jakieś pozowane zrobić... Może następnym razem będę pamiętać :) Z Rufusem Jagoda ma dobrą komitywę :) Często bawią się piłką i on ją bardzo lubi za to, że jak wstaje od stołu, to zawsze jakieś okruszki spadają dla niego :) Jagna bardzo wyrosła i poszła do przedszkola... no... w sensie wrzesień tak pół na pół, bo już drugi raz katar się przyplątał ;) No a jak chodzi to tylko do 13. Fajne przedszkole i fajne dzieciaki a najważniejsze, że blisko mamy jak nie wiem co ;) Psiaki zdrowie, Rufus bez zmian a Hera trochę się starzeje ale też bez przesady :) Rufus (i Hera najprawdopodobniej też), kończą w tym roku 9 lat. Quote
andzia69 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 o matko...to już drugie Rufusiątko małe...a dopiero co pierwsze się rodziło :) :) Quote
Recommended Posts