rufusowa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Hej Ciotki! u nas dobrze :) kolki sie skonczyły a Jagoda dostarcza nam duzej porcji radości :) jak również dużej porcji zajęć ;) Od jakiegoś czasu w domu w ciągu dnia ucina sobie drzemki, wiec jak chcę miec troche luzu, to idę z nią na spacer i wtedy śpi nieco dłuzej :) I tak wędrujemy sobie godzinami... wczoraj np. chodziłysmy 7 godzin ;) Bylismy też juz w zoo ale w weekend to pomyłka ;) Quote
maciaszek Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Wow! Niezłe jesteście, a raczej Ty jesteś, bo Jagódka wygodnie w wózku jedzie ;). 7 godzin... jestem pod wrażeniem! No ale pogoda sprzyja :). A na jakąś fotę można liczyć?! :) Quote
rufusowa Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 wrzucam kilka fotek z pozdrowieniami :) do czego by sie przyssac? może do koszulki taty... chyba jednak mam cos lepszego mamo... a może dasz...? :) no i dała ale tego zdjęcia nie pokaże ;) Quote
agnieszka32 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 http://img600.imageshack.us/img600/9106/dsc06924o.jpg Ale śliczna! A jakie ma cudne włoski :loveu: Quote
maciaszek Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Włosy jej zjaśniały, prawda? Ciekawe jaki będzie miała kolor :). Quote
rufusowa Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='agnieszka32']http://img600.imageshack.us/img600/9106/dsc06924o.jpg Ale śliczna! A jakie ma cudne włoski :loveu: podobna do tatusia :loveu: Chociaz smiejemy się, ze jak to mozliwe? Ma moje włosy, moje brwi, mój nosek i brodę a i tak podobna do S i wszyscy jak jeden mąż to powtarzają :) i ja się z tym zgadzam :)... nie wiem.. moze to ogólny kształt twarzy? oczy? usta to na pewno po tatusiu :loveu: [quote name='Alicja']o rany ...jaka już duża :loveu: nio :loveu: [quote name='maciaszek']Włosy jej zjaśniały, prawda? Ciekawe jaki będzie miała kolor :). zjaśniały :) włosy zdecydowanie ma po mnie... ja sie urodzilam z czarnymi a S z jasnymi. Poza tym TZ mowi, ze kolorek mamy identyczny (porownując z moimi odrostami ;)) No a jakie będzie miala w najblizszych latach to prawdziwa zagadka :) Moze tak jak moje zjasnieją do prawie białych a potem bedą stopniowo ciemniały... a moze zostaną jej takie nieco ciemniejsze (moja siostra tak miała). S też jest ciemnym blondynem :) Quote
rufusowa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 mama na razie się nie kwalifikuje do zdjęć ;) mama nie jest jak victoria beckham czy inna karolina malinowska... mamie został brzuch :( chlip, chlip ;) Quote
Alicja Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 baba bez brzucha jest jak gornek bez ucha ....tak mawiała moja śp. Babcia ;) Quote
rufusowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Alicja napisał(a):baba bez brzucha jest jak gornek bez ucha ....tak mawiała moja śp. Babcia ;) :roflt: podoba mi się :lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 rufusowa napisał(a)::roflt: podoba mi się :lol: no więc nos do góry ;) Quote
Alicja Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 fioneczka napisał(a):poka urośnientą Pyzę :p poka .....poka Quote
rufusowa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 aparat my pożyczyli... a urosło nam dziewcze, więc czekam jak na szpilkach na zwrot coby uwiecznic małego kraba :) Quote
Alicja Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 rufusowa napisał(a):aparat my pożyczyli... a urosło nam dziewcze, więc czekam jak na szpilkach na zwrot coby uwiecznic małego kraba :) do ukarania ...nie pożycza się na tak długo ;) Quote
rufusowa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 :) spoko luz :) wyjeżdzamy w sobote na mazury, to sobie odzyskamy :) po tygodniu wracamy a potem jedziemy do dziadkow TZ-ta na podlasie :) Na mazury jedzie z nami Herosława o ile sie zapakujemy ;) a Rufus jedzie do babci ;) Potem niestety obydwa będą u babci... mam nadzieje, ze zastosuje sie do zakazu wychodzenia z dwoma na raz Tymczasem ściskam i pozdrawiam :) buuuuzia! Quote
an1a Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Daj babci 1 smycz i problem załatwiony :evil_lol: udanego wyjazdu ;) Quote
agnieszka32 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 an1a napisał(a):Daj babci 1 smycz i problem załatwiony :evil_lol: udanego wyjazdu ;) Ha ha ha :) Udanego wypoczynku :) Quote
maciaszek Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Wypoczywajcie dobrze :). I róbcie dużoooo zdjęć! Quote
Recommended Posts