Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Ciotki!

u nas dobrze :) kolki sie skonczyły a Jagoda dostarcza nam duzej porcji radości :) jak również dużej porcji zajęć ;)

Od jakiegoś czasu w domu w ciągu dnia ucina sobie drzemki, wiec jak chcę miec troche luzu, to idę z nią na spacer i wtedy śpi nieco dłuzej :)

I tak wędrujemy sobie godzinami... wczoraj np. chodziłysmy 7 godzin ;)

Bylismy też juz w zoo ale w weekend to pomyłka ;)

Posted

Wow! Niezłe jesteście, a raczej Ty jesteś, bo Jagódka wygodnie w wózku jedzie ;). 7 godzin... jestem pod wrażeniem! No ale pogoda sprzyja :).

A na jakąś fotę można liczyć?! :)

Posted

wrzucam kilka fotek

z pozdrowieniami :)

do czego by sie przyssac?

może do koszulki taty...

chyba jednak mam cos lepszego

mamo... a może dasz...? :)

no i dała ale tego zdjęcia nie pokaże ;)

Posted

[quote name='agnieszka32']http://img600.imageshack.us/img600/9106/dsc06924o.jpg
Ale śliczna! A jakie ma cudne włoski :loveu:

podobna do tatusia :loveu:
Chociaz smiejemy się, ze jak to mozliwe? Ma moje włosy, moje brwi, mój nosek i brodę a i tak podobna do S i wszyscy jak jeden mąż to powtarzają :) i ja się z tym zgadzam :)... nie wiem.. moze to ogólny kształt twarzy? oczy? usta to na pewno po tatusiu :loveu:

[quote name='Alicja']o rany ...jaka już duża :loveu:

nio :loveu:

[quote name='maciaszek']Włosy jej zjaśniały, prawda? Ciekawe jaki będzie miała kolor :).

zjaśniały :) włosy zdecydowanie ma po mnie... ja sie urodzilam z czarnymi a S z jasnymi. Poza tym TZ mowi, ze kolorek mamy identyczny (porownując z moimi odrostami ;)) No a jakie będzie miala w najblizszych latach to prawdziwa zagadka :) Moze tak jak moje zjasnieją do prawie białych a potem bedą stopniowo ciemniały... a moze zostaną jej takie nieco ciemniejsze (moja siostra tak miała). S też jest ciemnym blondynem :)

• 2 weeks later...
Posted

rufusowa napisał(a):
aparat my pożyczyli...

a urosło nam dziewcze, więc czekam jak na szpilkach na zwrot coby uwiecznic małego kraba :)

do ukarania ...nie pożycza się na tak długo ;)

Posted

:) spoko luz :) wyjeżdzamy w sobote na mazury, to sobie odzyskamy :) po tygodniu wracamy a potem jedziemy do dziadkow TZ-ta na podlasie :)

Na mazury jedzie z nami Herosława o ile sie zapakujemy ;) a Rufus jedzie do babci ;) Potem niestety obydwa będą u babci... mam nadzieje, ze zastosuje sie do zakazu wychodzenia z dwoma na raz

Tymczasem ściskam i pozdrawiam :)

buuuuzia!