Alicja Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 kika22 napisał(a):Witaj Jagódka na dogo;-) Dużo zdrówka dla Ciebie i dla rodziców. P.S. To juz mam przyszła synowa ;-) No proszę Oluś ma już zaklepaną ;) żonkę Słodka Smerfetka :loveu: Quote
fioneczka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 http://img64.imageshack.us/img64/9962/umiechr.jpg siemaka Pyza !!! witamy !!! obyś całe swoje życie była taka uśmiechnięta !!!!!!!!!!!!!! Quote
redcat Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Witamy Jagódko na świecie i na Dogo :) P.s. Jakie ma faaaajne włosy :) Quote
gusia0106 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Dzisiaj wracają do domku. Ciekawe jak Rufus i Hera powitają Jagódkę :) Rufus jest już bardzo stęskniony za Pańcią. Quote
redcat Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Trzymam w takim razie kciuki za zapoznanie psiaków z nową domowniczką! Quote
Alicja Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 redcat napisał(a):Trzymam w takim razie kciuki za zapoznanie psiaków z nową domowniczką! :kciuki: i czekamy na wieści Quote
maciaszek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jak słodka dziewczynka :). Wygląda jakby się uśmiechała :). Trzymam kciuki za zapoznanie psiego stada z nowym członkiem rodziny! I też czekam na wieści. Quote
rufusowa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Hej Ciotki! :) przede wszystkim baaardzo Wam dziękuję za gratulacje i za doping :loveu: wczoraj wróciliśmy do domku a ja juz się za Wami stęskniłam i postanowiłam cuś napisać :loveu: pewnie jutro albo pojutrze wkleję jakieś dodatkowe fotki Jagódki a póki co informuję, że czujemy się dobrze i jesteśmy straaaasznie szczęśliwi :loveu: Matko ja ja ją kocham! Jakie ona miny robi :lol: :loveu: Niuńka ma duży apetyt i aż się pielęgniarki dopytywały, czy dokarmiam sztucznym mlekiem dodatkowo, bo rosła na wadze. Wczoraj doszła do 4 kg :cool3: W większość najmniejszych ciuszków już się nie mieści ;) W domku jest o wiele spokojniej.. może sobie spokojnie ssać kiedy chce a potem spać, bo w szpitalu, to co zasnęła, to już trzeba było budzić, bo obchód, bo kąpiel, bo badania i tak w koło macieju a że Jagoda ma temperament, to pokazywała co o tym wszystkim myśli ;) Co do psiaków, to Rufus jest zszokowany ;) Patrzy co to w ogóle jest za dziwne stworzenie i nawet szczeknął na nią jak jeszcze była w foteliku ;) Ale potem sobie jeszcze z daleka obwąchał i chyba powoli się przekonuje do małej :) Hercia jak zwykle chętna do wąchania i lizania ale nie narzuca się :) Jestem zadowolona z takich reakcji psiaków.. gorzej by było gdyby któreś chciało jej pilnować albo było bardzo zaciekawione. pozdrawiamy Was cieplutko! :p Quote
Alicja Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Super , że samopoczucie dobre i zdrówko dopisuje . Z radością spojrzymy na fotaski ;) Quote
maciaszek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Bardzo się cieszę, że wszystko się układa :). Że psiaki grzeczne, że jesteście zadowoleni, że Jagódka wspaniała. Tak trzymać! Czekamy na fotki. Quote
redcat Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Hej hej. Jak się Wam żyje w powiększonym gronie? :) Quote
rufusowa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 cześć Ciotki u nas kolki, więc cały dzień noszę Jagodę na rękach, bo na leżąco męczą ją bączki... dostaje kropelki ale nie pomagają w 100% dopiero jak TZ przychodzi do domu moge się umyć, zjeść obiad i ogarnąć mieszkanie... mam nadzieję, że sytuacja sie unormuje, bo ciężko jest.. jak dobrze pójdzie, to jutro będziemy mieli chustę do noszenia dzieci i wtedy jest szansa, że cos zrobię w domu, czy zrzucę fotki Tymczasem proszę Was o cierpliwość buziaki przesyłam! Quote
maciaszek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Oj, współczuję... Synek mojej siostry miał ten problem, wiem jaka to męczarnia dla malucha. I przy okazji tych, którzy się nim zajmują ;). Życzę, że kolki poszły sobie precz! Quote
Alicja Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 współczuję ...znam to z doświadczenia ...spałam po 2h/24... tych cud miód kropelek jeszcze wtedy nie było ...a takie robione w aptece nie pomagały Quote
agnieszka32 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Rufusowa - trzymaj się, wiem że musi być Ci ciężko - wszystko właściwie spada na kobiety... Quote
rufusowa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dziękuję Wam za wsparcie :Rose: Od wczoraj podajemy te własnie cudowne kropelki z Niemiec i jest jakby lepiej... Jagoda nawet zasnęła chociaz na początku ulewało jej sie chlustowo pomimo odbicia :roll: no ale śpi a mamusia stwierdziła, że musi odreagować przy komputerze a obowiązki domowe zaczekają ;) Oj będę musiała odstawić na bok mój perfekcjonizm, bo się zajeżdżę :roll: Plus jest taki, że w nocy najlepiej śpi i to nawet 5-6 godzin! :multi: Dzięki temu tatuś się w miarę wysypia do pracy no i wieczorem ma siłę żeby się nią zająć :p Zaraz wkleję kilka fotek Jagodzianki :) Z psiakami na razie nie mamy fotek, bo one podchodzą do niej na chwilkę, zazwyczaj jak ją karmię na łóżku albo przewijam, więc nijak mi biec po aparat... myślę, że to niedługo się zmieni :) Zaczęłam tez wychodzic z psami, bo i ja tego potrzebuję i Sebastianowi będzie lżej... no a jeszcze w weekend zrobilismy dwa spacery i było cudownie, bo Jagoda śpi jak zabita :loveu: Cudownie było zobaczyć wiosnę, bo ja kurka od trzech tygodni nie mogłam wyjść na spacer i dla mnie zmiana pogody jest duża i w ogóle jest pięknie! :) No a piszę nieco chaotycznie, bo się spieszę... jakoś nie dowierzam, żeby ta drzemka miała długo trwać ;) jeszcze szpitalne Quote
gusia0106 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 No dobrze, że się pojawiłaś! Ja tu tęsknię! :) Quote
Alicja Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Słodka ta Wasza Jagodzianka :loveu: Perfekcjonizm rzecz nabyta ;) ...kiedyś będzie na to czas teraz szkoda go na przyziemne sprawy , czas za szybko ucieka i szkoda aby umknęły uwadze wazne chwile :cool2: Quote
fioneczka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 http://img24.imageshack.us/img24/69/dsc06349v.jpg ło matulu a Pyza co taka niezadowolona z otaczającego ją świata ;) a nóżki jakie długaśne ma laska ... będzie w spódniczkach pociskać ... już ją na szpileczce widzę ;) zdrówka dla Was !!!! DUŻO !!!! Quote
maciaszek Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Rufusowa, cześć :multi::multi::multi:. Jagódka jest przesłodka. Jak jej imię :) :loveu:. Zaglądajcie tu do nas czasem. Z wieściami. Z fotkami. I Ty się odstresujesz i my będziemy mieli chwilę przyjemnego oddechu, patrząc na tą małą słodziznę :). Quote
agnieszka32 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Malutka jest prześliczna! A jakie ma długie czarne włoski :loveu: Quote
Recommended Posts