rysiczka Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Przepraszam ale musze powiekszyc foreczki wiec dajcie mi troszke czasu jutro powinny byc juz wszystkie. Quote
Zabajka Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 Hurrra ! Czekamy z niecierpliwościa na "nasze" fotki !!! A tymczasem chwalimy się ,że nasza Erusia dokończyła wczoraj Championat Słowacji !!! :lol: Więc latem zaczynamy Championat Słowacji z Kropeczką ! 8) Quote
tunio Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Zabajko,gratuluje ! 8) Ja takze mialam w planach w tym roku Slowacje,ale sytuacja losowa i finansowa mi to uniemozliwila,niestety. Quote
Zabajka Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 carragan- trzymam kciuki by sytuacja się poprawiła !!! Słowacja jest piekna i oprócz wystawy dochodzą jeszcze miłe oku piękne widoki na góry, lasy i zamki :) Ja też muszę nieco zmodyfikować w tym roku swe plany wystawowe z powodów różnych, min. finansowych, ale .... może jutro będzie lepsze..? Quote
tunio Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Zabajka napisał(a): ... może jutro będzie lepsze..? Jak to sie mowi,morz(z)e jest szerokie i glebokie,a tam mieszka ryba,co sie zowie chyba :wink: A tak na powazniej.Ja takze sie ludzie,ze jutro bedzie lepsze,ale chyba pora zejsc na ziemie i pogodzic sie z faktem,ze ani moja rodzina,ani ja nigdy krezusami nie bedziemy :wink: Mimo snobistycznego psa :wink: PS.A na sekunde idac do niuffow.U Fuki we Wroclawiu poznalam,R E W E L A C Y J N E G O ! niuffa :D Misiek przeslodki i czarny jak smola :D Z racji zimy i gestego futra dodatkowo szeroki jak stodola 8) No i nie zrzucal sie na moje Malenstwo co momentalnie spowodowalo,ze go lubie :wink: PS.A za trzymanie kciukow nie dziekuje,coby nie zapeszyc :fadein: Quote
Zabajka Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 Carragan- pisz mi tu szybciutko, cóż to za niufa spotkałaś....? Bo mnie ciekawość zrżera :o Quote
tunio Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Zabajka napisał(a):Carragan- pisz mi tu szybciutko, cóż to za niufa spotkałaś....? Bo mnie ciekawość zrżera :o A zebym to ja wiedziala co to byl za niuff :lol: Trza do Fuki napisac,moze ona wie o nim cos wiecej,procz faktu,ze jej erdelka bedac mala sie z nim bawila.Ja niestety,nie wiem nic,procz tego ze pies rewelacyjny.Chociaz ta zapluta broda dosyc nieprzyjemna w dotyku :wink: Quote
rysiczka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Dla zainteresowanych i oczarowanych mala Ulanka-mozna juz ja pobrac na telefon komorkowy. :D Zapraszam tez do milych komentarzy i glosowania na adres www.ulankaarlet.pupile.com Quote
anetta Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Super Ulanka :D Bardzo wygodnie jej na tej poleczce 8) Sliczna :loveu: Quote
rysiczka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Mala ta poleczka to mnie rozbroila totalnie!!! :angel: Quote
Zabajka Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 Witam Odpisuję z opóźnieniem ,ale nadal nie mam żadnych powiadomień z dogo o tym ,że są nowe posty :-? Muszę co jakiś czas sama szukac i patrzeć , czy ktoś coś nowego napisał. Kropa lubi patrzeć przez okno balkonowe. Tło jest paskudne, bo remontuję mieszkanie i koło balkonu nie ma jeszcze nowej tapety. A na balkonie widać kawałek "zabezpieczenia" by jamniorek nie wypadł (siateczka i deska). Jeżeli akurat Era śpi koło balkonu a Kropa ma ochotę sobie powyglądać- to po prostu traktuje Erke jako schodki. Era i tak śpi większośc dnia i niczego nie zauważa. Na jednym zdjęciu widac nawet, że Era śpi na plecach- co także nie przeszkadza Kropie wyglądać za okno ! A czasem Kropa leży lub śpi na tej półce. Cała półka jest na katalogi z wystaw. Więc się śmieję, że pilnuje katalogów i czyta info o konkurencji. Jej oczywiście chodzi o wróbelki na balkonie :lol: Erka ją chyba lubi a napewno pozwala jej na wszystko. Takie są właśnie niufy. A przecież jest między nimi 4 lata różnicy..... rysiczka - wielkie dzieki za te fotki (kurcze, szukam i szukam i nie umiem nawet znaleźć ikonki z bukietem kwiatów !!! :evil: ), sama bym nie umiała tego wkleić !!! :laola: Quote
tunio Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Zabajka tu masz fajne emoty 8) http://emoty.h2o.pl/ Oczywiscie wybierz folder "emoty",potem nacisnij prawym klawiszem myszki na wybranego emota,wybierz z tabelki wlasciwosci,a z wlasciwosci wybierz adres url.Nastepnie wstaw to pomiedzy i mozesz dac wiele sympatycznych buziek 8) np. w podziekowaniu :wink: Quote
Zabajka Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 Wow....!!! No rzeczywiście baaaardzo to proste. :lol: Ale postaram się jakoś to zgłębić... :wink: Quote
Zabajka Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Witam Pełny sukces !!! :laola: Kropa to już teraz nie taka zwykła Kropka, ale Champion Młodzieży, a Hossa Niech Trwa dorzuciła do swej kolekcji kolejne CWC, + CACIB !!! Sędzina wpisała Kropce "nieduża suczka" :lol: ha ha ha , w pełni się z nią zgadzam. Zadebiutowała jeszcze najmłodsza córka Ery ( Inna Nie Będę ) zchodząc z ringu,( swej pierwszej wystawy )ze złotym medalem+ Zw. Młodzieży, w stawce 5 suk. Do kompletu dorzucimy jeszcze CWC + resCACIB zdobyte przez FBI i już możemy bujać w obłokach wielkiej radości !!! :laola: Niech żyją Katowice !!! :wink: Quote
ursus Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 GRATULACJE !! z mojej hodowli jamnik krótkowłosy standardowy EFFENDI EXI Jamnicza Ostoja zakończył Ch.Mł , został Najlepszym Juniorem w Rasie i był 3 na BIS Junior w swej grupie !! Niech żyją Katowice ! Quote
Zabajka Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 Super ursus ! Gratulacje ! My na BiSa nie zostawałyśmy, bo jak zwykle śpieszyłam się do pracy :-? Ale..... jeszcze nie jeden BIS przed nami ! :lol: Teraz poczekamy do ukończenia 15 miesięcy i zaczniemy karierę w klasie pośredniej 8) Quote
rysiczka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 :BIG: Super!!! Wielkie Gratki dla Kropki!!! :laola: To byl pewniak mowilam ze zakonczycie tam Ml.Ch.Pl.Gratki ursus!!! Quote
Zabajka Posted March 29, 2005 Author Posted March 29, 2005 Witam Ot i wiosna wkoło. Co tam u Was słychać ? Bo my z Kropką musimy czekać w wystawami do pośredniej czyli do ukończenia 15 miesięcy 8) W młodzieży już mamy osiągnięty cel.... :lol: Quote
ursus Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 A będziecie w Opolu?? :lol: Swoją drogą jak ci się podobał w Katowicach niufek który dostał BOB ?? Quote
Zabajka Posted March 29, 2005 Author Posted March 29, 2005 Witam Do Opola raczej nie jedziemy, bo nie mamy z czym. :-? Hossa potrzebuje teraz czasu do września by mineło 6 miesięcy do Championatu, Kropka już championa młodzieży ma, młoda córka Ery (Inna Nie Będę) też zdobyła w Katowicach Zw. Mł. Pozostaje tylko synek Ery, który nie dojechał do Katowic ( Interpool Nie Przypadkiem). Więc chyba nie pojadę, no ew. tylko z Interem by mu pokibicować :lol: A wracając do Katowic. Hmmm. Bardzo lubię i szanuje p. Kocha (właściciela psa z BOB), więc nie mogę go oceniać. Ale... W sukach "wyszła" z CACIBem moja Hossa , która wygląda jak potężny samiec (zerknij na nią u mnie w aktualnościach). Pan Koch otrzymał CACIBa z Nero od Stiky. Pies ten byłby przepiekny gdyby ....był suczką... :lol: Tak więc sędzia miał trudne zadanie. Albo dać BOB suce, która wygląda jak pies, albo psu który wygląda jak suka :lol: Więc widzisz, że trudny wybór ? Samej byłoby mi trudno wybrać..... :-? Quote
rysiczka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Wiosna zawitala a my wlos zgubilysmy i lyse pojedziemy do Lodzi. :lol: Jedziemy tam bo bardzo zalezy nam na tej miedzynarodowce bo tylko ona brakuje nam do doroslego Championatu.Zobaczymy jak bedzie. Quote
PATIszon Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Hej, jamnikowcy! Zobaczcie co znalazlam! :lol: latajace jamniki Zabajka Odezwij sie, jak tam Twoja jamnica? Quote
Recommended Posts