Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hurrra ! Czekamy z niecierpliwościa na "nasze" fotki !!!
A tymczasem chwalimy się ,że nasza Erusia dokończyła wczoraj Championat Słowacji !!! :lol:
Więc latem zaczynamy Championat Słowacji z Kropeczką ! 8)

Posted

carragan- trzymam kciuki by sytuacja się poprawiła !!! Słowacja jest piekna i oprócz wystawy dochodzą jeszcze miłe oku piękne widoki na góry, lasy i zamki :)
Ja też muszę nieco zmodyfikować w tym roku swe plany wystawowe z powodów różnych, min. finansowych, ale .... może jutro będzie lepsze..?

Posted

Zabajka napisał(a):

... może jutro będzie lepsze..?

Jak to sie mowi,morz(z)e jest szerokie i glebokie,a tam mieszka ryba,co sie zowie chyba :wink:

A tak na powazniej.Ja takze sie ludzie,ze jutro bedzie lepsze,ale chyba pora zejsc na ziemie i pogodzic sie z faktem,ze ani moja rodzina,ani ja nigdy krezusami nie bedziemy :wink: Mimo snobistycznego psa :wink:
PS.A na sekunde idac do niuffow.U Fuki we Wroclawiu poznalam,R E W E L A C Y J N E G O ! niuffa :D Misiek przeslodki i czarny jak smola :D Z racji zimy i gestego futra dodatkowo szeroki jak stodola 8) No i nie zrzucal sie na moje Malenstwo co momentalnie spowodowalo,ze go lubie :wink:

PS.A za trzymanie kciukow nie dziekuje,coby nie zapeszyc :fadein:

Posted

Zabajka napisał(a):
Carragan- pisz mi tu szybciutko, cóż to za niufa spotkałaś....? Bo mnie ciekawość zrżera :o

A zebym to ja wiedziala co to byl za niuff :lol:
Trza do Fuki napisac,moze ona wie o nim cos wiecej,procz faktu,ze jej erdelka bedac mala sie z nim bawila.Ja niestety,nie wiem nic,procz tego ze pies rewelacyjny.Chociaz ta zapluta broda dosyc nieprzyjemna w dotyku :wink:

Posted

Witam
Odpisuję z opóźnieniem ,ale nadal nie mam żadnych powiadomień z dogo o tym ,że są nowe posty :-? Muszę co jakiś czas sama szukac i patrzeć , czy ktoś coś nowego napisał.
Kropa lubi patrzeć przez okno balkonowe. Tło jest paskudne, bo remontuję mieszkanie i koło balkonu nie ma jeszcze nowej tapety. A na balkonie widać kawałek "zabezpieczenia" by jamniorek nie wypadł (siateczka i deska). Jeżeli akurat Era śpi koło balkonu a Kropa ma ochotę sobie powyglądać- to po prostu traktuje Erke jako schodki. Era i tak śpi większośc dnia i niczego nie zauważa. Na jednym zdjęciu widac nawet, że Era śpi na plecach- co także nie przeszkadza Kropie wyglądać za okno ! A czasem Kropa leży lub śpi na tej półce. Cała półka jest na katalogi z wystaw. Więc się śmieję, że pilnuje katalogów i czyta info o konkurencji. Jej oczywiście chodzi o wróbelki na balkonie :lol: Erka ją chyba lubi a napewno pozwala jej na wszystko. Takie są właśnie niufy. A przecież jest między nimi 4 lata różnicy.....
rysiczka - wielkie dzieki za te fotki (kurcze, szukam i szukam i nie umiem nawet znaleźć ikonki z bukietem kwiatów !!! :evil: ), sama bym nie umiała tego wkleić !!! :laola:

Posted

Zabajka tu masz fajne emoty 8)
http://emoty.h2o.pl/

Oczywiscie wybierz folder "emoty",potem nacisnij prawym klawiszem myszki na wybranego emota,wybierz z tabelki wlasciwosci,a z wlasciwosci wybierz adres url.Nastepnie wstaw to pomiedzy i mozesz dac wiele sympatycznych buziek 8)
np. w podziekowaniu :wink:

Posted

Witam
Pełny sukces !!! :laola:
Kropa to już teraz nie taka zwykła Kropka, ale Champion Młodzieży, a Hossa Niech Trwa dorzuciła do swej kolekcji kolejne CWC, + CACIB !!!
Sędzina wpisała Kropce "nieduża suczka" :lol: ha ha ha , w pełni się z nią zgadzam. Zadebiutowała jeszcze najmłodsza córka Ery ( Inna Nie Będę ) zchodząc z ringu,( swej pierwszej wystawy )ze złotym medalem+ Zw. Młodzieży, w stawce 5 suk. Do kompletu dorzucimy jeszcze CWC + resCACIB zdobyte przez FBI i już możemy bujać w obłokach wielkiej radości !!!
:laola: Niech żyją Katowice !!! :wink:

Posted

GRATULACJE !!
z mojej hodowli jamnik krótkowłosy standardowy EFFENDI EXI Jamnicza Ostoja zakończył Ch.Mł , został Najlepszym Juniorem w Rasie i był 3 na BIS Junior w swej grupie !!
Niech żyją Katowice !

Posted

Super ursus ! Gratulacje ! My na BiSa nie zostawałyśmy, bo jak zwykle śpieszyłam się do pracy :-? Ale..... jeszcze nie jeden BIS przed nami ! :lol: Teraz poczekamy do ukończenia 15 miesięcy i zaczniemy karierę w klasie pośredniej 8)

Posted

Witam
Ot i wiosna wkoło. Co tam u Was słychać ? Bo my z Kropką musimy czekać w wystawami do pośredniej czyli do ukończenia 15 miesięcy 8) W młodzieży już mamy osiągnięty cel.... :lol:

Posted

Witam
Do Opola raczej nie jedziemy, bo nie mamy z czym. :-? Hossa potrzebuje teraz czasu do września by mineło 6 miesięcy do Championatu, Kropka już championa młodzieży ma, młoda córka Ery (Inna Nie Będę) też zdobyła w Katowicach Zw. Mł. Pozostaje tylko synek Ery, który nie dojechał do Katowic ( Interpool Nie Przypadkiem). Więc chyba nie pojadę, no ew. tylko z Interem by mu pokibicować :lol:
A wracając do Katowic. Hmmm. Bardzo lubię i szanuje p. Kocha (właściciela psa z BOB), więc nie mogę go oceniać. Ale...
W sukach "wyszła" z CACIBem moja Hossa , która wygląda jak potężny samiec (zerknij na nią u mnie w aktualnościach). Pan Koch otrzymał CACIBa z Nero od Stiky. Pies ten byłby przepiekny gdyby ....był suczką... :lol: Tak więc sędzia miał trudne zadanie. Albo dać BOB suce, która wygląda jak pies, albo psu który wygląda jak suka :lol:
Więc widzisz, że trudny wybór ? Samej byłoby mi trudno wybrać..... :-?

Posted

Wiosna zawitala a my wlos zgubilysmy i lyse pojedziemy do Lodzi. :lol: Jedziemy tam bo bardzo zalezy nam na tej miedzynarodowce bo tylko ona brakuje nam do doroslego Championatu.Zobaczymy jak bedzie.

• 2 months later...