Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

spoko spoko !! zależy jak napiszę to w katalogu............ np. dla psa z 1 lokatą w klasie........... no i jeśli pójdzie sam w tej klasie.......... to......... no.............. :lol: Jeśli zgłosiłaś to podaj mi do jakiej klasy!!

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ursus Ty to na serio ? :o

Przeciez my jamnika nie przypominamy :lol: :lol: :lol:

PS.zreszta przestalo nam sie wiesc i dwukrotnie wyladowalismy na lokacie 1 ale z ocen a bdb.A najlepsze jest to,ze nie mam pojecia dlaczego w Chorzowie dostalism bdb bo sedzina sie do nas ani slowem nie odezwala :o :lol: :lol:

PPS.A zmieniajac na moment temat....Jak Wam poszlo w Chorzowie ? BOG,BIS ? :wink:

Posted

W Chorzowie DIANA z Jeleniej Kotliny wzięła Grupę , choć złośliwi twierdzą ,ze nie bo na zdjęciu widać kogoś innego na pierwszym planie.......(strona O/Chorzów) a o Zabrzu piszę poważnie. Znajdź mnie po zejściu z ringu na jamnikach albo w magazynku koło sekretariatu.

funduję też pucharki dla Owczarków Niemieckich dla Zwyc.Młodz. psa i suki i dla Najlepszych w Rasie psa i suki.........

Posted

W podpisie jest tylko błąd, bo drugi na grupie był standard krótkowłosy a nie miniatura.......... ale znów będzie ,że sie czepiam......... nie mogło być w jednej rasie 2 Zw.Rasy.......... nie??

• 4 months later...
Posted

Witam
Pamiętacie mnie jeszcze ....?
Moja Kropa wystapiła dzisiaj na swej drugiej wystawie i po raz pierwszy w młodzieży. Podczas Zimowej Wystawy w Rzeszowie. Otrzymała ocenę doskonałą, tytuł Zwycięzca Młodzieży oraz........... Zwycięzca Rasy !!! A oto jej opis :
"Suka o bardzo dobrej budowie, wydłużona głowa, prawidłowy układ szczęk, uzębienie, pigmentacja, wydłużona szyja, dobre przedpiersie, bardzo dobry gatunek sierści".
Hurrraaaa!!!!
Bardzo się cieszymy, tym bardziej, że to nie koniec sukcesów. Córka mojej Erusi -nowofundlandka Hossa Niech Trwa Viva Zabajka FCI,
występując w klasie pośredniej otrzymała : 1, doskonała, CWC, Najlepsza Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy oraz............Zwycięzca II Grupy !!!
Ależ ja się cieszę .....
Pozdrawiam
Ela, Era i Kropa :P

Posted

No to pewnie spotkałaś jamnika z mojej hodowli DUX DUKAT Jamnicza Ostoja FCI , który też Rasę wziął........ nie wiem tylko jak na grupie było ......
Gratulacje dla reszty!!

• 4 weeks later...
Posted

Witam
:laola:
Ponowna wystawa i ponowna radość !!!
Do Jarosławia pojechałysmy w "trójkę" czyli Era Za Głosem Serca Viva Zabajka FCI, jej córka Hossa Niech Trwa Viva Zabajka FCI= 2 niufy + Kropa czyli Ułanka Arlet. Szczęście nas nie opuszcza i przywiozłyśmy :
3 x doskonała, 3 x złoto, 1x Zw. Młodziezy (Kropa), 2 x CWC ( Era + Hossa ) oraz 2 x Zwyciezca Rasy ( Hossa i Kropa ) !!!
:laola:
Na wybory grupy nie mogłyśmy zostać, czekały na mnie stęsknione konisie w Zabajce, ale... przed nami Katowice, gdzie wystąpimy w składzie Kropka i Hossa....
zabajka

Posted

Witam i po dlugiej nieobecnosci wielkie gratulacje dla malej paroweczki Ulanki!!!! :D Bardzo zaluje ze nie bede w Katowicach bo widzialm ze zglosilas mala.Moja Inka we Wroclawiu skonczyla Ml.Ch.Pl a w tym sezonie zrobilismy hodowlanke,teraz brakuje na jedna ocena z miedzynarodowki do doroslego Championatu.Zabajko napisz cos o malej jak sie chowa,wklaej fotki jak teraz wyglada.Pozdrwiamy!!!

Posted

Witam
dzięki za pamięć o nas. Zdjęć mam mnóstwo, tylko nie berdzo umiem je wklejać. Foty robione w domu, "prywatnie" w sumie z wystawy nie mam żadnej, bo ciężko zrobić fotkę z pozycji Ułanki. :lol:
Do Katowic jedziemy z nadzieją na CH.Mł. Będzie ciężko, bo sędzina bardzo wymagająca (podobno)....
No ale to by było zbyt proste, by tak szybko zrobić championat... :) Kropa jest ...... wyjątkowa. Zawsze wesoła, wciąż chętna do zabawy i ciągle niedospana ! :lol: Tylko poluje na wolne łóżeczko. Kopie tunel pod kołdrą i tyle ja widzieli ! Zdarzyło mi sie znaleźć ją dopiero gdy podniosłam kołdrę by złożyć pościel.
Czy mogłabym wysłać jej foty , choć ze dwie, którejś z Was by tu wkleiła ?

Posted

Zabajka sedziuje was pani Witkowska-bardzo dobra sedzina,znawczyni rasy bo sama hoduje jamniki,sympatyczna i kulturalna.Jestem pewna ze przywieziecie Zw.Ml i skonczycie Ml.Ch.Mnie pani Witkowska oceniala dwa razy i zawsze oipis byl taki sam,moja Inka od tej sedziny dostala dwa razy rase wiec nie moge zlego slowa powiedziec.Fotki przesli to postaram sie wkleic.

Posted

Jest fajna stronka na ktorej bezplatnie umieszcza sie fotki a poznie mozna je sciagnac do telefonu jako tapete,ja wlasnie sciagnelam siobie mojego ON-Hakera.Przyslij mi wiecej fotek to zaloze Ci tam konto i powklejam fotki na dogo a za kilka tygodni bedzie mozna pobrac Ulanke do komorki. :D

Posted

Mam problem- pomimo zaznaczenia opcji "powiadom mnie gdy ktos odpowie" nie dostaję żadnych maili z waszymi postami :cry:
A dwa- to bardzo boimy sie tych Katowic, chociaz nasza hodowczyni sie ze mnie smieje i mówi, że będzie dobrze.... :-?
A trzy- to nie umiem wklejac tu fotek, chociaż bardzo bym chciała.... :-? rysiczka- mogę wysłać na Twego prywatnego maila ?

Posted

Zabajko jasne ze wysylaj,rysiczka@tlen.pl.Czekam zeby zrobic malej galerie :D .Katowic sie nie obawiaj zobaczysz ze wrocicie ze Zw.Ml.Ulanka jest sliczna a pani Witkoska to porzadna sedzina.Bedzie dobrze!!Trzymam za was kciuki!!!

Posted

rysiczka- dzieki, już wysyłam do Ciebie foty.
Kurcze, sprawdzałam wszelkie ustawienia i nadal nie wiem, dlaczego nie otrzymuję powiadomień o odpowiedziach na moje posty..... :-? :evil: