Jowita Poznań Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Lusia, Lusiątko, Lukrecja... słodka, mała, drobna kotka której zawalił się cały świat. Kiedy jej Pani odeszła Lusia trafiła do schroniska w Łodzi. Szok spowodował że Lusia przestała jeść. Całe dwa tygodnie prawie nic nie jadła. Bardzo schudła. Bardzo się bała, caly ten czas siedziała po kocykiem, jakby kota nie było. Trafiła do domu tymczasowego gdzie odzyskuje na nowo radość życia. To milutka kotka, która chce kochać całym swoim małym kocim serduszkiem. Zabiega o towarzystwo człowieka. Jest grzeczna i kuwetkowa. Bedzie wspanialym towarzyszem i przyjacielem. Tak Lusia wygladala jak trafila do schroniska w Łodzi: watek Lusi na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=76008&highlight= Quote
Jowita Poznań Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 a zdjecia u mnie juz sa takie: Lusia i jej skrytka za lodowka ;) Quote
Jowita Poznań Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Przyczajony Tygrys, Ukryty smok- wychodzi ze swego ukrycia pod lozkiem ;) Odpoczynek po chowaniu! a tu Lusia udaje ze ma wielki apetyt ;) Obgryzam palme ktora na ten cel Pani nam kupila :D Quote
Jowita Poznań Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 nikomu sie nie podobamy? a taka ze mnie milusia kicia. Kicia sie leczy teraz na grzybka, i czeka nas sterylizacja. Quote
Agnie Koty Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Mnie się podobacie, jakby co.:evil_lol:. Widać, że odchuchałaś Lusinkę.:lol: I bardzo fotogeniczna jest.... Quote
Jowita Poznań Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 to takie sloneczko tulace sie do czlowieka, takie miziu miziu :D Quote
Agnie Koty Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Boże, ale nie zostawiaj jej sobie......:evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Agnie Koty napisał(a):Boże, ale nie zostawiaj jej sobie......:evil_lol: to musi w 3 misiace znalezc dom, bo potem to jej chyba nie oddam :evil_lol: Quote
Seaside Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ja tak się tylko pod kuzynkę na chwilę podczepię bo jeszce nie założyłąm nowego wątku :oops: To moi rezydenci - Rudzia już lepiej :multi: Jowitka ty z tym zakochiwaniem to uważaj bo ja już więcej tajemnic nie zdzierżę :evil_lol: Acha - podpis to już ci się chyba lekko zdeaktualizował, nie?? :P Quote
Agnie Koty Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Seaside, fajne sraluchy.:evil_lol: A na Jowitę to trzeba uważać, taka kocionienasycona jest.....:evil_lol: Quote
Seaside Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 fajne, fajne - znaleźliśmy je na wsi - na wpół żywe bo mama im zgineła 3 dni wcześniej pod kołami. Zostawiono je "selekcji naturalnej" :angryy::angryy::mad: No to przejechały Polskę coby dolnoślązakami się stać :cool3: Ja to się martwię, że Jowicie niedługo metrażu nie starczy :diabloti: A jak relacje nowej rezydentki z Majeczką?? :cool3::diabloti: Quote
Jowita Poznań Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Ty nie boj żaby, zmieniamy lokum i do kwietnia bedziemy ( taka mam nadzieje) wlascicielami ok. 80 m kw. bede mogla miec kotow a kotow :diabloti: Pan maz wyrazil zgode na dodatkowe 2, ktore to zamierzam uzupelniac tymczasami. A Lusia jest jak najbardziej do wydania mimo iz zal. Ale tylko w taki sposob pomoge kolejnemu zwierzeciu. Znajdujac jej super dom. a Twoje sraluchy boskie! wiecej zdjec prosimy! co do Lusi, bo to przecie jej watek to trza cos napisac, dzic miala mega biegunke. Ale mysle ze to z przejedzenia bo wyczyscila i wczoraj i dzis wszystkie michy. Ma apetyt ale nadal to chudziutkie i cieniutkie. Quote
Jowita Poznań Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 A jeszcze nie odpowiedzialam na pytanie: Lusia sie bardzo boi Majki i zwiewa przed nia gdzie pieprz rosnie. Quote
Agnie Koty Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Fajnie, na 80 metrach można się kocio realizować. Mnie ojciec powtarza, że na strychu zmieści się swobodnie ok.100 kotów:evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 podnosze Lusinke, moze ktos ja wypatrzy. Lusia ma watki na miau i dogomani, ogloszenia na allegro, adopcje org, ojej.pl, epoznan.pl, adopcje miau, animalia.pl I nikt nie dzwoni :( a ona taka ladna. Wiem ze sezon jest na kociaki ale tak mi przykro ze nikt sie nia nie zainteresowal. Quote
Seaside Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 bazarek dla Lusi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113076 tylko coś zdjęcia klapły - w pracy mi nie wchodzą w domu poprawię :) Quote
Jowita Poznań Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Seaside']bazarek dla Lusi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113076 tylko coś zdjęcia klapły - w pracy mi nie wchodzą w domu poprawię :) dzieki, dzieki dzieki :loveu: nawet polowe kwoty na bazarek nie mam uzbieranej a chce sterylke zaraz po 1 lipca zrobic Quote
Agnie Koty Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 w tej chwili jest tyle kociaków, że nawet mojego czernidła nikt nie chce..... Ale trzeba wierzyć. Tylko to nam pozostało....:evil_lol: Quote
Seaside Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 zapraszam do moich znajduszków :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113105 Quote
Jowita Poznań Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Lusi bardzo ciezko zrobic zdjecie, bo jak tylko widzi aparat zwiewa gdzie pieprz rosnie albo sie odwraca...nie mozna jej zrobic fajnych zdjec nad czym ubolewam bo to taki sliczny kot, ale modelka nie bedzie i juz. Tak postanowila :twisted: ale kilka pstryknelam - moze nie najlepszej jakosci ale jednak sa! :twisted: Miłego oglądania :lol: Quote
Seaside Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 haha śliczna :) I wcale nie wygląda jakby ne chciała pozować ;) ja jak rozbię zdjęcie to nic na nim nie ma - bractwo się rozłazi w ciągu ułamka sekundy :/ Quote
Agnie Koty Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Przecież to klasyczna fotomodelka, tyle, że kocia.:evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 e tam klasyczna fotomodelka kocia to moja Amidala, ktora jak widzi aparat to od razu pozuje :evil_lol: a Lusia jak zobaczy aparat to zwiewa az sie kurzy :diabloti: Quote
Seaside Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Jeszcze raz buźka urodzinowa Jowitko :loveu::loveu::Rose::BIG::new-bday: Quote
Recommended Posts