Wera Werner Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jasne, że będą zdjęcia :D Tylko musimy Sonię doprowadzić do porządku ;) Kąpiel, czesanie, itp. Jak na razie czekamy na Nią z niecierpliwością :multi: Quote
karusiap Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ja powiem tylko,ze wszystko jest super,a nawet lepiej;)ale nie moglabym odebrac Wera Werner przyjemnosci opowiedzenia:loveu: Quote
Neczka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Weraaa... bo ja niecierpliwy ludź jestem :errrr: Quote
karusiap Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 oj mnie sie wydaje,ze dopiero jutro bedzie relacja,dziewczyny chyba poszly spac po nadmiarze wrazen;) Quote
Neczka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ale skoro mówisz, że jest super, to wierzę:roll: na dzisiaj mi wystarczy:eviltong: Quote
żaba88 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Taka szybka i chaotyczna relacja: Nasze dziewczynki już śpią. Sonia była spokojna jak zawsze jadąc autem. W domu oczywiście musiała zaliczyć sofę. Zjadła pyszny ciepły obiadek, a na deser sucha karma. Zbytnio nie miała ochoty na spacerowanie po pięknym ogrodzie, pewnie dlatego że była zmęczona podróżą, wolała sobie smacznie przespać resztę dnia. Więcej szczegółów jutro. I oby była grzeczna i się słuchała bo ją zabiorę do siebie :evil_lol: Quote
Neczka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Żabek, Ty zabieraj kogo innego :evil_lol: mało jest orzeszków ?:mad: Sonia jeszcze pewnie nie dowierza w swoje szczęście:loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Bardzo się cieszę, że Sońka już w nowym domku. Teraz czas na Poziomkę :) Quote
gagata Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Poziomka ma już swój wątek.;) Niecha Zaba sam wypatrzy następnego - on ma oko i rękę:evil_lol: Quote
Neczka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Gagata, mogłabyś podać linka na Poziomkowy wątek ? :roll: Quote
gagata Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Mówisz - masz... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114691 Quote
Neczka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 gagata napisał(a):Mówisz - masz... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114691 dzieńkuję ;) Quote
żaba88 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 gagata napisał(a):Poziomka ma już swój wątek.;) Niecha Zaba sam wypatrzy następnego - on ma oko i rękę:evil_lol: Ja nikogo nie wypatrzyłem :p Quote
Wet-siostra Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 żaba88 napisał(a):Ja już nic nie wypatruję... W takim razie skocz,proszę,od czasu do czasu na wątek Poziomki...:loveu: Quote
Wera Werner Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Przepraszam, ze dopiero teraz, ale musiałyśmy się z Sonią dogadać ;) Ale teraz już mogę pisać. Myślę, że Soni nowy domek bardzo się podoba. Cały czas hasa po ogrodzie, a w domu okupuje kanapę :eviltong: Poza tym non stop nas zaczepia, żeby się z nią pobawić, albo żeby się poprzytulać :loveu: Na początku udawała groźną... ;) Ale teraz wychodzi z niej "pluszowa przytulanka". Cały czas nam towarzyszy. A jak tylko znikniemy jej z oczy, to szybciutko biegnie nas szukać :p Zapoznała się już z całą rodziną, niestety również z kotem mojego dziadka... na którego początkowo nie zwracała uwagi, ale to wredny kocur, prychał na nią cały czas, i wymachiwał przed nią pazurami, więc dzisiaj Sonia pięknie go pogoniła :evil_lol: Acha, jest już dziewczyna piękna, pachnąca i lśniąca. Kąpiel przebiegła bezproblemowo, wręcz się chyba Soni nawet podobało. Jutro jeszcze tylko weterynarz... :razz: Mam nadzieję, że Sonia się na nas nie obrazi :eviltong: Pan Doktor jest niesamowicie miły i ma genialne podejście do zwierzaków, więc myślę, że będzie dobrze :p Wysłałam Żabie pierwsze zdjecia Soni z nowego domku, więc jak Go poprosicie, to je tu zamieści. Dla mnie niestety komputer to czarna magia, więc sama nie umiem tego zrobić... :oops: Quote
Neczka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 :multi: super wieści:loveu: w takim razie czekamy na fotki ;) Quote
gagata Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Zabo, i Romie pokaż,:lol:niech się kobiecina nacieszy... Quote
Recommended Posts