Wera Werner Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Neczka napisał(a):...możeby tak założyć wątek na transportowym ? Dodałam już na transportowy. Karusiap widzę też ;) Jak sobie pomyślę, że wszyscy w domu tak na Sonie czekamy a Ona nie może u nas być, to mi się coś robi... Cały czas myślę nad tym transportem i robię co mogę, Karusiap też (dzięki wielkie :* ) mam nadzieję, że jeszcze do końca tygodnia coś się wyklaruje. Quote
SZPiLKA23 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Do Krakowa nie jest AZ tak daleko moze pociagiem? Prosze na mnie nie krzyczec Quote
gagata Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Wiecie,przewoziłam w ostatnią sobotę Muśkę i resztę z Warszawy do Częstochowy pociągiem. Miałam duszę na ramieniu, bo nie wiedziałam, jak Muśka się zachowa, choć treningi z kagańcem zaczęłam kilka dni wcześniej (dość łatwo to poszło). Wszystko było cacy, dopóki nie zobaczyła konduktora:cool3:. Mimo kagańca zastartowała do niego jak błyskawica. Na szczęście chłop był wyrozumiały... Przewóz psa w PKP kosztuje 4 zł niezależnie od długości trasy. Warunkiem jest jeden pies na jedną osobę dorosłą i ewent. zgoda pozostałych pasażerów w przedziale... Quote
SZPiLKA23 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 I wazne szczepienie przeciw wsciekliznie.... Quote
karusiap Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Do Krakowa jest chyba z 300 km,przez Rzeszow pewnie krocej....Stres,upal,tyle godzin w pociagu... Ciotki moze choc kawalek by sie ktos znalazl kto moze dowiesc? Do rzeszowa? Bede szukac kto z Krakowa ruszylby na przeciw. Quote
karusiap Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Moze ktos da rade pomoc za zwrot kosztow paliwa?? Quote
Wera Werner Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Oj, dobrze by było jakby się jakiś zmotoryzowany obudził... Koszty paliwa zwrócę wszystkie, więc potrzebne tylko chęci i poświecenie trochę czasu... Quote
żaba88 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nasza dama dzisiaj nie miała ochoty do pozowania, ale do pieszczenia jak najbardziej :) Jej ulubione miejsce na mizianie to chyba bioderka. Quote
gagata Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 O,widzę,że pam Szostek faktycznie się postarał dla dziennikarzy:cool3:. Nawet pocięte... A widzicie,jaką Sonia ma minę?Jak by mówiła, dobra,dobra,jak do fajnego domku to ja i na piechotę polecę... Quote
Wera Werner Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Mam transport, nareszcie :multi: Jak tylko będę wiedziała dokładnie kiedy, to zaraz wam napiszę. Ale to już tylko kwestia dogadania :multi: Może jeszcze w tym tygodniu Sonia będzie w domku :loveu: Quote
Neczka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zielony, wytłumaczyłeś już Soni, co ją czeka ?:eviltong: Psinko, wreszcie przyszedł Twój czas:loveu::multi: Quote
gagata Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Wero, a tak gwoli ciekawości i dla dobra następnych psow, mogłabyś nam powiedzieć, które ogłoszenie Soni zwróciło Twoją uwagę? Bedziemy wiedzieć, gdzie dawać następne...;) Quote
żaba88 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tak z ciekawości to ja już dawno zapytałem: www.adopcje.org Sonia wreszcie odżyje! A nie tylko z krzaczka pod krzaczek i czasami na miasto :) Quote
gagata Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No to trzeba szykować następną bidę od Romy:lol: Quote
Wet-siostra Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Następna bida już jest...:loveu: Do wzięcia praktycznie od zaraz...:lol: To POZIOMKA śliczna suczka,ma w sobie "coś" z jamnika...Jest przekochana,tulaśna,chodzi za człowiekiem krok w krok i dopomina się o głaskanie.Suńka zachowuje czystość w domu.Jest po sterylizacji...:loveu: Przebywa u mnie na DT.Wczoraj p.Roma zgodziła się,bym szukała jej domu...Gdyby wróciła do p.Romy-poszłaby do schroniska...:-( Więc zostaje u mnie...I - szukamy domu...:loveu: Quote
Wet-siostra Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ciotka!!! :crazyeye::crazyeye: JAK Ty to zrobiłaś?????:loveu: Quote
gagata Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tak jak z banerkiem -Margo mnie uczyła...:lol::multi: Quote
żaba88 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Sońka kochanie, jutro jak nie będzie padać i nic nie przeszkodzi innego to będziesz pachnąca ;) Quote
gagata Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Zabo, pachnąca też może być, ale będzie szczęśliwa, bo zyska całą uwagę Wery:lol:. U Romy nie było to możliwe... Quote
gagata Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Naprawdę??:multi::multi::multi: A będą zdjątka z nowego domku?Ma dziewczyna szczęście:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts