Jump to content
Dogomania

50 psów od Pani Romy szuka domu. Sonia jest pierwsza!!! W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

Neczka napisał(a):
...możeby tak założyć wątek na transportowym ?

Dodałam już na transportowy. Karusiap widzę też ;)
Jak sobie pomyślę, że wszyscy w domu tak na Sonie czekamy a Ona nie może u nas być, to mi się coś robi...
Cały czas myślę nad tym transportem i robię co mogę, Karusiap też (dzięki wielkie :* ) mam nadzieję, że jeszcze do końca tygodnia coś się wyklaruje.

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie,przewoziłam w ostatnią sobotę Muśkę i resztę z Warszawy do Częstochowy pociągiem. Miałam duszę na ramieniu, bo nie wiedziałam, jak Muśka się zachowa, choć treningi z kagańcem zaczęłam kilka dni wcześniej (dość łatwo to poszło). Wszystko było cacy, dopóki nie zobaczyła konduktora:cool3:. Mimo kagańca zastartowała do niego jak błyskawica. Na szczęście chłop był wyrozumiały... Przewóz psa w PKP kosztuje 4 zł niezależnie od długości trasy. Warunkiem jest jeden pies na jedną osobę dorosłą i ewent. zgoda pozostałych pasażerów w przedziale...

Posted

Do Krakowa jest chyba z 300 km,przez Rzeszow pewnie krocej....Stres,upal,tyle godzin w pociagu...
Ciotki moze choc kawalek by sie ktos znalazl kto moze dowiesc?
Do rzeszowa?
Bede szukac kto z Krakowa ruszylby na przeciw.

Posted

O,widzę,że pam Szostek faktycznie się postarał dla dziennikarzy:cool3:. Nawet pocięte...
A widzicie,jaką Sonia ma minę?Jak by mówiła, dobra,dobra,jak do fajnego domku to ja i na piechotę polecę...

Posted

Mam transport, nareszcie :multi: Jak tylko będę wiedziała dokładnie kiedy, to zaraz wam napiszę. Ale to już tylko kwestia dogadania :multi:
Może jeszcze w tym tygodniu Sonia będzie w domku :loveu:

Posted

Wero, a tak gwoli ciekawości i dla dobra następnych psow, mogłabyś nam powiedzieć, które ogłoszenie Soni zwróciło Twoją uwagę? Bedziemy wiedzieć, gdzie dawać następne...;)

Posted

Następna bida już jest...:loveu: Do wzięcia praktycznie od zaraz...:lol:
To POZIOMKA śliczna suczka,ma w sobie "coś" z jamnika...Jest przekochana,tulaśna,chodzi za człowiekiem krok w krok i dopomina się o głaskanie.Suńka zachowuje czystość w domu.Jest po sterylizacji...:loveu:
Przebywa u mnie na DT.Wczoraj p.Roma zgodziła się,bym szukała jej domu...Gdyby wróciła do p.Romy-poszłaby do schroniska...:-( Więc zostaje u mnie...I - szukamy domu...:loveu: