Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga132 napisał(a):
zmysł - co z tym plakatem??? wysłałes mi?

jeszcze nie, muszę zrobić porządniejszy, bo te, co wiszą są prowizoryczne. zaraz wyślę

Posted

Podobno nie ma chipa, ale jakos im nie wierze ze sprawdzali (slabo zaslonili sluchawke), Zmysl moze na wlasne oczy sprawdzisz bo mi jakos ten psiak nie daje spokoju!

Posted

plakat juz wydrukowałam i zaraz po pracy porozwieszam w okolicy Pulawskiej. Wysłlam tez do MArie zeby jutro porozwieszała gdyby ktos zerwał
Poprosze w sklepach zeby mi pozwoilili powiesić - szczególnie sporzywczych - moze ktoś przyjdzie na zakupy i zauważy

Posted

jade dzisiaj odebrac mojego kota po operacji..po 18.00 ,moge sie cos dowedziec u wetów apropo znajdka..niewiem czy na spacerek go wyprowadzic..darek ja moge zostawić plakacik w zaprzyjaźnionym sklepie zoologicznym przy skrzyzowaniu domaniewskiej i Niepodległosci- tylko podeslij prosze na maila :
elainfo@wp.pl

czy dzis nie mija 3 dzien jego pobytu tam?

Posted

Olga132 napisał(a):
plakat juz wydrukowałam i zaraz po pracy porozwieszam w okolicy Pulawskiej. Wysłlam tez do MArie zeby jutro porozwieszała gdyby ktos zerwał
Poprosze w sklepach zeby mi pozwoilili powiesić - szczególnie sporzywczych - moze ktoś przyjdzie na zakupy i zauważy

Bardzo dziękuję:loveu:

Posted

[quote name='elainfo']jade dzisiaj odebrac mojego kota po operacji..po 18.00 ,moge sie cos dowedziec u wetów apropo znajdka..niewiem czy na spacerek go wyprowadzic..darek ja moge zostawić plakacik w zaprzyjaźnionym sklepie zoologicznym przy skrzyzowaniu domaniewskiej i Niepodległosci- tylko podeslij prosze na maila :
elainfo@wp.pl

czy dzis nie mija 3 dzien jego pobytu tam?
już Ci wysyłam;)

Posted

rozwiesiłam ok 20 plakacików - bardziej sie koncentrowałam na Puławskiej - powiesiłam w sklepie spozywczym, piekarni , zostawiłam w kiosku Ruchu. Rozmiawiałam tez z ludźmi z psami - mówia, że nie znaja tego pieska. Marie która mieszka w okolicy tez nie rozpoznaje tego psa - czyli przypuszczam, że nie jest on z Puławskiej.
Powiesiłam tez na Idzikowskiego ze 2 plakaty a Marie mi powiedziała, że w parku bardzo dużo ich wisi - nie wiem kto tam rozklejała.
Czy ktoś wieszał na samej Bukowińskiej (bo ja zanim doszłam do tej ulicy to miałam juz ostatni plakacik do powieszenia) a mysle ze jeszcze tam by trzeba było coś porozwieszać bo jak sie idzie Bukowińską w strone metra wilanowska to po lewej jest sporo bloków i ten psiak mógł tamtędy przylecieć.

Posted

Bardzo dziękuję, wczoraj byłem u psiaka i widzialem w okolicach porozwieszane plakaty.
Na pewno wiele z nich to dzieło Eliinfo:loveu:
Olga, Marie- wielkie dzięki:loveu:
U pieska OK, napiszę wiecej, jak wrócę z Krzyczek i Kociego Świata

Posted

Sytuacja wygląda następująco. Mały jest w niezłej formie, do poniedziałku bierze antybiotyk i przeciwbólowe. I w poniedziałek zamierzam go zabrać. Na razie nie mam dokąd, wciąż liczę, że ktoś go szuka i do mnie trafi. A jeśli nie i tak należy go zabrać. Przynajmniej do hoteliku, może jakiś tymczas.
Czy ktoś ma jakieś propozycje? Opłaty ja zapewniam, ale wolę płacić 20-30 zł dziennie, niż 50 za kiepskawy pobyt w lecznicy.

Posted

Przy Dworcu Poludniowym, przy stacji Metro Wilanowska jest hipermarket moze on byl przywiazany pod sklepem i czegos sie przestraszyl (ta smycz:roll:) moze byl zle przywiazany. Czy tam wieszaliscie ogloszenia?

Posted

a do kuriera warszawskiego go zgłaszałeś?

jeśli do poniedziałku nikt się po niego nie zgłosi mysle ze trzeba bedzie jeszczeaz z tymi plakatami ponowic akcję....

Posted

[quote name='Olga132']a do kuriera warszawskiego go zgłaszałeś?

jeśli do poniedziałku nikt się po niego nie zgłosi mysle ze trzeba bedzie jeszczeaz z tymi plakatami ponowic akcję....[/quote]
nie zgłaszałem, jutro trochę czasu poświęcę psiakowi

Posted

[quote name='Zmysł']To dobroduszny pieseczek, jutro sprawdzę przy hipermarkecie[/quote].
Mozesz nie sprawdzac tak mnie ten psiak meczy ze wczoraj wieczorem sprawdzalam to "Super Sam" ogloszenia widzialam, weszlam w osiedle pytalam ludzi, jakis babsztyl idacy z psem na moje pytanie odpowiedziala ze psa trzeba pilnowac, a jej piesek nawet obrozy nie mial:angryy:, az mi diabelskie mysli przeszly przez glowe:diabloti:.

Posted

[quote name='Kora'].
Mozesz nie sprawdzac tak mnie ten psiak meczy ze wczoraj wieczorem sprawdzalam to "Super Sam" ogloszenia widzialam, weszlam w osiedle pytalam ludzi, jakis babsztyl idacy z psem na moje pytanie odpowiedziala ze psa trzeba pilnowac, a jej piesek nawet obrozy nie mial:angryy:, az mi diabelskie mysli przeszly przez glowe:diabloti:.[/quote]
Dzięki za pomoc. Dzisiaj się widzimy?