Olga132 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Kora napisał(a):Olga, a co z tym chipem sprawdzalas? W Schronisku wisi ogloszenie wczoraj dopisalam ze to sunia. Kora- Zmysł napisał, że sprawdzi. Zmysł - sprawdzałeś??? Quote
Zmysł Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Olga132 napisał(a):Kora- Zmysł napisał, że sprawdzi. Zmysł - sprawdzałeś??? Sprawdzałem, ale trochę pobieżnie. Nie wykryłem. Sunia była bardzo zestresowana w nowym miejscu, a na widok czytnika wpadała w panikę. Nie chciałem stwarzać jej dodatkowych wrażeń. Dzisiaj sprawdzę dokładnie. Quote
Zmysł Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Żabcia jest bardzo grzeczna. Spokojnie spędziła noc. Zero agresji wobec psiaków i kociaków. Kochana sunieczka Quote
elainfo Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 hmmmm...kurcze gdzie to psisko mogło mieszkać.??? Quote
Zmysł Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 To bardzo sympatyczna, spokojna, grzeczna nikomu nie wadząca sunia. I zapominałem powiedzieć, że lubi jeździć samochodem. Quote
EVA2406 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 To już ją pokochałam. Uwielbiam takie małe krzywołapki, a szczególnie te lubiące jazdę samochodem. A czy ktoś powiesił ogłoszenia w okolicznych lecznicach wet? Quote
tomcug Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Żabunia jest taka dobroduszna. Mam ciągle nadzieję, że ktoś szuka, tylko w innym miejscu. Z tą lecznicą to bardzo dobry pomysł. Quote
Olga132 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 może warto zadzwonic jeszcze raz na paluch i dowiedziec się ze nikt o Żabcię nie pytał Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 EVA2406 napisał(a):To już ją pokochałam. Uwielbiam takie małe krzywołapki, a szczególnie te lubiące jazdę samochodem. A czy ktoś powiesił ogłoszenia w okolicznych lecznicach wet? tak i to nie tylko w okolicznych Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Olga132 napisał(a):może warto zadzwonic jeszcze raz na paluch i dowiedziec się ze nikt o Żabcię nie pytał Myślę, że Kora trzyma rękę na pulsie Quote
enia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 jeśli miala ją starsza osoba to plakaty w pobliżu ośrodków zdrowia i kościolów by sie przydaly...... może któryś z sąsiadów pozna suczkę. Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 enia napisał(a):jeśli miala ją starsza osoba to plakaty w pobliżu ośrodków zdrowia i kościolów by sie przydaly...... może któryś z sąsiadów pozna suczkę. akcja plakatów zakrojona jest na szeroką skalę;) niestety, na razie bez efektów Quote
Kora Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Olga, Paluch wie i ogloszenie ze zdjeciem wisi:roll:, mysle ze jeszcze do WOTu w sobote rano trzeba ja zawiezc moze sasiedzi ja poznaja, moze wlascicielka trafila z ulicy do szpitala. Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Kora napisał(a):Olga, Paluch wie i ogloszenie ze zdjeciem wisi:roll:, mysle ze jeszcze do WOTu w sobote rano trzeba ja zawiezc moze sasiedzi ja poznaja, moze wlascicielka trafila z ulicy do szpitala. co trzeba zrobić, żeby tam się dostać? Quote
elainfo Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Kora napisał(a):Olga, Paluch wie i ogloszenie ze zdjeciem wisi:roll:, mysle ze jeszcze do WOTu w sobote rano trzeba ja zawiezc moze sasiedzi ja poznaja, moze wlascicielka trafila z ulicy do szpitala. kurcze Kora tfu tfu tfu .. wypluj to ...lepiej oby tak nie było z tą włascicielką..:-o Quote
Kora Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 elainfo, jesli ktos trafil do szpitala to nie ma szansy na szukanie psa, wiec trzeba pomoc bede dzwonic dzis na pogotowie moze beda zyczliwi. Zmysl, psy przedstawia sie o 9 rano w sobote pod siedziba WOT na Jasnej tyl hotelu Warszawa a wlasciwie budynku z nim polaczonego. Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Kora napisał(a):elainfo, jesli ktos trafil do szpitala to nie ma szansy na szukanie psa, wiec trzeba pomoc bede dzwonic dzis na pogotowie moze beda zyczliwi. Zmysl, psy przedstawia sie o 9 rano w sobote pod siedziba WOT na Jasnej tyl hotelu Warszawa a wlasciwie budynku z nim polaczonego. to trzeba po prostu przyjść przed 9 rano? Quote
Kora Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wlasnie, w pogotowiu ja sprawdze bo przez telefon mnie oleja. Quote
Marzena&Gusti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Jak ktoś mi wręczy gotowe plakaty porozwieszam przy Puławskiej-okolica Dolnej(przy kościele jest tablica na ogłoszenia),Racławickiej,park morskie oko... Quote
Zmysł Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Jak ktoś mi wręczy gotowe plakaty porozwieszam przy Puławskiej-okolica Dolnej(przy kościele jest tablica na ogłoszenia),Racławickiej,park morskie oko... super, wielkie dzięki, podaj maila, to Ci wyślę Quote
Recommended Posts