Mudik Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 No nie mogę pozy i miny sędzi i przewodników są powalające:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wiw Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Negra mój ulubieniec BulBul :D Monia i długo wyczekiwana Carmen :D wiele zdjęc nie udało mi się jej zrobić, ale zawsze jakaś pamiątka debiutu w A3 jest ;) Quote
Wiw Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 sylwetka staffa :razz: tervik border terrierek :) Quote
Mudik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Super foty brawo!!! Tak ten parson to Milo a stafficzka to nasza cavanowska Buba:lol::lol: Czemu Ciebie nie było na tych zawodach co mnie:placz::placz::placz:, miałabym fajowe foty(bo ostatnio nie mam do nich szczęścia,jedne zawody jedna fotka,drugie 3:-(:-() muszę widać się do Białego wybrać:evil_lol::lol::cool3: Quote
Wiw Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 no pewnie, do Białego zapraszamy, następne zawody - piknik, a tam zawsze mnóóóstwo luda i mnóóóstwo aparatów ^^ fotek ciąg dalszy Quote
Recommended Posts