Mokka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Redas napisał(a):Zawody super :fadein: . Wsystko bardzo:cool2:.Postaramyse psijechat jesce. Zapraszamy ponownie :lol:. A ja chciałabym podziękować organizatorom za kolejną imprezę, bardzo dziękuję za sprawne dyrygowanie ruchem, w związku z czym można było zawody skończyć o całkiem przyzwoitej porze i wrócić do domu przed nocą. Torki - moim zdaniem - nieco egzotyczne, a w każdym razie inne niż te, na których zdarzało mi się startować do tej pory, kolejne doświadczenie, niektóre elementy z pewnością wykorzystamy na treningach :lol:. Za to czasy trochę jakby z innej epoki. Nikt raczej nie miał szans na zdobycie punktów karnych w tym temacie :diabloti:. Co prawda te czasy chyba uratowały nasze niedzielne zwycięstwo (dość długo stałam jak krowa i gapiłam się bezmyślnie na 3 pozostałe do końca przeszkody :angryy:), ale mimo wszystko uważam, że były zbyt liberalne. STC 2,5 dla A3 to zbyt duży luz, zwłaszcza, że psy, które nie przekraczały tempa 3m/s można było na palcach policzyć. Wszystkim fotografom pięknie dziękuję za fotki moich piesków, no i za szczeniaka :loveu:. Quote
Wiw Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Aussie napisał(a):Wiw, piękne foty (dziękuję za Astuszkę :loveu:), ale przeedytuj, bo regulamin DGM dopuszcza tylko 5 na post. dziękuję :) jeszcze jej fotki będą :evil_lol: no tak, nie ma to jak robić wszystko na szybkiego :oops: tamtych już edytować nie będę, żeby nie mieszać, w następnych powstawiam po 5. Quote
Mudik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Nadrobiłam te dziesiatki fot:loveu::loveu::lol:,dziewczyny foty gites, Wiw,plinka wymiatacie(będziecie za rok???) W następnym roku MUSZĘ tam być!:multi::multi::multi: Quote
Sable Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 O ile dobrze wiem to jeszcze z setka fot Wiw czeka na obrobienie (pięknych fot :loveu:), o ile dobrze widzę to są i large i mediumy i sporo smallików, portrecików psich pozaringowych, właściwie chyba wszystkie psy, które znalazły się na terenie stadionu :) Nawet cavalierka jest! I to nie jedna /fota :)/. Quote
King's Dog Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Wow!No to już nie mogę się doczekać! :) Oczywiście wszystkie foty są piękne,naprawdę cuda wyprawiacie z tymi aparatami,dziewczyny!Dlatego tak mnie ciekawi jak moja sunia by się prezentowała w tak profesjonalnym kadrze...;) Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jeszcze ja mam masę zdjęc, ale nie wiem kiedy wstawię Quote
Aussie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ja mam tylko troszkę fotek paru emeczek. Oto one: Quote
Aussie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kurcze, wszystkie foty zrobiłam na 650 px a tu widzę, że maja być mniejsze o 10 px. No trudno, już nie będę przerabiać :roll: Zwróćcie uwagę na sędzinę ;-) :evil_lol: Quote
Tangram Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ulu, jaka śliczna Arabeska w chmurach :loveu: Dziękuję bardzo :) Co prawda nie eMka, ale jeszcze może podrośnie ;) Quote
Aussie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jeszcze bul bul :loveu: I to wszystko, co mam z toru... Quote
Aussie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tangram napisał(a):Ulu, jaka śliczna Arabeska w chmurach :loveu: Dziękuję bardzo :) Co prawda nie eMka, ale jeszcze może podrośnie ;) Oj, faktycznie, ona eseczka :oops: Lepiej niech nie rośnie ;-) Proszę bardzo :p Quote
martita Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Piekne fotki:loveu:WSZYSTKIE;)Szetlandzik oplywowy wymiata:evil_lol: Jednak malutko czekoladki:-( Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Marta ty zakładaj czekoladce galerię:razz: Quote
Aussie Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 W Gazecie Współczesnej nowy artykuł o agility: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080726/REG00/423835029 He he, jesteśmy zgranym duetem :evil_lol: Quote
Recommended Posts