Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Redas napisał(a):
Zawody super :fadein: . Wsystko bardzo:cool2:.Postaramyse psijechat jesce.

Zapraszamy ponownie :lol:.

A ja chciałabym podziękować organizatorom za kolejną imprezę, bardzo dziękuję za sprawne dyrygowanie ruchem, w związku z czym można było zawody skończyć o całkiem przyzwoitej porze i wrócić do domu przed nocą.
Torki - moim zdaniem - nieco egzotyczne, a w każdym razie inne niż te, na których zdarzało mi się startować do tej pory, kolejne doświadczenie, niektóre elementy z pewnością wykorzystamy na treningach :lol:.
Za to czasy trochę jakby z innej epoki. Nikt raczej nie miał szans na zdobycie punktów karnych w tym temacie :diabloti:. Co prawda te czasy chyba uratowały nasze niedzielne zwycięstwo (dość długo stałam jak krowa i gapiłam się bezmyślnie na 3 pozostałe do końca przeszkody :angryy:), ale mimo wszystko uważam, że były zbyt liberalne. STC 2,5 dla A3 to zbyt duży luz, zwłaszcza, że psy, które nie przekraczały tempa 3m/s można było na palcach policzyć.
Wszystkim fotografom pięknie dziękuję za fotki moich piesków, no i za szczeniaka :loveu:.

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aussie napisał(a):
Wiw, piękne foty (dziękuję za Astuszkę :loveu:), ale przeedytuj, bo regulamin DGM dopuszcza tylko 5 na post.

dziękuję :) jeszcze jej fotki będą :evil_lol:
no tak, nie ma to jak robić wszystko na szybkiego :oops: tamtych już edytować nie będę, żeby nie mieszać, w następnych powstawiam po 5.

Posted

Nadrobiłam te dziesiatki fot:loveu::loveu::lol:,dziewczyny foty gites, Wiw,plinka wymiatacie(będziecie za rok???) W następnym roku MUSZĘ tam być!:multi::multi::multi:

Posted

O ile dobrze wiem to jeszcze z setka fot Wiw czeka na obrobienie (pięknych fot :loveu:), o ile dobrze widzę to są i large i mediumy i sporo smallików, portrecików psich pozaringowych, właściwie chyba wszystkie psy, które znalazły się na terenie stadionu :)

Nawet cavalierka jest! I to nie jedna /fota :)/.

Posted

Wow!No to już nie mogę się doczekać! :)
Oczywiście wszystkie foty są piękne,naprawdę cuda wyprawiacie z tymi aparatami,dziewczyny!Dlatego tak mnie ciekawi jak moja sunia by się prezentowała w tak profesjonalnym kadrze...;)

Posted

Kurcze, wszystkie foty zrobiłam na 650 px a tu widzę, że maja być mniejsze o 10 px. No trudno, już nie będę przerabiać :roll:

Zwróćcie uwagę na sędzinę ;-) :evil_lol:

Posted

Tangram napisał(a):
Ulu, jaka śliczna Arabeska w chmurach :loveu: Dziękuję bardzo :) Co prawda nie eMka, ale jeszcze może podrośnie ;)

Oj, faktycznie, ona eseczka :oops: Lepiej niech nie rośnie ;-)
Proszę bardzo :p