wendka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 oraz czary mary.... ... *****KONIEC***** :multi::multi: Quote
Kasia & Nemo Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Przygotowuję do szkoły prezentację o agility. Mogłabym w niej wykorzystać dwa zdjęcia z tego tematu: - wendka- chciałabym wziąć twoje zdjęcie Drago skaczącego przez murek ( strona 28 ) - Izabela 124- chciałabym wziąć twoje zdjęcie airedale teriera skaczącego przez murek ( strona 23 ) Jeśli ktoś się zgadza, proszę napiszcie, jak mam je podpisać ? Quote
Izabela124. Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Kasia & Nemo']Przygotowuję do szkoły prezentację o agility. Mogłabym w niej wykorzystać dwa zdjęcia z tego tematu: - wendka- chciałabym wziąć twoje zdjęcie Drago skaczącego przez murek ( strona 28 ) - Izabela 124- chciałabym wziąć twoje zdjęcie airedale teriera skaczącego przez murek ( strona 23 ) Jeśli ktoś się zgadza, proszę napiszcie, jak mam je podpisać ?Ja się zgadzam;) Możesz podpisac : by Izabela Golub Quote
wendka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Jasne, ze mozesz :cool3: Pytalas sie tez w innym watku o zdjecia z innych zawodow, tamte tez mozesz :cool3: Podpis: Wanda Krawczuk A pokazesz nam te prezetnacje? :lol: Quote
Kasia & Nemo Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Dzięki za odpowiedź ;) A czy pokażę... no nie wiem, informacje w niej zawarte są dosyć podstawowe ;), raczej dla takich, którzy chcą dowiedzieć się co to w ogóle jest agility :cool3: Quote
Recommended Posts