Hund Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 M. tak jak napisaŁam ma kilka psów i kotów , opiekuje się też zaniedbanym psem sąsiada i utrzymuje jednego psa w hotelu, nawet jakby chciaŁa nie ma gdzie umieścić Belli. Quote
togaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Pewnie pozostana po Belli długi w lecznicy...a tu juz potrzebna nowa kasa dla Pani za tymczas....:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 No i co teraz będzie z Bellą... :-( Quote
Hund Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Bella bezpieczna u pani na tymczasie. Bardzo cieszy się z odwiedzin ;) piszczy z radości :) za kilka dni ją odwiedzę :) Quote
basia bonnie Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Gdyby tak możnabyło ją odwiedzać już w domku stałym... ;) ehh Quote
Hund Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 wiem , najważniejsze że nie trafiŁa do schronu... miaŁam nadzieję że teraz będzie dobrze....aż zobaczyŁam Maxa i wszytko runęŁo...brak mi siŁ...Mam nadzieję że przeżyje. Bella potrafi się teraz cieszyć może i Maxowi się uda... boję się jutra. Quote
peate Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ola nie martw się ... Maxsiu widzi, że w końcu komuś na nim zależy, więc może wstąpi w niego chęć życia ... :kciuki::kciuki::kciuki: widzisz, Bella dzięki Tobie już ma się dużo lepiej Quote
Hund Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Dzięki peate za wiarę! Rachunek w lecznicy za Bellę wyniósŁ 630 zŁ. Niestety nie zostaŁ uregulowany w caŁości :( UdaŁo mi się uzbierać na nią 400 zŁ. Z czego 300 podarowaŁa jedna osoba, której bardzo dziękuję. 100 jest z bazarków. Bella jest w tej chwili w dobrym miejscu ale wszystko ma swoją cenę. Jesli ktoś może wspomóc nas ...w jakikolwiek sposób proszę odezwij się. Naprawdę brak mi już siŁ. W lecznicy w niedziele umieściŁam Maxia. On nie mógŁ czekać, mam nadzieję że przeżyje. Mimo dŁugu po Belli w takich chwilach nie można się zastanawiać. Quote
basia bonnie Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ehhhh :(:( wystawie wieczorem jakies bazarki :) Quote
basia bonnie Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 dodałam Belle na adopcje.org http://www.adopcje.org/adopcja15014.html Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Może warto dodać w temacie, że potrzeba funduszy? Quote
Recommended Posts