Hund Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 gigi-44 napisał(a):Będę jeszcze w tym tygodniu na szarotki z moim wariatem zaglądnę do niej może jakieś foto uda mi się zrobić. dzięki gigi!!! Quote
Hund Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 mar.gajko napisał(a):Coś wiadomo o suni? Jakie weci dają szanse i diagnozy. Stan Belli w tej chwili się normuje. Trzeba wyciąć guz z listwą. W pŁucach przerzutów nie ma więc prognoza jest dobra!!! Odbiegają od normy wyniki wątroby ale nie jest tragicznie. Na razie sunia musi jeść i odpoczywać, oczywiście lekkie spacerki wskazane oraz towarzystwo :). Quote
Hund Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 _bubu_ napisał(a):hund - jaki tekst dac na allegro? ten z pierwszego postu? moge zawiezc Nutradyl jesli sie przyda. możesz dać jaki chcesz. Quote
togaa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Hund! a po co sie tak śpieszyć z tym guzem...? Skoro wyniki są dobre to chyba ważniejsza jest ogólna kondycja "małej" ? To wiadomo że weci beda namawiać, bo to dla nich kasa. Ale dajcie suni dojść do siebie...! No i wiek ,jak oceniają ? Quote
Hund Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 O operacji na razie mowy nie ma, to są wstępne prognozy, Bella jest za sŁaba. Sunia jest stara ale wieku dokŁadnego nie podali. Quote
Hund Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 ZAPRASZAM NA BAZAREK -POMOC DLA BELLI ORAZ INNYM PSIAMOM Z ŻYWCA- PŁYTY DVD I CD, FILMY W ELEGANCKICH OPRAWKACH ORAZ NAUKA JĘZYKÓW OBCYCH http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112896 Quote
Hund Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Dziś Bella ruszyŁa dziarsko na spacerek :) nawet trochę podbiegaŁa chociaż siŁ ma niewiele. Umie chodzić Ładnie na smyczy i nie zaŁatwia się w boksie stąd wnioskuję że wcześniej zanim zaczęŁa chorować jakiś sk....miaŁ ją w domu. ObejrzaŁam sobie ją dokŁadnie dzisiaj. To krzyżówka jakiegoś dobrze zbudowanego psa np leonbergera z owczarkiem niemieckim. Bella ma potężne Łapska :) stoi nimi szeroko , futro też zbliżone do leona tylko pyszczek świadczy o tym że mieszanka z owczarkiem ponieważ pyszczek jest chudy i wydŁużony. Zaleceniem weta jest obcięcie Belli na Łyso ...kolejny skalp się szykuje :) Jeśli chodzi o kręgosŁup to ma zesztywniejące zwyrodnienie, jakiś mostek kręgowy jest przyrośnięty. Bella porusza się dzięki temu że dostaje silne antybiotyki. Jak skończy się ich seria będzie musiaŁa być na matacanie. Bez tego niestety nie da rady się poruszać. Powinna też być na specjalistycznej karmie wątrobowej. Quote
Hund Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 SREBRNY ŁAŃCUCH DLA TZTA ORAZ SREBRNY PIERŚCIONEK DLA KOBIETY NA ŻYWIEC http://www.dogomania.pl/forum/showth...0#post10350720 Quote
Kora Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Hund, czy mozesz zapytac czy ta karma bedzie dla niej dobra? Royal Canin Veterinary Exclusive Hepatic HF 16 Quote
Hund Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Oczywiście że zapytam. Z tego co wiem obojętnie jaka tylko żeby bya na wątrobę. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Czemu ostrzyc Bellę? Ma kołtuny? Czy z powodów zdrowotnych? Cieszę się, że sunia wraca do siebie. Quote
Kora Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Hund']Oczywiście że zapytam. Z tego co wiem obojętnie jaka tylko żeby bya na wątrobę.[/quote] Zapytaj czy tylko watrobowa czy watrobowo-trzustkowa to wtedy Trovetu. Quote
togaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Oby los sie do niej usmiechnął,jak do Bolka...!Cudu chyba trzeba!!!! Quote
Hund Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czemu ostrzyc Bellę? Ma kołtuny? Czy z powodów zdrowotnych? Cieszę się, że sunia wraca do siebie.[/QUOTE] ma koŁtuny i po drugie trzeba zmyć zanieczyszczenia po tym jak się wŁóczyŁa. Quote
BUDRYSEK Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ona jest piękna!!!!! Dlaczego los Ją tak skrzywdził?! Quote
Hund Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Kora']Hund, czy mozesz zapytac czy ta karma bedzie dla niej dobra? Royal Canin Veterinary Exclusive Hepatic HF 16 ta karma jest jak najbardziej wskazana więc myślę że po zapŁaceniu rachunku w lecznicy będzie wyatwiony bazarek na karme. Quote
Kora Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Jesli Fiona sie zgodzi to ja kupie.;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112586&page=2 Quote
Recommended Posts