Hund Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Masz rację. Monika jest nią zachwycona i cieszy się że Belli wróciŁa chęć do życia, że chodzi z podniesioną gŁową a merdający ogonek zdradza że cieszy się na widok ludzi. Quote
Morgan:-) Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Cześć dziewczyny. Dopiero teraz znalazłam wątek. Zresztą całkiem przypadkowo. Ja widziałam Bellę - pamiętam ją z Szarotki sprzed miesiąca. Widziałam jak dzielnie - pomimo tego, że łapki jeszcze słabe były - szła na spacer z doktorem Konopą. Wprawdzie było to tylko kółeczko wokół parkingu, ale było. Pamiętam jak ta sunia wpatrywała się w doktora swoimi wiernymi oczami. Zwróciłam na nią uwagę, bo była taka bidusia ale piękna zarazem i dostojna. I cieszę się, że jest juz lepiej. Pozdrawiamy i w mordkę całujemy :) Quote
Hund Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Najnowsze info o Bellusi ;) dziewuszka szaleje ;) nauczyŁa się otwierać stodoŁę wchodzić do niej i....robić maŁą rewolucję ;) codziennie to samo wchodzi, burzy, zrzuca palety, wszystko po to aby....dostać się do ...kociego jedzenia wystawianego dla bezdomniaków. A tak poza tym Bellusia wybraŁa się ostatnio na spacerek zwiedzać okolicę i narobiŁa starcha swoim opiekunom oraz sobie bo nie umiaŁa wrócić spowrotem. Objazd okolicy pozwoliŁ znaleźć uciekinierkę . Monika poryczana otworzyŁa auto i zawoŁaŁa Bellusia na co dzeiwczynka machając ogonem pędem wskoczyŁa do samochodu. Monika mówiŁa że Bella byŁa przerażona i widać że jej widok byŁ dla niej radością. A wszystko przez remontowaną starą bramę :( Niestety Monika znalazŁa kolejnego psa dużą suczkę ok 2 letnią :( zadzwoniŁa do mnie pŁacząc że nie ma już siŁ i funduszy, że nie wie co robić :( Psu jednak trzeba pomóc zatem jutro jedzie najpierw do lecznicy a potem trafi najprawdopodobniej do hotelu w którym mieszka utrzymywany przez Monikę Hektor. Kolejne 600zŁ miesięcznie trzeba liczyć na jej utzrymanie. BŁagam o pomoc !!!!!! Quote
togaa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Jejku...nikt tu nie zagląda.... Wszyscy odetchneli że sunieczka ma dom..a o kasie jakos zapomnieli...!!!!!!!???? Ludzie..pomożcie...! Każdy grosz się liczy...! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Cieszę się, że Bella ma się dobrze! A kolejny pies... nie wolno się poddawać! Tylko skąd wytrzasnąć pieniądze... :( Quote
czarna_zaba Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dajcie konto do przelewu na PW, niedużo, bo koniec miesiąca, ale coś podeślę:) Quote
Hund Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Dziękuję !!! wysyam Pw. każda 1zŁ jest ważne, zresztą co tu dużo mówić sama wiesz najlpiej. Quote
togaa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Cioteczki...Wasza pomoc potrzebna.... Chociaż złotówka....!!!! Quote
Hund Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 I jest więcej niż zŁotówka :) nie wiem czy mogę wymienić od kogo ale mam dla Moniki 430zŁ :) bardzo bardzo Wam dziękuję !!!! Kto wlpŁaciŁ ten wie o kim mówię. Quote
Hund Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Dzięki czarna zaba :) Bella czaruje wszystkich , ostatnio przegoniŁa chŁopaków z ich legowiska i dumnie poŁożyŁa się na ich miejscu. Zaczyna też biegać, wcześniej tylko chodzia i podbiegaa teraz biega po ogrodzie. Wszystko wskazuje na to że czuje się świetnie. Quote
Lemoniada Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Belluniu, jak żyjesz? Mam nadzieję, że dajecie radę :) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Bella, och bella. niesamowite jak zwierzakom nowy, kochający domek dodaje skrzydeł. :multi: Quote
Morgan:-) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 A ja nieśmiało o jakieś zdjęcia?? zapytam :p Quote
togaa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 NO własnie, co tam u naszej sunieczki z ''ronda''? Quote
Hund Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Bellunia dostała legowisko :) piękne bardzo duże i wygodne :) Monika jest wniebowzięta właśnie zbierała pieniążki żeby kupić jakieś używane ale przed świętami pani,z udanej adopcji rok temu , zadzwoniła że ma do oddania jakiemuś potrzebującemu psiakowi :) udało się :) legowisko jest w sam raz dla Belli ! Quote
Hund Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Po świąteczne życzenia i podziękowania od Moniki dla tych którzy pamiętają oraz kilka zdjęć wiosennych zdjęć Belli :) Quote
Lemoniada Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Jaka ona uśmiechnięta i pogodna! Zupełnie inny pies:lol: Quote
Hund Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Tak to zupełnie inny pies :) rozstawia chłopaków po kątach. Zdrowie na w miarę dobrym poziomie. Ostatnie badania krwi miała robione 1,5 miesiąca temu, są lepsze niż poprzednie. Leki na wątrobę i royal hepatic jej służą. Wkleję więcej zdjęć dziś wieczorem , niestety wczoraj miałam problem z netem. Quote
Lemoniada Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 A jak tam pani Belli? Radzi sobie jakoś z całym tym psim nieszczęściem? Quote
Recommended Posts