Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz rację. Monika jest nią zachwycona i cieszy się że Belli wróciŁa chęć do życia, że chodzi z podniesioną gŁową a merdający ogonek zdradza że cieszy się na widok ludzi.

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny. Dopiero teraz znalazłam wątek. Zresztą całkiem przypadkowo. Ja widziałam Bellę - pamiętam ją z Szarotki sprzed miesiąca. Widziałam jak dzielnie - pomimo tego, że łapki jeszcze słabe były - szła na spacer z doktorem Konopą. Wprawdzie było to tylko kółeczko wokół parkingu, ale było. Pamiętam jak ta sunia wpatrywała się w doktora swoimi wiernymi oczami. Zwróciłam na nią uwagę, bo była taka bidusia ale piękna zarazem i dostojna. I cieszę się, że jest juz lepiej. Pozdrawiamy i w mordkę całujemy :)

• 2 weeks later...
Posted

Najnowsze info o Bellusi ;) dziewuszka szaleje ;) nauczyŁa się otwierać stodoŁę wchodzić do niej i....robić maŁą rewolucję ;) codziennie to samo wchodzi, burzy, zrzuca palety, wszystko po to aby....dostać się do ...kociego jedzenia wystawianego dla bezdomniaków.
A tak poza tym Bellusia wybraŁa się ostatnio na spacerek zwiedzać okolicę i narobiŁa starcha swoim opiekunom oraz sobie bo nie umiaŁa wrócić spowrotem. Objazd okolicy pozwoliŁ znaleźć uciekinierkę . Monika poryczana otworzyŁa auto i zawoŁaŁa Bellusia na co dzeiwczynka machając ogonem pędem wskoczyŁa do samochodu. Monika mówiŁa że Bella byŁa przerażona i widać że jej widok byŁ dla niej radością. A wszystko przez remontowaną starą bramę :(

Niestety Monika znalazŁa kolejnego psa dużą suczkę ok 2 letnią :( zadzwoniŁa do mnie pŁacząc że nie ma już siŁ i funduszy, że nie wie co robić :(

Psu jednak trzeba pomóc zatem jutro jedzie najpierw do lecznicy a potem trafi najprawdopodobniej do hotelu w którym mieszka utrzymywany przez Monikę Hektor. Kolejne 600zŁ miesięcznie trzeba liczyć na jej utzrymanie. BŁagam o pomoc !!!!!!

Posted

Jejku...nikt tu nie zagląda....
Wszyscy odetchneli że sunieczka ma dom..a o kasie jakos zapomnieli...!!!!!!!????
Ludzie..pomożcie...! Każdy grosz się liczy...!

Posted

I jest więcej niż zŁotówka :) nie wiem czy mogę wymienić od kogo ale mam dla Moniki 430zŁ :) bardzo bardzo Wam dziękuję !!!! Kto wlpŁaciŁ ten wie o kim mówię.

Posted

Dzięki czarna zaba :)
Bella czaruje wszystkich , ostatnio przegoniŁa chŁopaków z ich legowiska i dumnie poŁożyŁa się na ich miejscu. Zaczyna też biegać, wcześniej tylko chodzia i podbiegaa teraz biega po ogrodzie. Wszystko wskazuje na to że czuje się świetnie.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Bellunia dostała legowisko :) piękne bardzo duże i wygodne :) Monika jest wniebowzięta właśnie zbierała pieniążki żeby kupić jakieś używane ale przed świętami pani,z udanej adopcji rok temu , zadzwoniła że ma do oddania jakiemuś potrzebującemu psiakowi :) udało się :) legowisko jest w sam raz dla Belli !

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Tak to zupełnie inny pies :) rozstawia chłopaków po kątach. Zdrowie na w miarę dobrym poziomie. Ostatnie badania krwi miała robione 1,5 miesiąca temu, są lepsze niż poprzednie. Leki na wątrobę i royal hepatic jej służą. Wkleję więcej zdjęć dziś wieczorem , niestety wczoraj miałam problem z netem.

• 1 year later...