Hund Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Kurde dogo nawala i wkleja mi podwójne zdjęcia :( i nie chce edytować :( Bella mieszka z Dżekim Onkiem, Basetem Tofikiem, Hektorem 2 mixem Onka ale większym przygarniętym od pana który zapomniaŁ że pies je :(, Kotem Karolem ( przygarniętym w zimie kiedy jako 3 tyg kociątko przemierzaŁ samotnie ulicę ) kotem Filipem przyganiętym od wŁaścicieli meliniarzy, Zuzią znalezioną na wsi (tricolorka na 3 nogach bardzo chora na nerki -jej stan jest bardzo ciężi :( Kotką Mają (siostrą Myszki która jest w DT u JoliK, przygarniętą od kobity ze wsi ), Kotem Kierownikiem , który przyszedŁ od sąsiadów którzy go nie karmili, Kotką ....zapomniaŁam imienia :( bez ogona którą przyprowadziŁ Kierownik ;) o kotką....Monia wybacz też zapomniaŁam imienia którą przyprowadziŁa wcześniejsza dwójka ;) ot i caŁe towarzystwo. Brakuje tylko Hektora numer 1 który mieszka u pana K. w hotelu. Quote
Hund Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Tu jest wątek Hektora z hotelu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116365 Quote
peate Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 no to faktycznie dziewczyna ma małe zoo w domu :evil_lol: i pomoc na pewno by się jej przydała i obojętne czy w tytule bazarku będzie Bella czy Hektor; pewnie i tak pomoc rozdzielona będzie na wszystkie zwierzaki Moniki :lol: Quote
togaa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 W dodatku Bella to duży pies,schorowany...Utrzymanie jej będzie dużo droższe niż przecietnego psa.... Quote
Lemoniada Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 O Boże, ta biedna kicia na trzech łapkach... Wyć się chce:placz: Bellunia wygląda za to znacznie lepiej. Quote
Hund Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Bella jest bezpieczna i zaczyna rządzić chŁopakami ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Będzie coraz lepiej :) Ważne, że jest kochana! Quote
AniaB Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Hund - wyśle dzisiaj obiecane leki..:oops: Miałam troche problemów i nie zdążyłam.. Ale dzisiaj to załatwie.. Quote
Hund Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Kotka na 3 Łapkach odeszŁa :( jest za TM , napewno szczęśliwa ale w domu zostaŁa żaŁoba .... Quote
peate Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 no nie, kolejna smutna wiadomość :-( załamać się można do końca :shake: najpierw małe kociątko, a teraz 3 łapka :placz: ... będą teraz razem hasać po zielonych łączkach :-( Hund, aż boję się czytać inne wiadomości od Ciebie Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wystraszyłam się, że to Belli coś się stało... Dla Trzyłapki [`] Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A co sie stało z 3łapką? tzn. dlaczego odeszla,chorowala? :(:(:( [''] :candle: Quote
Hund Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 peate napisał(a):no nie, kolejna smutna wiadomość :-( załamać się można do końca :shake: najpierw małe kociątko, a teraz 3 łapka :placz: ... będą teraz razem hasać po zielonych łączkach :-( Hund, aż boję się czytać inne wiadomości od Ciebie peate nie czytaj :( napisaŁam 3 wiadomości rano o Strusiu Ksawerym o kociątku i 3 Łapce :( wszystkie trzy dotyczyŁy TM :( napisaŁam też na wątku Maxa :( zobacz....choć nie wiem czy chcesz... Quote
Hund Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 basia bonnie napisał(a):A co sie stało z 3łapką? tzn. dlaczego odeszla,chorowala? :(:(:( [''] :candle: byŁa bardzo chora na nerki. Quote
peate Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 jak się miewa Bella i reszta jej nowej licznej rodzinki? tylko proszę o same dobre wieści - limit złych na ten miesiąc już się wyczerpał! Quote
Hund Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 WidziaŁam się wczoraj z Moniką. Bella śpi na posŁaniu razem z chŁopakami dogadali się :)jedynie przy nakŁadaniu jedzenia są jeszcze warki ale miejmy nadzieję że i to minie. Po ogrodzie chodzi dumnie z podniesioną gŁową , to już nie ten pies !!!! Wyniuki krwi lepsze ale dieta nadal konieczna :( Quote
Hund Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Tak dużo lepiej i Monika jest dzięki temu spokojniejsza .Bardzo kocha Bellę jak o niej zaczyna opowiadać to z takim przejęciem ;) Quote
AniaB Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Hund - leki wysłałm niestety dopiero wczoraj..:oops: Ale za to priorytetem:multi: Powinny być w poniedziałek u Was.. poszło reszta essentiale i fiolki hepatil.. Oby sie małej poprawiło.. Quote
Hund Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 AniaB napisał(a):Hund - leki wysłałm niestety dopiero wczoraj..:oops: Ale za to priorytetem:multi: Powinny być w poniedziałek u Was.. poszło reszta essentiale i fiolki hepatil.. Oby sie małej poprawiło.. Leki mam bardzo dziękuję !!!!! Quote
Hund Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Bella podobno rozsadza chŁopaków po kątach :) ale się dziewczynie trafiŁo !!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Muszą chłopy wiedzieć kto tu rządzi ;) Quote
Recommended Posts